Pluspunten
staat goed geparkeerd
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Prijs/kwaliteit-verhouding is goed.
Verbeterpunten's Avonds laat met vliegtuig gearriveerd en dan naar de parkeerplaats lopen voelt niet fijn. Het is tamelijk donker en er hangt een grimmige sfeer. Betere verlichting en wellicht een surveillant voor (alle parkeerplekken) zou het onveilige gevoel wat kunnen wegnemen.
Pluspunten
Wijzigingen per mail doorsturen en binnen een minuut de wijziging ontvangen per mail super!
VerbeterpuntenGeen idee, de enige reden dat ik niet allemaal 10'en heb gegevens is dat ik vind dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering. Goedkoper mag natuurlijk altijd
Pluspunten
prima locatie.
Pluspunten
Upgrade ontvangen naar een parkeerplaats dichter bij de luchthaven. Grandioos
Pluspunten
Prijsverhouding is goed. Op tijd bericht als iets wijzigt. Locatie goed. Hadden 1 dag parkeren nodig,
Pluspunten
Prijs kwaliteit goed en keurig personeel.
Pluspunten
Wij hebben geen op of aanmerkingen. Het in en uitrijden verliep met de code prima. Verder alles online geregeld en alles ging heel makkelijk.
Pluspunten
Alles
Positive
Flexibel bei Ändereung von Flugzeiten / Fahrzeug
Pluspunten
Makkelijk en dicht bij de luchthaven
Pluspunten
alles OK
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snel indien er wijzigingen zijn op de eerdere boeking. Alles correct zoals het hoort !
Pluspunten
supersnelle reactie na reserveren en daarna bij het upgraden door overboeking.
Pluspunten
Snel reserveren. Makkelijke toegang tot terrein.
VerbeterpuntenIets zichtbaarder controle op de auto's.
Pluspunten
eerder op de hoogte brengen van wijzigingen , we stonden voor een gesloten hek want de code klopte niet . we moesten naar een andere parking . en gelukkig had ik mijn telefoon bij ( ik had mijn vrouw bij het vliegveld afgezet met de koffers en papieren ) want je hebt geen intercom
Pluspunten
flexibel met markconforme tarieven
Pluspunten
heel makelijk te vinden, volgende vakantie weer.
Verbeterpuntenwaa gewoon goed..
Pluspunten
-Goed bereikbaar 06 nummer bij probleem verlaten terrein -Snelle en flexibele oplossing (per abuis te kort geboekt, binnen 1 minuut code gereactiveerd met factuur achteraf)
VerbeterpuntenCode kunnen scannen bijv. via telefoon bij aankomst en verlaten terrein.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven