Pluspunten
prijs en dicht bij de luchthaven
Verbeterpuntenbij terug keer auto kon ik de code niet invoeren (ik denk door het koude weer) na even over alle cijfers ingedrukt te hebben gaaf hij een fout code kon daarna de code invoeren .
Pluspunten
De in te voeren code werkt altijd goed.
VerbeterpuntenMisschien info over shuttle busje
Pluspunten
Dichtbij vliegveld , prijs is goed
VerbeterpuntenWeinig verlichting , geen personeel aanwezig op de parkeerplaats
Pluspunten
Goede en vlotte communicatie. Ben regelmatige bezoeker van de parkeerplaats. Altijd een plek en goed aan te lopen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ruime plekken en dichtbij het vliegveld.
VerbeterpuntenBetere wegwijzeringen
Pluspunten
Dicht bij airport
VerbeterpuntenHuis nummer ook aan weg plaatsen
Parkeerplaats lastig te vinden. Op mijn uitdraai stond P200 en daar was ik naar op zoek. Dit stond volgens mij niet zo aangegeven.
Pluspunten
goed bereikbaar en op tijd doorgeven van veranderingen.
Pluspunten
prijs/kwaliteit is uitstekend
Pluspunten
Dicht bij luchthaven, goede uitleg om er te komen
Pluspunten
makkelijk toegankelijk
Pluspunten
Goed en acuraat
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
geen, heel slecht!!!
VerbeterpuntenIk heb NOOIT een toegangscode ontvangen terwijl ik wel betaald heb en daar het bewijs wel van kan overleggen. Ik verwacht dat uw bedrijf correct is en mij die € 48,-- terugbetaald!!! Betaaldatum 23 okt. 2015. Ik heb ter plekke een nieuwe ticket moeten kopen.
Pluspunten
Dichtbij
VerbeterpuntenHeb geen bewaking****era's gezien.
Pluspunten
alles
Pluspunten
makkelijk boeken en snelle service.
VerbeterpuntenOnlangs is de website veranderd. Park& Work komt daar niet meer in voor maar is Meet & Greet geworden. De borden geven wel nog steeds Park& Work aan. Voor het boeken is ook vewarrend.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit is goed
Geachte heer en/of mevrouw, Onze excuses voor het feit dat u het bedrag nog niet teruggestort heeft gekregen. Wij gaan dit direct in orde maken. Met vriendelijke groeten, Park & Fly Eindhoven Airport
Het was in het donker heel slecht te vinden! Betere bewegwijzering of meer verlichting zou handig zijn.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven