Pluspunten
Dichtbij en goedkoop
Verbeterpunten-
Pluspunten
Uitstekend bereikbaar, dichtbij vertrekhal vliegveld, schappelijke prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles goed geregeld, werkte prima.
VerbeterpuntenPrijs kan wel wat lager
Pluspunten
Leuke dame aan het loket
VerbeterpuntenEen beetje dichterbij de vertrekhal
Pluspunten
gemakkelijk
Verbeterpuntenbordjes plaatsen met kortste weg naar luchthaven
Pluspunten
code werkt, boomvrij parkeren. Beveiligd voor een eerlijke prijs.
VerbeterpuntenHet is niet helemaal duidelijk of het kantoor van Park & Fly betreft of ook daadwerkelijk de parking. Wij hadden 250m maar dus niet helemaal duidelijk of dat daar was.
Pluspunten
Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenGeen plek voor de karretjes voor de koffers
VerbeterpuntenAlles in orde
Pluspunten
Goede info via mail en alles heel duidelijk.
VerbeterpuntenGeen was zeer goed geregeld en duidelijk.
Pluspunten
Prima parkeerplaats. Lekker dichtbij. Afgesloten, ook fijn. Geen sleutel afgeven vind ik prettig
VerbeterpuntenMoest heel even zoeken waar het was. Routebeschrijving vanwege werkzaamheden wat onduidelijk. Ik vind bijna 10,- per dag wel behoorlijk.
Pluspunten
-recht toe, recht aan, geen moeilijke procedures -goede prijsstelling -mooie kosteloze upgrade op eigen initiatief
VerbeterpuntenIk vond de vindbaarheid lastig, de ingang mag wat prominenter worden aangegeven
Pluspunten
- dag voor vertrek nog een reminder ontvangen over de mail met nogmaals mijn parkeercode - parkeerplaats is vlakbij het vliegveld - werkt enorm gemakkelijk met zo'n toegangscode
Verbeterpunten- prijs zou iets omlaag Mogen (€20 lijkt mij redelijk) - zorgen voor schaduw op het terrein - uitbreiden aantal parkeerplaatsen (indien mogelijk?)
Pluspunten
Alles prima.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Parkeerplaats heel dichtbij! Snelle toegang!
Positif
très proche de l aeroport Prix par tranche de 24h et non au jour calendaire. Fonctionnement simple
SuggestionsMieux indiquer l accès pieton direct vers l aeroport
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven