Pluspunten
Gemakkelijk te vinden op internet, duidelijke en eenvoudige website.
Pluspunten
goede locatie en redelijke prijs-kwaliteit
Verbeterpuntenduidelijker bewegwijzering naar het parkeerterrein, en ook terug via het looppad
inlogcode deed het beide keren niet, terwijl ik alles had ingetoetst.
Pluspunten
gemakkelijke boeking, prima toegankelijkheid
Pluspunten
slagboom code werkte perfekt
VerbeterpuntenLoop route naar vertrek gelijk aangeven als je het parkeer terrein verlaat
Pluspunten
Makkelijk te vinden, op loop afstand van het vliegveld, ruime parkeer plaats.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gewoon goed parkeren.
VerbeterpuntenVoor 14 dagen in 2014 €.52,00 betaald en in 2015 is dit gestegen naar €.69,00. Dit is een prijsstijging welke nergens op slaat.
Pluspunten
Geweldig, zo kort bij de ingang!
VerbeterpuntenIets beter de route aangeven
Pluspunten
Goede service vriendelijk personeel
Pluspunten
Vlotte en duidelijke communicatie
Pluspunten
Gewoon zeer goed geregeld.
VerbeterpuntenGa zo door met de serviceverlening.
Pluspunten
nette parkeerplaats komt de afspraken goed na we hebben al 2 keer een update gehad
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte en snelle (financiële afhandeling). groot voordeel is het zelf parkeren en de sleutel meenemen.
Verbeterpuntenniet duidelijk of er ook regelmatig gecontroleerd wordt of als alternatief een camera plaatsen waarmee de parkeerplaats in de gaten wordt gehouden
Pluspunten
locatie parking + prijs
Verbeterpuntenduidelijker instruktie voor de klant bij aankomst
Positive
Super Parkplatz, Terminal um die Ecke, ganz einfache und unkomplizierte Handhabung.
Pluspunten
Makkelijk inrijden met code Netjes
Pluspunten
Makkelijk, redelijk geprijsd tov airport parking
Pluspunten
Goede communicatie en zelfs een upgrade naar een betere parking ivm overboeking!
VerbeterpuntenCameratoezicht (of is dit er al?) en hekken voor voetgangers om op de parking te kunnen komen.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven