Pluspunten
duidelijk site, goede prijsverhouding
Pluspunten
Goede service en snelle afhandeling
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke opdrachtbevestiging en betaalwijze
Pluspunten
Tot aan de laatste keer alles prima!
VerbeterpuntenWij werden ter plekke geconfronteerd met de wijziging in werkwijze. Valet Parking is voor ons voor de deur in en uitstappen. Helaas is de gewone parkeerplaats nu dichterbij.
Pluspunten
Correcte communicatie
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenMaak een betere enquete! Met deze vragen krijgen jullie niet de informatie die je graag wilt hebben.
Pluspunten
Fijn dicht bij parkeren bij luchthaven
VerbeterpuntenWij kregen een gratis up Grade naar park and workshop helemaal top natuurlijk omdat het dichterbij was dan de parkeerplaats die wij op 600 meter hadden gereserveerd. Alleen minder handig dat er geen karretjes waren voor de koffers misschien in het vervolg iets over na te denken als jullie iemand een Upgrade geven naar park and work. Maar helemaal tevreden verder volgend jaar reseveren we weer bij jullie
Pluspunten
Pluspunten
Snel en eenvoudig in gebruik
Verbeterpuntenreminder versturen (een dag van te voren) om code bij je te hebben bij uitrijden
Pluspunten
Goeie prijs, snelheid, dichtbij
Pluspunten
goede communicatie goed aanbod van valet parking voor zelfde prijs toen langparkeren vol bleek
Verbeterpuntenop vertrekdatum niet meteen bereikbaar
Pluspunten
Twee keer gereserveerd in twee weken en steeds een update naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats
Pluspunten
Voor 2e jaar geboekt. Werkt makkelijk en is betrouwbaar!
Pluspunten
het is makkelijk en heel erg klantvriendelijk. Dat als je problemen hebt dat je dan het telefoonnummer van de beheerder krijgt. Ga zo door zou ik zeggen. Volgende keer zal ik hier weer gebruik van maken. Prijs Kwaliteit is goed.
Pluspunten
Goede service en korte afstand vanaf vliegveld.
Pluspunten
Dichtbij vliegveld. Vriendelijk personeel. Wordt direct geholpen.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven