Pluspunten
grote parkeer plek
Verbeterpuntenmoeilijk om uiteindelijk de uitgang te vinden voor ons. Mag duidelijker aangegeven worden. Bovendien mag de parkeerplaats wat meer verlicht worden. Dit vooral ( uiteraard) in de avond!
Pluspunten
Handig via internet; goede locatie
Pluspunten
Ligging parkeerplaats op loopafstand
VerbeterpuntenParkeerplaats met hekwerk afsluiten en video bewaking. Is nu vrij toegankelijk en auto's staan tot aan de straat.
Pluspunten
Goede reactie op telefonische vragen. Attent personeel.
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Goed geregeld
VerbeterpuntenEigenlijk zou het uitrijden zonder code moeten kunnen
Pluspunten
Duidelijke afspraken, prijs is tot nu toe prima en afstand ok
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle afhandeling en perfect op de hoogte gehouden via de mail.
VerbeterpuntenIets betaalbaarder.
Pluspunten
Prima geregeld, lekker dichtbij vertrekhal. Al meerdere keren met tevredenheid gebruik van gemaakt.
Pluspunten
Alles liep perfect. Lekker dichtbij het vliegveld.
Positive
Einfach und sicher.. Code per Mail für die Schranke bekommen.. alles easy und schnell ! Habe sogar ein kostenloses Upgrade bekommen, da mein gebuchter Parkplatz wohl voll war. War also umsonst noch mal näher am Flughafen dran, 1 A !
Pluspunten
goede service tijdige berichtgeving over wijzigingen parkeerplaatsen hebben een goede locatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en gemakkelijk geregeld online. Ik was mijn uitgeprinte bewijs kwijt maar deden ze totaal niet moeilijk over. Was binnen een minuut geregeld!!
VerbeterpuntenSchaduwplekken voor de auto.
Pluspunten
100 procent tevreden.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. Dichtbij vliegveld Eindhoven.
VerbeterpuntenIetsje goedkoper zou fijn zijn!
Pluspunten
niets dan lof. gestroomlijnd proces, keurige mensen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs voor goede lokatie Alles geregeld. Was top.
Pluspunten
Makkelijk te vinden. Dichtbij luchthaven. Goed te doen met de code om in en uit te rijden.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven