prima geregeld

makkelijk te bereiken voor meer betalen loop je wat minder meters maar dat is aan ieder voor zich

Fantastisch geregeld.

Hele goede dienstverlening en er makkelijk.

Heel tevreden!

Prima parkeerplaats dichtbij het vliegveld

De parkeerplaats was eenvoudig te vinden en op plm 6 minuten lopen van het vliegveld. De parkeerplaatsen zijn standaard qua breedte en soms schuin dus dat was wel even goed kijken hoe ik de auto neerzette. Iets meer dan 100 euro voor 9 dagen parkeren vind ik wel wat veel maar dat is tegenwoordig overal zo. Ik zou een volgende keer zeker weer gebruik maken van deze parkeerplaats.

Супер

Дуже задоволений паркуванням авто, легко добратись до терміналу.

Uitstekend!

Goede communicatie en alles netjes. Niks op aan te merken. Zou hun service zo weer gebruiken!

zeer goede parkeerplaats

unit nummer staat groter aangegeven als het huisnummer.

Super!!

Erg fijn, na een vertraagde vlucht moest ik het in en uitrij datum veranderen en dat is allemaal super fijn opgepakt door dit bedrijf. Hier ben ik erg dankbaar voor, voor mij standaard park and fly

Perfecte service

Snel geboekt, netjes agendapunt ontvangen en een route er naartoe en snelle afhandeling. Overall plaatje zeer goed

superhandig en snel geregeld

parkeren was makkelijk geboekt en ging ook helemaal probleemloos.

Mooie parkeerplaats vlakbij airport 2

Slecht

Online gereserveerd, systeem had een probleem . Uren lang gebeld om het op te lossen bij de ingang, hefboom ging niet open , slechte ervaring met 1 woord

Mooi plekje, redelijk dichtbij de vertrek terminal

Mooi plekje, redelijk dichtbij de vertrek terminal

Geweldig geregeld

Loopt zonder problemen.

Goed, alleen was het vinden van de parkeerplaats door wegafsluiting een drama. Je moest nu via de ingang van een parkeerplaats met een andere naam binnenkomen. Nergens stond park en fly p21. De routebeschrijving was duidelijk, alleen was een bord bij de andere parkeerplaats wel fijn geweest, dit was echt heel erg onduidelijk en net voor vlucht niet fijn om zo te zoeken

Week geleden een mail gestuurd. Week later nog geen reactie.

Passt alles

Nähe der flughafen, ein paar minuten entfernt ( laufen )

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk en snel

Duidelijke site met meerdere mogelijkheden, kortom makkelijk

Aanrader! Ik had voor 5 dagen een parkeerplek geboekt in Eindhoven. Duidelijke informatie gekregen over hoe je bij de parkeerplek komt. De plek is op een paar minuten lopen van Eindhoven Airport. Op de terugvlucht had ik mega veel vertraging. Ik had de plek tot 23.00 geboekt maar door vertraging was de vlucht uitgeweken naar Schiphol. Daardoor was ik pas om 03.00 snachts bij de parkeerplek in Eindhoven. Dit was geen probleem. Het hek ging gewoon open.

De auto heeft ook vakantie.

Tja die kentekenherkenning is een juweeltje. In en uit rijden loopt geolied. De exit poort mag duidelijker aangegeven worden daar ik naar de ingangpoort reed en omkeren met de neus van de auto richting poort vereist op de smalle strook behendigheid om dan er achter te komen dat de ingangspoort niet werkt om uit te rijden. Niet vergeten het is 01.30h ‘s nachts. Of ik had nog Egyptisch zand in de ogen. Verder jullie waren het goedkoopste met de parkeergelden en die 600 meter is met een karretje van de Tui makkelijk afgelegd. Hoe deze karretjes retour komen naar de vluchthaven zullen jullie wel weten. Bedankt Heren.

Alles gi5

Super alles gut gemacht und die parkeinfahrt war schlecht zu finden da das Schild ziemlich kein ist bei der Einfahrt ansonsten alles top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles verliep vlekkeloos. Goed geïnformeerd via de app vooraf, inrijden via slagboom moeiteloos. 5min lopen tot aan vertrekhal, ideaal!

Reizen zonder zorgen.

Je wordt via de app prima op de hoogte gehouden. Inrijden en uitrijden zonder problemen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven