Snel geregeld maar rommelige parkeerplaats

Om het snel te regelen was het prima te doen, met als minpunt dat je een toeslag betaald om het snel te kunnen regelen…. Beetje belachelijk want er hoeft niks extra’s voor gedaan te worden. Daarbij vind ik de auto’s op de parkeerplaats schots en scheef staan, sommige auto’s zelfs zodanig dat ze 2 plekken in beslag nemen. Misschien duidelijker de vakken aangeven. Om aan te bevelen ja omdat er geen andere keuze was

Prima lijstje!

Goed geregeld en duidelijk met aanmelden

Ik ben 100% tevreden klant

Vriendelijke mensen en ik kan met een gerust gevoel mijn auto bij jullie parkeren

Prima parkeerplaats. Er zijn altijd nauwelijks vrije plaatsen, maar ja, ik heb er maar 1 nodig he.h

Ik vond het wel lastig om te zien bij welke slagboom ik eruit kon.

niet goed zichtbaar

Geparkeerd op P26 en dat is van de straat af 's morgens om 5 uur slecht te zien en te vinden. 3 keer voorbij gereden. Bord P26 moet groot vooraan de straat staan naast de schuifpoort.

Beetje ver van vliegveld

Parking meer dan 7 minuten lopen van vliegveld. Shuttle bus zou gewenst zijn. Veder prima buitenparking, niet overdekt. In en uitrijden verliep prima.

Makkelijk en veilig

Makkelijk te boeken en op een korte afstand van de vertrekhal in Eindhoven. Prijs kwaliteit goed.

Overall easy experience

Easy to book, easy to locate, good instructions, close to Eindhoven airport.

Lekker dichtbij!

Fijn om lekker dichtbij te parkeren van de luchthaven en een veilig gevoel dat de auto op een met camera's beveiligde parkeerplaats staat.

Makkelijk bereikbaar en beveiligd parkeren

Op locatie inrijden op basis van kentekenscan, simpel en snel doorrijden dus. Op loopafstand van de terminal. Kortom; een aanrader

Hoezo beschermd , , als dief heb je vrij spel

Geen 1 minuut lopen zoals aangegeven maar net als de goedkope parkings 7 minuten lopen en geen hek erom heen dus zo beschermd is het ook niet. Het bedrijf stuurt mij een bericht of ik mijn slechte review wil aanpassen, hier mijn antwoord Nee, het is echt meer dan 1 minuut lopen jullie geven onjuiste informatie aan de klant en daar hou ik niet van.

Top, klantgericht

Moest vlucht omboeken naar andere dag, parkeerplaats al geboekt en P&F heeft de reservering doorgezet naar de nieuwe vertrekdatum zonder meerkosten. Zeer klantgericht, en daarmee loyaliteit, want we zullen toekomstig bij P&F blijven.

Prettig dichtbij

Was prettig dichtbij de luchthaven. Enige minpunt was s ochtends vroeg in het donker was het bord niet duidelijk te lezen. Waardoor we eerst er langs waren gereden. Maar dat was ook het enige. Verder super makkelijk.

Goede parking op mooie afstand van de airport

Eerste keer dat wij gebruik hebben gemaakt van deze parkeerplaats maar zeker geen laatste keer. Bij het verlaten van de parking moest ik we op de belknop drukken omdat hij mijn kenteken niet herkende of iets dergelijks. Maar verder prima plaats.

Erg duur voor een niet overdekte parkeerplaats

Duur, niet dichtbij Winkelcentrum veel goedkoper en bovendien overdekt.

Kan niet beter.

Makkelijk reserveren en betalen. Geen ingewikkeld gedoe bij in/uitrijden met codes oid.. gewoon kenteken scan en je kan in en uitrijden.

Gemakkelijk en op aangename afstand.

De parking is gemakkelijk toegankelijk en gelegen op een aangename afstand van de hoofdingang van de luchthaven. Één sterretje minder omdat ik niet automatisch kon buiten rijden en niettegenstaande de telefonische support zeer aangenaam en vriendelijk was, moest ik toch enkele malen bellen alvorens ik contact had, terwijl ik voor de poort stond. Absoluut niet frustrerend maar lichtjes onaangenaam dat het buiten rijden niet even gemakkelijk is dan het binnen rijden.

(P24) Prima parkeren op loopafstand van het vliegveld

Enige opmerking is dat bij inrijden de nummerplaat herkenning niet werkte en ik op mn telefoon moest zoeken naar de QR. Bij uitrijden werkte dit weer wel. !wel goed in het blauwe vak gaan staan! Prima plekken en voldoende groot om parkeer deukjes te voorkomen. Op ca 5 min lopen van de aankomst/vertrek hal.

Slechte ervaring

177 euro betaald voor 8 dagen. 'S Morgens vroeg lang moeten bellen want nummerplaatherkenning funktioneerde niet. Bij terugkeer hetzelfde. Dame aan de lijn vond dat precies maar heel normaal. Niet service-gericht in elk geval.

Makkelijk en snel. Geen gedoe.

Inscannen, klaar. Een beetje "fire and forget". Nadat de slagboom open gaat ben ik ontzorgd. Ik kan me focussen op de rest van mijn reis. Geen kaartje dat ik moet bijhouden (Schiphol), geen QR code die ik moet onthouden. Gewoon uitrijden. En dat je dat weet geeft rust. Zoals ik zei, focus op de rest van de reis...

Perfecte parkeerplaats.

Goed geregeld.

Betrouwbaar

Snel te boeken en ook wijzigen van boeking gaat prima. Goede afgesloten parkeerplaats.

Fijn

Fijn

Parkeerplaats vol

Parkeerplaats was vol In 17 jaar nog nooit meegemaakt wat een stress. Uiteindelijk naar p21 gereden Toen ik hier weg wilde ging de slagboom wederom niet open

Prima locatie.

Prima locatie. Dichtbij vliegveld. En zeer betaalbaar.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven