Positive
Sehr freundlicher Mitarbeiter, war in 2Minuten da, als ich Hilfe bei dem Code brauchte. Parkplatz liegt direkt am Flughafen.
VerbesserungspunkteIch finde den Preis schon recht hoch, es gab aber nichts günstigeres in Eindhoven.
Pluspunten
goede oplossing na overboeking.
- iedereen mag binnen - geen bewaking
Pluspunten
Correcte terugkoppeling per mail bij veranderingen. Uiterst vriendelijke service bij valid parking. Heb totaal nu al vier keer gebruik gemaakt van Park & Fly en altijd prima service.
Pluspunten
Unkompliziert! Habe zum 2. mal gebucht.
Pluspunten
Ik werd goed begeleid.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bereikbaarheid
Pluspunten
Prijs is interessant t.o.v. P400, waar wij voorheen frequent onze auto parkeerde!!
VerbeterpuntenHet was pas de 1e. keer, dus hebben nog niet veel ervaring.
Pluspunten
= upgrade aangeboden naar avlet parking = betrouwbare ontvangst = alerte reactie op verkortere. verblijfsduur = automatisch refund vanminder verbruik
Pluspunten
Na mailcontact, duidelijke telefonische uitleg.
VerbeterpuntenDuidelijker aanduiding waar te zijn. Bij terugkomst niemand aanwezig.
Pluspunten
Dicht bij het vliegveld. Auto stond keurig klaar bij terugkomst.
Pluspunten
Overzichtelijk en makkelijk bereikbaar.
Lagere prijzen
Pluspunten
Gemakkelijk en snel te organiseren
VerbeterpuntenWaarom toch nog een week van te voren wijzigen?
Positive
Everything went smoothly, it was easy to find it, we could enter to the parking lot with the code easily and exiting also in that easy way.
Pluspunten
een mail ontvangen dat er een upgrade had plaats gevonden zonder bijkomende kosten..
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Duidelijk en afspraak nakomen
Pluspunten
gemakkelijk te reserveren
Verbeterpuntenonze reservering werd door park&fly op het laatste moment gewijzigd: dat kan makkelijk fout lopen
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven