te kleine parkeerplekken!

Toen wij 15 mei de auto weer hebben opgehaald, bleek dat zowel de linker portier, de laadklepje links en de bumper links achter beschadigd te zijn. Natuurlijk geen daderinfo! Parkeren is weliswaar voordeliger dan elders, maar dus achteraf met schade veel duurder. Geen aanrader dus!

Prima ervaring !!!

prima geregeld

Afstand tot vliegveld is prima 5 a 10 min. Tip de borden voor het vinden van de parking wat duidelijker je rijdt er snel voorbij.

Waardeloos

Parkeergarage niet te bereiken door wegafsluiting. Nergens aangegeven wat een alternatief er was. Paar keer bellen gaf een oplossing. Echter niets van bewaking! Klacht middels een mail doorgestuurd, maar geen enkele reactie. Deze manier van parkeren ga ik nooit meer doen.

Top geregeld

Ik heb een dag van te voren geboekt en er was gelukkig nog plek. Op basis van je kenteken kun je binnenrijden en met 7 minuten met je op Eindhoven Airport. Super geregeld!

alles top geregeld

Automaat werkte perfecte bij aanrijden en uitrijden.

Alles was weer in orde.

P26 is een goede en perfect werkende en volledig afgesloten parkeergelegenheid op 10 minuten stappen van de luchthaven. Wij blijven klant.

Gute Erreichbarkeit

Der Parkplatz ist über die Autobahn gut zu erreichen. Leider öffnete sich die Schranke sowohl bei der Einfahrt als auch bei der Ausfahrt nicht automatisch. Ich musste erst telefonieren und bei der Ausfahrt teilte man mir noch mit, dass mein Fahrzeug nicht registriert sei. Weiterempfehlung nur mit Hinweis darauf.

makkelijk bereikbaar en op loopafstand van de luchthaven

Makkelijk bereikbaar en op prima loopafstand van de luchthaven

Snelle boeking, goedkoop en fatsoenlijke parkeerplaatsen.

Goedkoop parkeren bij Eindhoven met duidelijke instructies en ruime parkeerplaatsen.

Klopt en werkt altijd

Goede locatie

Prima parkeerplek op loopafstand van de terminal

Prima geregeld en goed aan te lopen

Auto was snel geplaatst en goed aangegeven waar. Op de terugweg hadden wij dikke vertraging maar kon niet communiceren met het bedrijf via telefoon, app of mail. Kreeg helaas geen reactie op onze vragen..parkeerterrein is te voet gewoon toegankelijk zonder code of scan van bevestiging..verder prima plek en makkelijk uit te rijden.

Echt top geregeld

Heel dichtbij

Het ging allemaal heel gemakkelijk van de reservering tot het parkeren aan toe. Ook heel dichtbij het vliegveld kunnen parkeren, het was ideaal.

Zelf kunnen parkeren is wel heel prettig

Kunt zelf bepalen wanneer je gaat parkeren

Prima geregeld

Snel en duidelijk

Top,

Goed, ging vlot en van zelf. En is goed gedaan met de camera's

Prima maar erg duur

Top locatie, dicht bij t vliegveld en heel betaalbaar!

Parkeren ging super makkelijk. Poort opende automatisch op heen- en terugweg. Afstand tot t vliegveld was ook top. Wel wat krappe plekken als je een ruimere auto rijdt.

Prima parkeerplaats

Alles was goed.

zeer aangenaam

Goede regeling en bereikbaar personeel en onmiddellijke assistentie als de poort niet opengaat bij vertrek

Goed parkeren

Fijne parkeerplaats niet ver van de luchthaven. Alles goed gecommuniceerd, staat duidelijk aangegeven en makkelijk in- en uitrijden met kentekenherkenning.

Goede verzorgt.

Een heel fijne parkeerplaats en makkelijk te boeken ect.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven