Shuttlevervoer van en naar Luchthaven versus parkeerplaats
Pluspunten
Geen problemen ondervonden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en online te regelen, dichtbij de luchthaven, als nood oplossing een prima alternatief.
VerbeterpuntenLagere prijs eventueel door een parkeerplaats iets verder van de luchthaven.
Vindbaarheid kan beslist beslist beter. We hebben bij een collega parkeerbedrijf moeten informeren waar jullie zaten
Pluspunten
Snelle reactie. Goede routebeschrijving
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Doen wat ze aanbieden
Pluspunten
makkelijk parkeren rondom einhoven airport tegen gunstige prijs tov de prijzen die eindhoven airport zelf hanteert
Pluspunten
Topservice.
VerbeterpuntenGeen!!!
Pluspunten
vlakbij de luchthaven; stipte en correcte bediening
Verbeterpuntenprijs is nogal hoog; even zoeken tot je het bedrijf vindt
Pluspunten
Zeer dicht bij vliegveld, makkelijk plek te vinden.
Pluspunten
Goed geregeld met code voor in en uit rijden
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
We hadden vertraging bij de terugvlucht, kwamen een uur later aan. Maar konden toch nog gewoon uitrijden gelukkig!!
Pluspunten
Snel en makkelijk bereikbaar.
Pluspunten
Niks op aan te merken
Pluspunten
Goed geregeld, niet ver van de luchthaven
Pluspunten
Alles was keurig geregeld en verliep snel. fijn dat de auto inderdaad al klaar stond toen ik aan kwam lopen, ik was relatief laat door irritante vertraging bij de douane, maar het kantoor was nog open( rond 24.00 uur)
VerbeterpuntenEigenlijk niet, alles werd snel afgehandeld
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven