Pluspunten
Heel erg makkelijk heel goed systeem!
Pluspunten
Er was een dubbele boeking gemaakt en als compensatie kregen we een gratis upgrade naar een parkeerplaats dichter bij de luchthaven. Dat is prima service! De instructies om te parkeren en de route zijn duidelijk, dus niets te klagen.
wegaanduiding naar terminal, we hebben flink om gelopen omdat de route niet duidelijk was aangegeven
Pluspunten
vriendelijk, accuraat, zoals het hoort
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
gratis upgrate makkelijk gereserveerd parkeerplaatsen makkelijk toegankelijk
Verbeterpuntenupgrate was niet duidelijk aangegeven
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vriendelijke medewerkers. Afspraak is afspraak. Dicht bij terminal.
VerbeterpuntenGeen. Blijf doorgaan op ingeslagen weg.
Pluspunten
Goede parkeerplaats en prima communicatie
Prijs kan lager als er geen personeel betrokken is
Pluspunten
Upgrade als positief ervaren
Pluspunten
Komen lege accu binnen 5 min verhelpen
VerbeterpuntenGeeb
Pluspunten
gemakkelijk te vinden en binnen loopafstand ( 700 m ) van de teminal
Pluspunten
juiste bewegwijzering naar de parkeerplaats en de correcte en tijdige wijze waarop mijn parkeerplaats werd gewijzigd en aan gegeven.
Pluspunten
Snelle reactie, overzichtelijke reservering
Pluspunten
Direct reactie en actie op mijn telefoongesprek
Pluspunten
gemakkelijk zowel boeking als parking
Verbeterpuntendoe zo verder
Andere gebruikers erop wijzen binnen de lijnen te parkeren,desnoods dreigen met wegslepen
Pluspunten
Prima organisatie. Zullen we volgende keer weer gebruiken.
Pluspunten
Lekker dicht bij het vliegveld voor een redelijke prijs. Reeds 4 keer geweest
VerbeterpuntenVaker 2 of meer keer moeten intoetsen om de boom omhoog te krijgen. Hier mag wel naar gekeken worden
Pluspunten
erg makkelijk en goedkoper dan de parkeerplaats van het vliegveld
VerbeterpuntenHet lijkt of er geen bewaking is. duiterlijke beveiligen tonen.
Pluspunten
Dichtbij
VerbeterpuntenNee
Luchthavenweg 67