Pluspunten
goede situatie tov airport
Pluspunten
Bedrijf is klantvriendelijk en telefonisch goed bereikbaar. Personeel was zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenBewegwijzering zou 's nachts verlicht beter opvallen.
duidelijker aangeven hoe en waar de klanten de bagage kunnen uitladen. omde hoek uitladen en vervolgens terugrijden naar de inleverplaats.
Pluspunten
geven reactie op je email bij overboeking wordt netjes een nieuw optie aanbevolen
Verbeterpuntenaangeven dat je moet betalen 2 euro bij de ingang. dit was even verwarrend, ook omdat het nieuw is geef het aan bij het reserveren bij weeze
Pluspunten
Makkelijk te regelen.
Pluspunten
Alles prima geregeld.
Pluspunten
Snelle vakkundige afhandeling
VerbeterpuntenMeer acties.....
Pluspunten
correctheid, locatie, snelheid, mogelijkheden
VerbeterpuntenPrijzen kunnen scherper, het is toch veel geld voor het stallen van een auto. Mogelijk wel marktconform maar als er meer vraag is dan aanbod is goed om hier niet aan mee te doen.
Pluspunten
goed te vinden, makkelijk in/uitrijden
Verbeterpuntenprijs kan lager
Een feedback formulier sturen als we daar geparkeerd hebben
Pluspunten
perfecte reservering. parkeerplaats goed aangegeven en bereikbaar
Slechte verlichting achterin, div rondjes moeten rijden voor plek, 20 minuten lopen naar ingang, veel te duur.
Positive
Helpful employees.
Pluspunten
Goede communicatie over de wijzigen van de parkeerplaats via mail en sms. Na gratis upgrade steeds dichterbij airport eindhoven geparkeerd. Dus al om al niks te klagen gehad voor de prijs wat we hebben betaald.
Pluspunten
Omdat het overboekt was op p600 mochten we voor hetzelfde geld op p400 staan
Pluspunten
op tijd berichtgevingven duidelijke informatie verstrekt.
Pluspunten
Geen positieve punten we konden geen parkeerplaats Vinden binnen de afgesproken afstand en de auto was bij terugkomst afgesleept Extra kosten € 129 heb ik al een brief over geschreven bij binnenrijden €2 betalen is ook een extra goudmeintje
VerbeterpuntenZorgen dat afspraken nagekomen worden in Eindhoven gaat het wel altijd goed
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenNvt
Luchthavenweg 67