Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlakbij luchthaven en redelijke prijs
VerbeterpuntenEr is geen bewaking en terrein is nauwelijks afgesloten
Pluspunten
Bij aankomst direct opgevangen en het papierwerk ingevuld. Een en ander uitgelegd wat te doen bij terugkomst.
Pluspunten
Dichtbij de terminal en efficiënt
Pluspunten
Correct, kregen zonder extra kosten een upgrade aangeboden naar een parkeerplaats dichterbij de luchthaven!
Verbeterpunten--
Pluspunten
Parkeerterrein is dicht bij (400 m) de terminal. Parkeerplaats zag er netjes uti.
Pluspunten
Uitmuntend! Kan niet beter
Pluspunten
Je vakantie begint hier. Probleemloos parkeren bij vriendelijke mensen tegen scherpe tarieven. Chapeau.
Pluspunten
Overbezetting netjes opgelost door een gratis upgrade
VerbeterpuntenBeveiliging op parkeerplaats bv camera's. Ik stond op de park en work p200
Positive
- Very safe location, fenced - very quick, efficient and good shuttle
Suggestions- staff is very friendly but does not speak English - price could be more competitive
Pluspunten
Goede service. Gratis opwaardering naar P400 bij Eindhoven omdat P600 vol bleek. Snel en probleemloos geparkeerd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Was prima geregeld. Auto werd netjes weggebracht naar de parkeerplek en stond weer klaar toen wij weer in Nederland aan kwamen.
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar
VerbeterpuntenIk kreeg vlak voor vertrek een wijziging dat mijn reservering een update had gekregen... Mijn betaalde parkeerplaats werd op het laatste moment gewijzigd in een parkeer plaats met wifi en koffie..op zich netjes..maar nooit geen koffie gezien ook geen wifi niet eens personeel gesproken..geen idee waar ik me moest melden.. Het enige positieve is dat me auto veilig heeft gestaan en dat het mooi vlakbij de luchthaven was. De last minute wijziging beviel me voor geen meter..ik moest apart weer papieren printen ... En er stond dus bij dat het om een upgrade zou gaan maar hier heb ik niks van gemerkt. Ik zal het wel aanbevelen bij vrienden..maar ik vertel mijn ervaring er wel bij.
Pluspunten
niet duur
Verbeterpunteneen goede client van tijd tot tijd een upgrade aanbieden
Pluspunten
Prima informatievoorziening, code invoeren bij toetreden parkeerplaats werkt goed.
VerbeterpuntenParkeerplaats was erg vol.
Pluspunten
Prima bereikbaar. Dichtbij bij Airport.
VerbeterpuntenBetere bewegwijzering naar Airport
Pluspunten
Prima communicatie
VerbeterpuntenPrijs is veel te hoog
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven