Pluspunten
Dichtbij/makkelijk
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Klantvriendelijk en bereikbaarheid. Ook bij overboeking wordt een oplossing gezocht dmv upgrade.
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel en goede prijs!
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en eenvoudig zelf online te boeken.
VerbeterpuntenDe inrij-code werkte niet, moest contact opnemen met de helpdesk.
Pluspunten
accu was beetje boel leeg/dood; binnen 30 seconden was de medewerker al terug met een starthulpje; helemaal top.
Pluspunten
Upgrade ontvangen ivm overboeking. Perfect geregeld, nogmaals dank.
Controleer de data voordat u een beoordeling opvraagt. Ik ga pas 30 september op vakantie
Pluspunten
Makkelijk, gratis upgrade gekregen dus was goede prijs
VerbeterpuntenDacht verder geen camera's of hekken gezien te hebben dus auto stond wel erg 'open en bloot'
Pluspunten
lekker makkelijk, vlakbij
Verbeterpuntenhet auto radio frontje was verdwenen ?
Pluspunten
Lekker dichtbij het vliegveld. Duidelijke communicatie in mails.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede snelle service en informatievoorziening bij veranderingen.
Pluspunten
Werkt prima, met code in en uitrijden.
Positive
Immer Platz zu parken ohne Probleme, falls ich den Kod vergessen habe habe ich sofort eine Hilfe von Personal gekriegt
VerbesserungspunkteFür die Stammkunden könnten die Preisnachlasse gemacht werden.
Pluspunten
snel en makkelijk
Pluspunten
Makkelijke te boeken via internet.
VerbeterpuntenP2 stond vol, terwijl ik hier wel gereserveerd had. Hierdoor op P3 geparkeerd.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven