Pluspunten
korrekt en goede service
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Alles ging prima en de auto stond bij terugkomst laar
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Prima parkeren, gemakkelijk toegang
Pluspunten
goed gelegen ten opzichten van de airport
VerbeterpuntenAltijd problemen met inrij code. Uitrijden geen probleem!
Pluspunten
we kregen een upgrade naar executive arrangement. Niets verkeerds mee!
Pluspunten
Prima. Bevestiging op tijd. Code in orde. Beschrijving oke. Dichtbij airport eindhovrn.
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar en dicht bij terminal
VerbeterpuntenParkeerplaats was overvol daardoor moeilijk een plek te vinden. Ergens achter in op door blauwe strepen stukje grond.
Pluspunten
Goede website voor het reserveren. Duidelijke (e-mail) communicatie.
VerbeterpuntenInzet pendelbusje (bij slecht/nat weer)
Pluspunten
goede service afspraak = afspraak
Verbeterpuntenkarting voor veel parkeerders dmv stempelkaart
Pluspunten
Eenvoudig reserveren. Goede ligging t.o.v. de luchthaven. Goede bereikbaarheid en goede bebording.
Pluspunten
De upgrade naar dichterbij was fijn!
VerbeterpuntenToen ik bij het parkeerterrein in Eindhoven aankwam, leek het kantoorpand bij de slagboom verlaten (donker), maar waarschijnlijk was het deels geblindeerd (?). Een mannenpostuur op de 2e verdieping jaagde mij de stuipen op het lijf rond middennacht toen ik aan kwam.
Iets betere aanwijzing op de weg ernaartoe. Het leek iets langer lopen dan de site vermeldt.
Pluspunten
goedkoop, zeker als je bereid bent wat verder te lopen
Verbeterpuntenvoorlopig geen
Als je Valet parking boekt, duidelijker aangeven dat je NIET nr de slagboom moet rijden, maar dat je de auto op de speciale valet parking plaatsen moet zetten.voor het gebouw
Pluspunten
locatie, onthaal
Pluspunten
Netjes geholpen
Pluspunten
snelle service, direct te woord staan, goede prijs
Verbeterpuntenauto met schade terug gekregen, Dit viel buiten de verantwoordelijkheid van het bedrijf. Geen bewaking****era's aanwezig. Eenzijdig ongeval, dus uiteindelijk moet ik zelf de kosten betalen, wat een uitermate vervelende terugkomst is.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven dat er toezicht is op de auto.
Pluspunten
Goed en snel bereikbaar
Verbeterpuntenprima zo
Luchthavenweg 67