Pluspunten
Altijd tevreden geweest, behalve de laatste keer. Zie hiernaast.
VerbeterpuntenMijn code werkte niet bij aankomst, ik heb meerdere malen moeten bellen om iemand aan de lijn te krijgen. Het telefoonnummer was slecht leesbaar in het donker. Vermits ik met een Belgische gsm moest bellen waren dat natuurlijk extra kosten. Daar wordt men uiteraard ook een beetje zenuwachtig van omdat men toch tijdig op de luchthaven moet zijn.
Wat vervelend dat uw code niet werkte. Indien u overdag aankomt kunt u het beste ons kantoor telefoonnummer bellen dan kunnen wij u helpen aan een nieuwe code. Ons nummer staat op de reserveringsbevestiging. Excuses dat het deze keer niet vlekkeloos is verlopen. Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
gunstige ligging, makkelijk inrijden en parkeren
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Goed en overzichtelijk een boeking te doen. Wij kregen een gratis parkeer plaats dichterbij (P200), super!
VerbeterpuntenEen paar keer voorbij gereden, misschien door ons niet direct gezien? Groter / Duidelijker aangeven.
Bedankt voor uw beoordeling, Michel! Wij zijn bezig met de zichtbaarheid van onze terreinen. Hopelijk kun t u ons zo beter vinden. Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Snel en goed geregeld
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles verliep vlot en goed.
Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Het gaat zo zoals beloofd
Verbeterpuntentoetsenbord van de in uitcheckautomaat is aan vervanging toe toetsen moeilijk leesbaar in het donker
Bedankt voor uw mooie beoordeling! De leesbaarheid van de panelen neem ik mee voor verbetering. Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Wauw een 10, bedankt! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Dicht bij vliegveld
Pluspunten
Toegankelijkheid Bereikbaarheid
VerbeterpuntenSpeciale acties
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw verbeterpunt! Wij zijn aan het inventariseren hoe wij onze trouwe klanten kunnen belonen. Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Correcte service
Bedankt voor de 9! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Bedankt voor uw mooie 9 als beoordeling! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Kan er niets over zeggen. Alles functioneerde maar behoren
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Prima, reserveren was eenvoudig en bij aankomst en vertrek de pincode invoeren voor het in- en uitrijden. Simpel, maar doeltreffend.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mogelijk op korter termijn dichtbij entree luchthaven te parkeren. Kreeg bericht dat er nog dichterbij een plekje voor me was vrijgekomen. Top!
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken
Pluspunten
Vooral de gratis upgrades waren een welkome verrassing!
VerbeterpuntenIndien mogelijk een eerdere bewegwijzering als je richting vliegveld gaat.
Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Snel en vlot geregeld. Prima.
VerbeterpuntenDuur.
Bedankt, voor uw beoordeling! Mag ik u vragen met wie u ons vergelijkt w.b. de prijs? U kunt mij mailen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
GEEN ENKELE VRIJE PLAATS!! hadden onze auto a ergens gezet, zo dat we dachten dat de omringender auto,s de parkeerplaats zou den kunnen verlaten zo er schade aan te rich ten.Toen we onderweg waren naar ons vliegtuig kwamen we mensen tegen die we aan spraken. Wij mochten Hun parkeerplaats hebben! Stress, stress!!
VerbeterpuntenZorgen dat er plaats is als de client arriveerd!! GEEN ENKELE PLAATS
Wat vervelend om te horen. Heeft u ons gebeld? Wij hadden u zeker kunnen helpen. Excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Pluspunten
Leesbare website
VerbeterpuntenGa door
Bedankt, voor uw beoordeling! Een 10!! Met vriendelijke groet, Chantal team Park & Fly.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven