Pluspunten
Uitstekende service, klantvriendelijk personeel, goede prijs.
VerbeterpuntenKopje koffie bij ophalen van auto bij valet parking zou prettig zijn.
Pluspunten
Alles is vlot verlopen. Aankomst, aflevering auto, ophalen auto.
Pluspunten
Goed bereikbaar
VerbeterpuntenDraai naar uitrit parkeerplaats is krap als je van de voorzijde komt aanrijden
Pluspunten
Goedkoop alternatief voor de gewone parkeerplaatsen en toch dichtbij de vertrekhal
VerbeterpuntenDe bewegwijzering kan absoluut beter
Pluspunten
als je ze belt, nemen ze op. Zonder stemcomputer, kies menu's enz. Zo kan het ook!
Positive
Easy to go in and to go out.
SuggestionsMore security, where are the employees?
Pluspunten
gemakkelijk te bereiken, vlakbij vlieghaven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima, voor de 2de keer een gratis upgrade gekregen. Duidelijke site en informatie.
Verbeterpuntenvoor mij niet.
Pluspunten
Gewoon goed !!!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snel geregeld, prima plek, dichtbij luchthaven, werkt goed met in/uitrijcode
Pluspunten
Voor ons telkens een prima ervaring. We zullen in de toekomst nog graag gebruikmaken van. Deze service
Positif
Proximité et prix
Pluspunten
Alles zoals afgesproken, correct met code!
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven