Pluspunten
Alles zoals afgesproken, correct met code!
Pluspunten
Dichtbij airport
VerbeterpuntenOnvoldoende aanduidingen met borden vanuit airport
Pluspunten
Service!
Pluspunten
Begin juli lijkt me toch een heel drukke periode, dit hebben we als klant niet ervaren. Rustig en degelijk werd alles pico bello geregeld. heel simpel te bereiken, perfect Volgende keer weer...
Verbeterpuntenniet onmiddelljik
Pluspunten
vriendelijke medewerkers, duidelijke informatie, dichtbij het vliegveld
Pluspunten
fantastisch geregeld, zeker met de upgrade die we kregen, en jullie begrip voor de 10u vluchtvertraging. Perfect
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Close to the airport, easy to access with code
VerbeterpuntenVery few places left and some cars parked on two
Pluspunten
Goed product en service
Pluspunten
Correcte en vriendelijk afhandeling
Pluspunten
Erg goede service. Vriendelijk personeel die klaar staat om de klant naar tevredenheid bij te staan.
VerbeterpuntenGeen.
Nvt
Pluspunten
na 4 keer gebruik gemaakt te hebben van Park en Fly altijd vlekkeloos verlopen.
VerbeterpuntenVeel auto's stonden niet binnen het vak geparkeerd. Dus kans op schade bij in en uitparkeren evt.
Pluspunten
Korte wandelafstand Eenvoudig in en uitrijden met code
Pluspunten
Handige manier van werken met een in en uit rij code.
VerbeterpuntenPrijzen lager maken dit moet kunnen gezien het weinige personeel wat nodig is met een dergelijke manier van werken.
Pluspunten
Goed aanbod in parkeermogelijkheden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle , duidelijke communicatie . Goede parkeerplaatsen
Pluspunten
Alles snel en simpel regelen en vlakbij de terminal parkeren.
VerbeterpuntenPrijs voor een weekend vind ik wat hoog, zou m.i. wel wat lager mogen.
Pluspunten
Snel geparkeerd, niet afhankelijk (lees wachten op) personeel, slechts op 8 minuten lopen van luchthaven verwijderd.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven