Pluspunten
Makkelijk en snel. Direct in de buurt van airport.
VerbeterpuntenWellicht shuttle van parkeerplaats naar airport en retour. Dit met name in de winterperiode.
Pluspunten
Heldere informatie m.b.t. locatieaanduiding en werken met toegangs- en uitgangscode.
VerbeterpuntenMogelijkheid onderzoeken of toegang door personen die daar geen auto hebben geparkeerd geweerd kunnen worden.
Pluspunten
werkt simpel
VerbeterpuntenAfstand vliegveld Eindhoven relatief groot maar goed te doen middels lopen
Pluspunten
Goed bereikbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, dichtbij parkeren, prijs mag wel iets minder voor 5 dgn. Al met al prima!
Pluspunten
Het was keurig geregeld
Pluspunten
goede ligging, vlot in en uit
Pluspunten
Betrouwbaar en eenvoudig te boeken
Verbeterpuntenlet op prijsstelling die relatief duur wordt
Pluspunten
Voor mekaar!
De prijs kan wat omlaag, vind ik. De parkeerplekken ietsje ruimer????? Iemand heeft tijdens de parkeerperiode een klein deukje in mijn portier geslagen, waarschijnlijk bij het openen van hun portier. Ik denk dat ze deze deur te ver hebben open gemaakt en zo tegen mijn portier zijn gekomen. Geen bericht achter gelaten natuurlijk door de veroorzaker.
Pluspunten
Was makkelijk te vinden en duidelijk met in en uit rijden.
VerbeterpuntenIets meer verlichting in de avond. De vraag over personeel kan ik niet beantwoorden heb niemand gezien.
Pluspunten
Uitstekende hulp bij reserveren. Prima route beschrijving
Pluspunten
Dichtbij de hoofdingang luchthaven. Parkeren, koffers uitladen en sleutel afgeven. De rest wordt geregeld. Bij terugkomst staat de auto mooi op tijd klaar. Koffers inladen, Personeel stond al klaar met de autosleutel. Lekker gemakkelijk en goedkoop. Doe ik de volgende keer weer.
Luchthavenweg 67
5657 EA Eindhoven