Pluspunten
Gratis omzetting naar Valet Parking aangezien er overboeking was
Pluspunten
Goede service en bereikbaarheid van parkeergelegenheden
Verbeterpuntenondanks dat het super goed was opgevangen ( gratis update P 300 naar P 200) kreeg ik twee keer achtereen op verschillende data bericht dat overboekt was op P 300. Nogmaals het werd super opgelost.
Pluspunten
Snelle reactie na telefoontje toen we op parkeerplaats aankwamen en bij ophalen, einde vakantie, stond auto,al klaar, perfect geregeld.
Pluspunten
Snelle afhandeling van de reservering. Kort maar krachtig.Ik maak al voor de derde keer gebruik van deze parkeerservice.
VerbeterpuntenHet is prima zo. Ook de duidelijkheid op de site is goed.
Pluspunten
adequaat, professioneel, slagvaardig en betrouwbaar
Verbeterpunten-
Pluspunten
Makkelijk te parkeren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenBeter bewegwijzering
Pluspunten
Makkelijk te reserveren. indien nodig wordt je correct beantwoord op je vragen
VerbeterpuntenPrima zo
Pluspunten
Vriendelijke personeel
VerbeterpuntenVerbetering van het reserveringssysteem nu werd de reservering omgeboekt naar valit service na reservering.
Pluspunten
lekker dicht bij vliegveld
Verbeterpuntenindien de toegang niet werkt ff een berichtje sturen, zodat de onverwachte verrassing niet onbekend is.
Pluspunten
snel geregeld , dichtbij vliegveld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlotte service. Gratis upgrade.
er zou een voorraad bagage wagentjes moeten staan.
Pluspunten
je kan op voorhand reserveren, zekerheid van plaats
VerbeterpuntenZorgen dat de prijs overeenkomt met de prijs volgens internet. Als je tijdig annuleerd dat je de centen terugkrijgt
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar,moeite met intypen(was 15 min eerder dan gepland)Na 21/2 vetraging blij met hulp bij de gate
Pluspunten
Korte loopafstand tot luchthaven
VerbeterpuntenCamera bewaking
Pluspunten
Dicht bij vliegveld.
Verbeterpunten?
Mag iets goedkoper