Pluspunten
Werkt heel handig met de code en slagboom
VerbeterpuntenVind het vrij prijzig voor een parkeerplaats voor 3dagen
Pluspunten
VerbeterpuntenZou fijn zijn als het iets beter staat aangegeven aangezien er tientallen parkeerbedrijven in de straat zitten.
Pluspunten
vlakbij luchthaven prijs
Verbeterpuntenwegwijzer vanuit luchthaven?
Pluspunten
uitstekend!! Prima locatie, goed bereikbaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima ontvangst tijdens brengen van de auto en weer ophalen van de auto. Goede upgrading erg dicht bij het vliegveld. Prima en tevreden.
Pluspunten
lekker dichtbij aankomst en vertrekhal
Pluspunten
Snel goedkoop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het was gewoon goed geregeld, goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
dichtbij makkelijk uitrijsysteem
Verbeterpuntengeen
Duidelijker aangeven waar ik zijn moet.Idem welke parkeerplaats van Park en Flay is.
Pluspunten
Alles was in orde.
VerbeterpuntenEen exacte aankomsttijd ingeven is moeilijk. Je weet nooit hoe lang je op je bagage moet wachten. Misschien kunnen jullie laten weten hoeveel marge je hebt want nu heb in me bij de terugkomst enorm moeten haasten om zeker op tijd te zijn.
Pluspunten
Snel geregeld, makkelijk en duidelijke communicatie via mail
VerbeterpuntenMag iets goedkoper om echt beter te zijn dan de rest
Pluspunten
Duidelijk en redelijk qua prijs.
Pluspunten
Vriendelijk personeel Behulpzaam Zaken goed geregeld
tis ok
Pluspunten
Kort bij airport
Pluspunten
Duidelijke communicatie via mail
VerbeterpuntenRoutebeschrijving voorzien van kaart.
Pluspunten
PERFECT !
Pluspunten
Wij hebben dit een paar uur tevoren geregeld en alles was perfect in orde; het klopte
VerbeterpuntenBewegwijzering voor de eerste keer: maar weet je het: dan is het prima. Met de verbouwing van de terminal was het wst gedoe met lopen
Pluspunten
Netjes afgehandeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel makkelijk en goed
Pluspunten
Wij waren wat eerder een toen wij hierover belde werd dit meteen geregeld.
VerbeterpuntenAan de prijs voor een niet overdekte en onbewaakte parkeerplaats
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven