Goede verzorgt.

Een heel fijne parkeerplaats en makkelijk te boeken ect.

Te duur maar kort bij

Goed maar vind het vrij duur ter vergelijking met andere luchthavens en daar heb je zelfs shuttelservice zoals o.a. Schiphol

Simpel, snel en betrouwbaar!

Erg fijne manier om snel en eenvoudig je parkeerplaats te regelen op een prima loopafstand van de luchthaven. Voor herhaling vatbaar!

Snel , makkelijk en dichtbij terminal

Ik vind de parking erg goed bereikbaar en makkelijk te vinden ( met navigatie ). Omheind met een degelijk hekwerk, en de slagboom opent automatisch door nummerbord herkenning, ideaal! De terminal is vervolgens zeer gemakkelijk te vinden en binnen 10 minuten lopen bereikbaar. Deze parking was voor de 3 dagen dat ik met spoed naar het buitenland moest het ‘goedkoopst’. Ik vind het parkeren bij en rondom Eindhoven Airport namelijk onbeschoft duur. Vandaar 8 sterren, de parkeerplaats was duurder dan de vliegtickets.

Goede service transparant

Snel gemakkelijk

Heel goed geregeld

Alles ging vlot en snel

Goed en soepel verlopen.

Aanbevelenswaardig. Agesloten terrein, goed bereikbaar.

Dichtbij parkeren

Snelle reactie bij aanpassingen reservering

Flawless

Just as expexted.

Parkeerplaats niet bereikbaar

Dankzij een aan 2 zijden opengebroken weg was parking 21 niet bereikbaar. Geen info vooraf ontvangen en borden wegomleiding waren er niet. Uiteraard wel een mooie factuur betaald maar verdere communicatie met het bedrijf is onmogelijk daar ze niet reageren op mail. Kortom: nooit meer

Zeer efficient

Ik kon makkelijk online reserveren en met de QR code kon ik direkt naar binnen rijden.

Totaal geen reactie

Slecht en vooral de service, geen lef om op na een slechte review contact op te nemen

Helemaal top

QR scannen, parkeren, VAKANTIE! zorgeloos vertrekken en niet afhankelijk van vervelend OV

Goed prijs - kwaliteit

Goed bereikbaar. Dichtbij vliegveld. Krappe plekken, maar dat kan ook door de parkeer skills van andere gebruikers komen

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk geboekt. Op korte loopafstand van het vliegveld. Aanrader.

Goed geregeld!

Heel vlot verlopen.

Perfect verloop

Ik zou het zelf niet beter kunnen uitvoeren

Het parkeren hier was erg fijn; dichtbij de luchthaven en van niemand afhankelijk!

top

Zat in de penarie met mijn wagen die een platte batterij had na een weekje verlof geparkeerd te staan op een bewaakte open parking van park & fly bij de luchthaven. Tot 2x toe binnen het halfuur gedepanneerd met een vriendelijke, menselijke service. Aanrader!

Goed en makkelijk

online reserveren, naartoe rijden, binnen rijden via nummerplaat-herkenning, parkeren, effe wandelen (5 min) naar luchthaven en klaar. Uitrijden na je vakantie, binnenstappen via poortje, auto starten, uitrijden via nummerplaat-herkenning. makkelijker dan dit kan je niet hebben.

Perfect geregeld.

Dichtbij het vliegveld en alles prima geregeld. Gaan de volgende keer het weer doen.

Goed geregeld

Site is goed. Communicatie is heel duidelijk. Op bestemming ook alles duidelijk en goed geregeld.

Perfect geregeld

Perfect geregeld, geen op of aanmerkingen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven