Pluspunten
Online afhandeling prima
VerbeterpuntenKorting vaste klanten
Pluspunten
Het was ideaal, 15 min vooraankomst een belletje en er stond iemand te wachten zo ook met aankomst. Heel goed geregeld
Pluspunten
Makkelijk, snel online.
Pluspunten
Pluspunten
ik boek regelmatig bij jullie en het gaat altijd goed ik heb net weer geboekt
Verbeterpuntenhet gebeurd soms dat een grote auto buiten zijn vak parkeert en dan heb je wel een probleem om een ander plekje te vinden sommige mensen hebben moeite met in het vak parkeren maar dan heeft een ander een probleem
Pluspunten
Dicht bij en erg prettige service!
Pluspunten
Prettige mensen, betrouwbaar image
VerbeterpuntenBij aankomst/vertrek op de p plaats moet je even kijken wat je moet doen als er niemand is, dan ben je even onzeker wat te doen, misscien nog iets verduidelijken.
Pluspunten
Prima ligging parkeerplaats en prima op tijd zijn van de medewerker voor aanname en afgifte sleutel.
Pluspunten
bereikbaarheid goed verzorgd veiligheid
Verbeterpuntenmisschien voor slecht ter been mensen een soort van golfkar om mensen naar vliegveld te brengen
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
niet heel duur, en niet al te ver van de vertrek en aankomst hallen
Verbeterpunteniets grotere vakken, ik kon mijn auto alleen in aan de bijrijders kant omdat er een grote Volvo SUV naast me stond, en ik stond echt in het midden van mijn vak
Pluspunten
Was gewoon goed
Pluspunten
prima site duidelijk aangegeven dicht bij de luchthaven
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goedkoop, dicht bij luchthaven, makkelijk te regelen, altijd plaats.
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Pluspunten
Vlotte afhandeling.
VerbeterpuntenGeen. Half uur vantevoren bellen is niet eens nodig bleek, dis dat kan uit de papieren misschien
Pluspunten
Duidelijk, makkelijk te vinden. Personeel is er niet of toch niet gezien.
Pluspunten
personeel gecontroleerd de auto's of ze goed zijn achter gelaten , in mijn geval raam open laten staan werd gebeld op mijn advies spullen eruit genomen en in bewaring gesteld, daarna kon mijn dochetr daar een nummer bellen en de spullen werden terug gelegd en kon mijn dochter het raam sluiten en de auto afsluiten .
Pluspunten
Ruime parkeerplaatsen. Makkelijk toegankelijk dmv code, daarom geen wachttijden. Dichtbij Het vliegveld.
Pluspunten
betrouwbaar en handig, snel geboekt!
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Simpel en goed te boeken
VerbeterpuntenIets meer plaats op de parkeerplaats
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven