Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Afstand tot vliegveld
geen
Pluspunten
Eenvoudig online te boeken, dichtbij het vliegveld goede parkeerplekken
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel, handig, duidelijk en betrouwbaar .
Verbeterpuntenik heb niks toe te voegen , 2 keer gebruik gemaak van park en fly en 2 keer ben ik tevreden .
Pluspunten
Fijne website die duidelijk de prijs aangeeft. Vlotte bevestiging met duidelijke uitleg over de naam van de parkeerterreinen en routebeschrijving. De up-grade naar een parkeerterrein nog dichterbij het vliegveld..
VerbeterpuntenWe willen altijd goedkoper natuurlijk.
Ik kan nog helemaal geen beoordeling invullen, want onze reis is pas gepland op 13 september.Ook de parkeergelegenheid is op die datum geboekt. Ik hoef me hopelijk geen zorgen te maken.Met vr. gr. Nico Leek
Pluspunten
Makkelijk en snel toegankelijk
VerbeterpuntenParkeerplaatsen zijn krap zeker als sommige bestuurders zodanig lomp parkeren dat je op een lege parkeerplaats toch niet kunt parkeren. Krappe parkeerplaatsen geven schade aan deuren. In dit geval weet je dat er altijd bagage uit de auto moet en deuren dus open moeten kunnen.
Pluspunten
Duidelijke website, voor vragen ook telefonisch bereikbaar, prima parkeerplek (P400) bij Eindhoven Airport. Fijn dat er ook nog een update van de parkeerplek kwam.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede service, snelle reaktie
Pluspunten
alles in orde!
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Makkelijik bereikbaar. Goede plaatsen. Overzichtelijk aangegeven
Verbeterpunteningang Code bij P 600 werkte niet. Uit moeten wijken met telefonische ondersteuning naar P 440. Dat ging goed.
Pluspunten
makkelijk te regelen
VerbeterpuntenP400 op Eindhoven Airport is nagenoeg onvindbaar. Er staan nergens duidelijk wegwijzers naar het terrein.
Pluspunten
Verbeterpuntenprobeer niet de reeds gereserveerde plaatsen te wijzigen vanwege overboeking o.i.d.
Pluspunten
Prima parkeerplaatsen op goede locaties. Bedrijf makkelijk toegankelijk via prima website. Acceptabele prijs + keuze voor loopafstand/prijs Gratis upgrade bij overboeking
VerbeterpuntenGeen!
geen
Pluspunten
Netjes geregeld om te parkeren.
VerbeterpuntenHet is prima zo.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven