Pluspunten
Simpel / eenvoud
Pluspunten
Doet wat ze beloven
Pluspunten
makkelijk om te reserveren en met code goed geregeld om binnen te komen en weer uit te rijden.
Verbeterpuntenniet echt verbeterpunt, behalve prijs! Zou iets scherper mogen wat mij betreft.
Pluspunten
Eenvoudig, snel, duidelijk
Pluspunten
Prima service en heldere communicatie/website
VerbeterpuntenScherpere prijsstelling.. :)
Pluspunten
Makkelijk reserveren via internet met credit card of ideal. Eenvoudig & snel in- en uitrijden met een code. Goed alternatief voor P1 t/m P5 Eindhoven Airport.
VerbeterpuntenParkeerterrein is totaal onbewaakt en voelt 's nachts minder veilig. Met cameratoezicht zou de veiligheid aanzienlijk verbeterd worden.
Pluspunten
Prima verzorgd, Komt afspraken goed na
Pluspunten
door een overboeking hebben we andere parkeer terrein gekregen voor de zelfde prijs terwijl we nu dichter bijstonden dus netjes geregeld
Verbeterpuntenmeer verlichting
Pluspunten
Gemakkelijk boeken en betalen. Alles werkt bij in- en uitchecken.
Een punt waar je de koffer karretjes kan halen en brengen bij p600!
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Tijdige en duidelijke omboeking a.g.v overboeking parkeerplaats. Zeer acceptabel alternatief aangeboden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Op loopafstand van het vliegveld
Pluspunten
Alles is goed snel geregeld
Pluspunten
Alles prima voor elkaar!
Pluspunten
Zeer aardige medewerkers
VerbeterpuntenHet kaartje of aanwijzingen graag duidelijker. Ik heb me lam gezocht en kwam uiteindelijk in een ander dorp terecht. Gelukkig heeft jullie medewerker mij naar de Park & Fly gedirigeerd
Ik heb nog niet geparkeerd, de boeking staat voor 13 oktober 2015
Luchthavenweg 67