Pluspunten
Communicate via mail was duidelijk. Personeel en paraatheid is positief. Geen lange wachttijd.
Pluspunten
Goedkoop en toch op loopafstand van de terminal
VerbeterpuntenZichtbaar/leesbaar maken dat er camerabewaking is oid (ik ga er tenminste van uit dat die er is).
Pluspunten
goede, vlotte klantenservice
Pluspunten
fantastisch...mails kreeg ik op tijd ondanks dat het kort dag was, ook toen er een aanpassing van jullie kant kwam...code werkte perfect en auto stond er voor mij gevoel veilig...heel blij mee...volgende keer parkeer ik zeker weer bij u.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en eenvoudig
VerbeterpuntenNog beter zou zijn als de slagboom op basis van het kenteken open zou gaan bij binnenkomst en ook bij het verlaten van het terein. Momenteel moet je altijd een pincode intoetsen om de slagboom te bedienen.
Pluspunten
lekker dichtbij vliegveld.
Prijs is veel te hoog voor de zeer sobere inrichting van het terrein.
Pluspunten
Goede informatieverstrekking
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
alles goed geregeld
Pluspunten
vriendelijk, stipt
Positive
Staff are very polite and courtious
Suggestionsit is very expensive for 1 day parking and on return to my car (due to the heat) it was like a sauna. i would expect for 35 euro to have it parked under shelter.
Pluspunten
Availability , customer care, reliability
Pluspunten
Ik vond het geweldig v.a. het moment van betalen route beschrijving en het parkeren zelf. Het was de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Het is geweldig als je zo je vakantie kunt beginnen.
VerbeterpuntenGa zo door. Het is top wat jullie doen
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven