Pluspunten
Duidelijke communicatie per mail. Duidelijk verhaal.
VerbeterpuntenOp de site informatie zetten, hoe het werkt als een vliegtuig vertraging heeft. Ik had het gelukkig niet nodig, maar wilde het wel graag vantevoren weten.
Pluspunten
Alles perfect geregeld!
Pluspunten
Mijn vliegtuig had vertraging en ik zou ' s avonds laat aankomen. Ze controleren je vliegtijden en wachten op je. Auto stond ook al klaar. Ik heb niet hoeven te wachten
Pluspunten
Flexibiliteit
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
dicht bij vliegveld aantrekkelijke prijsstelling
Pluspunten
automatisch bericht en/of upgrade bij volle parkeerplaats
Verbeterpuntennaast opgegeven mailadres kreeg ook een andere ontvanger onze gegevens in mailbox, tot zijn grote ergernis
Pluspunten
zelfde prijs als de automaat op airport
Verbeterpuntenwachttijd bij ophalen uitrijkaart. Medewerker wist eigenlijk niet waar het over ging !!!
Pluspunten
Probleemloos geparkeerd. De afstand vliegveld - parkeerterrein is in ca. 6 minuten af te leggen.
Pluspunten
Eenvoudig, duidelijk, gemak, op loopafstand van het vliegveld, ruime parkeergelegenheid (voldoende parkeerplekken voor een redelijke prijs).
Pluspunten
Betrouwbaar accuraat service
Pluspunten
voldeed aan de verwachtingen
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Pluspunten
We hadden 400m geboekt en betaald, later bleek dat er plaats was op 200m. Hier kregen we kosteloos een upgrade!
Verbeterpunten////////
Pluspunten
Op loop afstand
VerbeterpuntenGeen zo houden
geen