Excellent!

The parking was quite close by to the airport. It was easy to get into the lot and leave with the automatic license plate reader. I really appreciated all the text messages that they sent as reminders with clear instructions.

Lekker dichtbij

Ruime plek, handige slagboom, kentekenherkenning bij vertrek ! Geweldig

Goed, goedkoop en dichtbij

Goedkoop parkeren, super dichtbij de luchthaven en prima parkeerterrein. Makkelijk op kenteken in en uit

Goed geregeld

Ben erg tevreden over park & fly. Goede beschrijving en parkeren ging erg soepel. Ligging tov vliegveld is ideaal

Top locatie. Binnen 8 minuten bij de ingang van de airport. Genoeg parkeer ruimte.

Snel en efficiënt!

Alles verloopt soepel en transparant! Juiste optie voor goedkoop parkeren.

Gewoon goed

Correcte prijs op wandel afstand.

Alles is goed

Alles is goed

Toplocatie

Poort gaat automatisch open dmv kenteken. Parkeren en naar de luchthaven wandelen (7 min)

Goede prijs

…vreemd dat je bij het uitlopen van de Freddy van Riemsdijkweg geen zebrapad aanwezig is zodat je zo de vertrekhal in kan lopen, nu moet je alsnog omlopen

Op 5 min loopafstand

Op 5 min lopen van de vertrek terminal. Het fijnste zijn de appjes die je ontvangt met de route naar de parkeerplaats en dan de looproute naar de terminal. In en uitrijden ging zonder problemen. Fijne ervaring voor een mooie prijs.

Makkelijk en dichtbij

Reserveren, slagboom automatisch open, parkeren, 3 min lopen en vliegen maar.

letterlijk easy parking

Top dat je zo dicht bij de luchthaven kunt parkeren.

Goed parkeren

We hebben op P26 in Eindhovenairport gestaan. Je reserveert je plek, je krijgt appjes van park&fly hoe je moet rijden en hoe je moet lopen naar de terminal. Ik had nog een vraag en je kunt ze gewoon bellen, heel prettig.

Heel eenvoudig en prijsgunstig parkeren op Eindhoven Airport

Park & Fly Eindhoven is zeker aan te raden. Het boekingsportaal online, de communicatie daarna via Whatsapp, de route beschrijving etc etc. Gewoon goed voor elkaar. En daarbij niet ver lopen van de terminal. Mat daarbij als laatste de prijs. Ook gewoon prima.

Fijne locatie om te parkeren. Werkt erg toegankelijk en laagdrempelig. fijne communicatie. positief!

Positief. Het was erg makkelijk om binnen te komen en fijne service.

Was super en lekker dichtbij

Prima parkeerplaats voor een redelijke prijs

Goede beschrijving naar de parkeerplaats toe. Loopje naar incheckbalie is heel goed te doen. Redelijke prijs.

Bardzo dobre miejsce parkingowe blisko lotniska polecam

Prima ervaring met parkeren. Goedkoper dan de officiële parking en nog dichterbij ook.

Heet was super geregeld

Je kwam aanrijden de poort ging open Top En met weg gaan ook weer open goed gegaan allemaal.

Zo dichtbij en makkelijk is erg comfortabel

De nabijheid en het gemak was top geregeld, de vindbaarheid kan (nog?) beter. Wellicht dat het aan het tijdstip lag, 5.00 uur daar aankomen. Want na een rit van 2 uur lang in de auto, kon ik het niet direct vinden. Verder absoluut een aanrader en ik zou het zo weer doen!

Parkenfly is een correct bedrijf oog voor de klant En heeft een fijne service

Makkelijk en dichtbij

Goede communicatie. Reserveren was eenvoudig. Op de dag zelf een sms met een link naar Google maps met de route. In- en uitrijden ging zoals gepland. Enige puntje is dat iedereen lopend op het terrein kan komen en er geen bewaking is. Er is niets gebeurd, maar het voelde niet helemaal 100% veilig.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven