Pluspunten
Goed geregeld.
VerbeterpuntenFijn dat boeking op het laatst dichter bij kon maar was wel late informatie en de uiteindelijke afstand was groter dan verwacht. Behoorlijk donkere straat. Niet prettig voor vrouw alleen.
Pluspunten
goede ruime parkeerplekken op verschillende afstanden naar keuze. makkelijk systeem
VerbeterpuntenNiet 1 dag van te voren de vastgestelde parkeer locatie wijzigen en dit niet goed en duidelijk communiceren. Hierdoor lang voor de afgesproken locatie gewacht, na vele telefoontjes te horen gekregen dat we plots nieuwe locatie hadden. Deze was evenwel niet goed te vinden met navigatie en lag ergens verstopt. Hierdoor, ondanks vroeg vertrek van huis, veel stress en bijna vlucht gemist.
Geachte heer Haijma, bedankt voor uw beoordeling! Wij waren in de veronderstelling dat wij u op tijd hadden bericht over deze gratis upgrade. Wij hebben u 13-06 (ruim een maand voor uw vlucht) gemaild en een SMS gestuurd op 13 Jun, 15:56 uur. Uw nieuwe locatie was op de hoofdweg (Luchthavenweg 67) van Eindhoven Airport. Excuses dat het voor u niet is gelopen zoals u had gehoopt. Ik hoop u op een volgende reis van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Chantal Slotboom team Park & Fly
Pluspunten
goede commicatie
Pluspunten
prima geregeld!, niets op aan te merken.
Pluspunten
Dichtbij het vliegveld.
VerbeterpuntenSlecht aangegeven. Volgens de routebeschrijving was het parkeerterrein aan de rechterkant, maar het lag aan de linkerkant. Daardoor hebben we twee rondjes gereden voordat we op de plek van bestemming waren. Een groter bord bij de ingang (zoals bij de andere parkeerterreinen short en long stay) zou ook helpen.
Pluspunten
Goed gelegen, prijs t.o.v. de grote internationale luchthavens
Pluspunten
Goede betrouwbare heldesk
VerbeterpuntenPrijs verlagen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijke boeking. Goede locatie.
VerbeterpuntenAanduiding huisnummer ter plaatse. Indicaties op de parking zelf.
Pluspunten
makkelijk in en uitrijden en goed te vinden
Pluspunten
goed geregeld met de inloggegevens.
Pluspunten
Nette parkeerplaats. Handig inrijsysteem. We hebben een gratis upgrade gehad naar een parkeerplaats dichterbij :-).
Pluspunten
Perfect alles was top. Locatie prima, prijs prima, reserveren prima!
Pluspunten
Upgrades Behulpzaam personeel
VerbeterpuntenZelf boeken van parkeer gelegenheid kan niet meer. Antwoord per mail duurt soms lang Inzichtelijkheid facturatie, ik heb een abonnement. Zou handig zijn vooraf al te weten wat er betaald moet worden zodat dat vergeleken kan worden met de factuur.
Pluspunten
vriendelijke mensen! echt vlakbij de luchthaven auto stond netjes klaar bij het ophalen
Verbeterpuntenals jullie een wasservice hadden, dan had ik hier zeker gebruik van gemaakt
Pluspunten
Zeer gemakkelijk toegang tot parkeerplaats en ook het vertrek ervan gaat snel.
VerbeterpuntenMinpunt voor ons was de barst in onze voorruit bij terugkomst, maar verder erg tevreden.
Pluspunten
Ruime parkeerplaatsen, duidelijke richtlijnen m.b.t. route/adres, dichtbij luchthaven (2 min.is correct)
VerbeterpuntenAanduiding m.b.t. ingang van de parking aan de straat (bij het terugkeren vanuit de luchthaven)
Pluspunten
Gratis upgrade.
VerbeterpuntenEr zouden trolleys aanwezig moeten zijn op de parking.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven