Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Prima parkeergelegenheid vlakbij Airport Eindhoven tegen een redelijke prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede ontvangst op luchthaven
Pluspunten
Alles netjes geregeld
Pluspunten
Zeer snel ( bij auto brengen en ophalen) Zeer vriendelijk personeel Dicht bij Zeer goede informatie via email
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vond het super geregeld en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
alles correct gegaan.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gemak!!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geregeld, keurig communicatie. Nette jongens die ter plaatse de boel afhandelen.
VerbeterpuntenHelderder aangegeven dat je auto ergens anders geplaatst wordt en je je sleutels afgeeft gedurende de parking. Je weet niet waar je auto staat en wat voor indruk dat heeft. Dit was mij niet goed bekend /opgevallen toen ik reserveerde. Wat gebeurt er als je je briefje verliest om je auto weer op te halen (met telefoonnr dat je moet bellen bij aankomst) tijdens je vakantie? En binnen 1 week 2x een melding om feedback te geven komt ook wat dwingend over.......
Pluspunten
Goede prijs
Verbeterpuntenmisschien de code voor parkeren per sms
Relatief dure parkeerplek: buiten, open terrein
Camerabewaking zou een veiligir zijn
Pluspunten
Duidelijke info op website. Ook na reserveren ontvingen we een duidelijke bevestiging.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie op wijzigingen
VerbeterpuntenMisschien iets te smalle parkeerplaatsen op P400.
Pluspunten
Voor de 2e keer geboekt bij Park&Fly en allebei de keren geupgraded
Pluspunten
Prettige parkeergelegenheid
VerbeterpuntenIk heb hier al 2 keer geparkeerd en al 2 keer bleek de boeking verkeerd te zijn.Dit werd wel hersteld dus dat was verder ook geen probleem.
geen
Luchthavenweg 67