Pluspunten
goede klantbehandeling, alles op tijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geen problemen , met toegang/weggaan de code werkte prima !!!!!!!!!! Nog extra infirmatie gekregen 1 dag voor vertrek ......zondag afspraak/betaald 3 dagen latet op woensdag vertrokken met vliegtuig perfekt !!!!
VerbeterpuntenGeen aan duiding waar de koffie of en wifi verbinding was............
Pluspunten
Efficient, duidelijk
Positive
Top, jederzeit wieder
Verbesserungspunktekeine
Pluspunten
Snelle bevestiging en update doorgegeven door sms.
VerbeterpuntenHet was lastig om een parkeerplek te vinden. Het was dat iemand uiteindelijk wegreed dat wij een plekje hadden om te parkeren.
Pluspunten
Maken duidelijke afspraken en komen deze ook goed na
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
makkelijk en duidelijk te boeken en betalen
Verbeterpuntener was aangegeven dat er vervoer zou zijn naar de luchthaven. die was nergens te bekennen en uiteindelijk is het best ver lopen met 2 kinderen en 3 koffers naar de terminal.
Inleverpunt maken voor bagagewagentjes
Pluspunten
Ik was zeer tevreden over de parkeer gelegenheid voor die prijs en het was heel handig geregeld
Pluspunten
keurige oplossing, zo dicthbij!
Pluspunten
Makkelijk te reserveren
VerbeterpuntenDe P200 boord iets groter maken.
Pluspunten
Alles goed geregeld
Pluspunten
Mooie upgrade omdat de parking vol zat. Prima communicatie
Pluspunten
Vriendelijk , Meewerkend, Correct .
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan.
Pluspunten
Vriendelijke mensen, houden zo.
VerbeterpuntenWellicht is het zinvol de mensen naar de parkeerplaats te leiden om vandaar uit de beheerder te bellen.
Pluspunten
Bij Eindhoven
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven