Pluspunten
Prima om je auto te laten staan..
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar en niet duur.
Pluspunten
Prima geregeld! Aankomen, sleutels overhandigen en meteen door! Ook bij terugkomst stond de auto klaar en konden we meteen weer door!
Pluspunten
Makkelijk en ten aller tijd goed bereikbaar
Pluspunten
makkelijk te reserveren en onafhankelijk parkeren met toegangscode
Verbeterpuntenparkeerterrein is niet voorzien van een hek waardoor ongewenste bezoekers vrij toegang hebben.
Pluspunten
VerbeterpuntenPrijs is veel te hoog voor parkeren zonder shutlebus. Veel te ver lopen en geen voorzieningen zoals een toilet.
Pluspunten
Snelle respons, duidelijke info en fatsoenlijke parkeerplaatsen
VerbeterpuntenAanduiding parkeerplaats kan duidelijker! Ik heb nu even moeten zoeken.
Pluspunten
Een zeer goede werking en klant vriendelijk
VerbeterpuntenAls trouwe gebruiken zou ik wel wat meer de Valvet kn gebruiken.
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk. Volgende week weer reserveren voor Sept.
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, overzichtelijk terrein zodat je je auto snel hebt geparkeerd. Dichtbij vliegveld, 5 min lopen tot de vertrekhal. Systeem met code voor toegang en vertrek voor de slagbomen werkt prima!
VerbeterpuntenNiets.
Pluspunten
Was prima geregel. Waren door overbezetting geupgrade naar 200 meter ipv 400. Was super geregeld!!
Verbeterpuntengeen
Positive
Eine Aktualisierung wurde innerhalb von 5 Minuten umgesetzt und per Mail zu gestellt. Respekt!! Schneller kann Service nicht sein.
Pluspunten
Boeking en afhandeling is prima en zonder problemen verlopen
Pluspunten
vriendelijk bij vragen. Telefonisch beteikbaar
VerbeterpuntenCamera toezicht geeft een veiliger gevoel
Pluspunten
snelle reacties op reservering. Goede nette afwikkeling.
VerbeterpuntenIk had een upgrade met gratis thee, koffie of water en gratis wifi. Echter volledig onbekend hoe en waar je dit kunt gebruiken. Zou mooi zijn dat hier meer info over wordt gegeven.
Pluspunten
Vele malen gebruik van gemaakt, hebben ons nooit teleurgesteld. Jammer dat we niet meer naar het vliegveld kunnen worden gebracht, kan Park & Fly niets aan doen. Verder prima.
VerbeterpuntenZo houden.
Luchthavenweg 67