Pluspunten
Ik kon; zoals in de overeenkomst was medegedeeld, met de toegangscode, zonder problemen mijn auto op het P-terrein wegzetten en later ook weg ophalen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goed geregeld
Verbeterpuntenprijs iets te hoog auto niet zelf wegzetten, iemand anders rijdt in auto, veel mensen niet blij mee !
Pluspunten
makkelijk
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Pluspunten
Wij hadden de vlucht gemist en konden in overleg met de medewerker gemakkelijk een nieuwe afspraak maken zodat we onze auto de volgende dag konden parkeren op het parkeerterrein
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
correcte communicatie en afspraken
Verbeterpuntenonline was niet duidelijk dat je autosleutel achter moet laten
Pluspunten
heel professioneel
Verbeterpuntenwat minder prijs
Pluspunten
goede no nonsence opzet van deze dienstverlening en goede prijs-kwaliteit verhouding
Bagagetrolleys bij de parkeerplaats Samenwerking met Yellowbrick iOS app om te boeken en code terug te vinden
Pluspunten
DICHTBIJ DE VLIEGVELD
VerbeterpuntenMEER PARKEERPLAATSEN MAKEN
Pluspunten
correcte tijdige afhandeling
Pluspunten
Duidelijke instructie en alles klopte precies.
Pluspunten
gemak
Pluspunten
Kreeg op tijd een andere parkeerplaats ivm overboeking, super geregeld.
Pluspunten
Netjes door mail op de hoogte gehouden met betrekking tot een wijziging door Park& Fly
Pluspunten
Eenvoudig en makkelijk te boeken. Mailcontact gaat erg snel
VerbeterpuntenEen overkapping voor de auto's
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven