Pluspunten
ging super vlot duidelijke instructies
Verbeterpuntenweg naar de luchthaven is niet steeds veilig. er is niet overal een voetpad aanwezig en moesten we op de straat wandelen
Pluspunten
alles perfekt verlopen
Pluspunten
Eenvoudige boeking via website. Parkings op correcte afstanden van de luchthaven.
VerbeterpuntenParkeren is vlekkeloos verlopen. Ik heb jullie de avond voor ons vertrek gebeld n.a.v. een mail die ik kreeg waar ik een opleg van 2 euro diende te betalen. Dit is me via de website niet gelukt. Vooral de melding die aangaf dat het belangrijk was om dit bedrag te voldoen voor de aankomst anders zou de slagboom niet open gaan gaf me extra stress. Via telefoon ben ik dan terecht gekomen bij de nachtwaker die me verder heeft gerust gesteld. Uiteindelijk veel stress voor niets.
Pluspunten
Ivm een vertraging van meer dan 10 uur was de code verlopen. Na een telefoontje kregen we direct kosteloos een nieuwe code & konden we zo snel naar huis.
Pluspunten
Snel en genakkelijk
Pluspunten
Snelle service, parkeren vlak bij luchthaven Eindhoven.
VerbeterpuntenAuto was aan 1 zijde erg vies: vogelpoep. Aan achterzijde naast trekhaak zag ik een heel klein deukje welke mij niet eerder was opgevallen..... Ik weet niet waar auto geparkeerd is (14 km mee gereden). Tip: eventueel als extra service overdekt parkeren e/of schoonmaak voor een redelijk bedrag.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker
VerbeterpuntenNiet voor dit bedrijf alleen; het betaald parkeren is duur,soms duurder dan mijn retourvlucht!
Pluspunten
vlotte communicatie - reeds tweede keer van upgrade kunnen genieten
Pluspunten
Makkelijk + dichtbij
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit-verhouding
VerbeterpuntenWegbeschrijving kon nog iets duidelijker
Pluspunten
Duidelijk en correct
Pluspunten
Een leuke upgrade de dag voordien.
Pluspunten
Lekker dichtbij en gemakkelijk berijkbaar
Verbeterpuntenbij het reserveren werd het kenteken van de auto gevraagd, maar bij het inrijden bij de parkeer plaats moest ik de opgegeven code gebruiken,en werd niet het kenteken herkend om de slag boom automatisch te openen. is dit niet mogelijk? of had ik dan een andere reservering moeten maken?
Pluspunten
Makkelijk te boeken
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Kort bij de luchthaven. Met de beschrijving goed te vinden.
Pluspunten
Op het laatste moment zelfs nog overgeboekt naar parkeerplaats die nog dichterbij was.
VerbeterpuntenWe moesten even zoeken, maar dat wist we van tevoren van de site.
Pluspunten
Uitstekende service, klantvriendelijk personeel, goede prijs.
VerbeterpuntenKopje koffie bij ophalen van auto bij valet parking zou prettig zijn.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven