Pluspunten
vaak gratis een upgrade naar een parkeerplaats dichterbij. Goede onderlinge communicatie
VerbeterpuntenLoyaliteitsprogramma voor trouwe klanten, b.v. kortingscoupon of oplopende korting na 5 of 10 keer boeken
nog duidelijker aangeven waar ik moet zijn, ik was namelijk bij de verkeerde "p200" parking.
Pluspunten
Best duur parkeren, zonder verder toezicht.
Pluspunten
Altijd plaats
Pluspunten
Goed bereikbaar, dicht bij Terminal Vliegveld Eindhoven
VerbeterpuntenEventuele modificatie / aanvulling via website en reserveringscode. niet via aparte mail.
Pluspunten
Na overboeking een gratis update
VerbeterpuntenVoorkomen overboekingen
Pluspunten
Bereik baarheid
Pluspunten
Goede informatie
Pluspunten
goede communicatie via mail
Pluspunten
Voldoende ruimte om auto te parkeren. Snel en goed te boeken via internet.
VerbeterpuntenMoeilijk te vinden. Advies om borden te plaatsen om de parkeerplaats sneller te bereiken.
Pluspunten
dichtbij de luchthaven, netjes en overzichtelijk
Verbeterpuntentoen ik kwam aanrijden werkte de code niet. Via een belletje werd dit snel hersteld, maar toch vervelend.
Pluspunten
Prima service Vriendelijk personeel Korte afstand naar luchthaven Eindhoven Prima beschrijving om het te vinden. Snelle afhandeling.
Pluspunten
Goedkoop, makkelijk te reserveren en een nette parkeerplaats.
Pluspunten
Werkt simpel / geen gezeur / tegen een redelijk tarief
VerbeterpuntenVanaf de straat duidelijker laten zien waar de ingang is en vanaf de straat duidelijker signaleren dat de uitgang niet de ingang is.
Pluspunten
goede sevice vriendelijk personeel
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven