Pluspunten
Werkt prima!
VerbeterpuntenIets lagere prijs!
Pluspunten
Dienstverlening geheel volgens afspraak
Pluspunten
Parkeren bij weeze is gemakkelijk
VerbeterpuntenWaarom ruim 10 euro duurder als vorig jaar en ook 3 weken
Pluspunten
Herinnering aan de reservering. Het feit dat de inrijcode ook al werkte zo'n 15 minuten voor officiële ingang. Dit was belangrijk omdat uw bedrijf mensen aanspoorde extra vroeg te komen ivm ingrijpende bestratingswerkzaamheden bij de vertrekhal
VerbeterpuntenVia autonavigatie was de locatie voor de parking prima te vinden. Dat werd echter anders toen de auto geparkeerd was en we de vertrekhal moesten vinden. Zonder een voorbijganger zou dat niet zonder meer gelukt zijn. Waarom niet een looproute/plattegrondje geplaatst bij de uitgangsslagboom? En misschien een looproute van aankomsthal naar Parking bij de bevestiging? Dat zou de route (met bagage!) zeker vereenvoudigen en/of bekorten.
Lastig te vinden, maar een gewoon parkeerplaatsje, wat ver om te lopen met een zware koffer. Weinig plaatjes over om te parkeren.
Pluspunten
Alles perfect geregeld!
Verbeterpuntennone
Geen bus terug. Onduidelijk dat ik op parkeerplats 4 stond ipv 3. Mensen waren niet aanwezig of onvriendelijk. Te weinig verlichting waardoor ik me ontzettend onveilig voelde. De naderende onweer heeft mij ontzettend bang gemaakt zonder hiervoor te kunnen schuilen. Ruim 45min op zoek geweest naar mijn auto terwijl 10 minuten op de site stond vermeld. Ik ben erg ontevreden!
Geachte mevrouw Schraven, bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat u via ons op P3 Weeze Airport heeft geparkeerd. Erg vervelend dat u uw auto niet kon vinden. P3 is op loopafstand zoals wij op onze website vermelden, voor zover wij weten is er inderdaad geen shuttle bus. Met vriendelijke groet, Chantal Slotboom team Park & Fly
Pluspunten
Erg positief en vriendelijke medewerker. Auto stond op tijd klaar.
VerbeterpuntenGeen. Alhoewel... Gewoon een ideetje: onderweg naar Eindhoven moest ik zoeken in de mails naar t telefoonnummer en adres. Wellicht een sms op de dag zelf met het contactnummer en navigatieadres zou mijn verwachtingen overtroffen hebben. Zelf zorg ik ervoor dat mijn team dit altijd doet ruim voor de dag/tijdstip van afspraak met klant: tijdstip, navi adres en naam. Inclusief contactnummer en naam van de adviseur (in jullie geval de naam van de valet)
Pluspunten
Dichtbij. Goedkoop. Service prima.
VerbeterpuntenHad geboekt op een terrein, werd enkele dagen voordien omgezet naar valet-parking. Niet verkeerd, maar keuzes maak ik uiteindelijk niet voor niets.
Beter aangeven van de parkeerlocatie dzv een bord.
Pluspunten
Duidelijke website. Kregen gratis upgrade naar valet parking. Toen we aangaven hier geen gebruik van te willen maken, was dit ook geen probleem en kregen we het door ons gekozen parkeerterrein
VerbeterpuntenHelaas parkeren sommige mensen royaal en nemen 2 vakken in gebruik. Misschien op te lossen door verhogingen aan zijkant van ieder vak?
Pluspunten
24 uurs shuttle service en zeer comfortabele kamers
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
makkelijk in- en uit rijden met code en op loop afstand van luchthaven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Dichtbij luchthaven
Pluspunten
Deden wat beloofd was
Pluspunten
makkelijk te reserveren prijs-kwaliteitverhouding is goed goede afstand tot het vliegveld
Pluspunten
Korte loopafstand tot de terminal Eindhoven
VerbeterpuntenAdressering van de parking is niet zo duidelijk.
Pluspunten
Parkeerplaats dicht bij de luchthaven. Simpel in en uitrijden dmv code. Gratis upgrade ivm volle parkeerplaats
VerbeterpuntenMogelijkheid gebruik karretjes voor de koffers
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven