Heel erg duur...verder prima

Prima maar parkeren is overal belachelijk duur

Jammer dat jullie niet 24/24 bereikbaar zijn

Wij zijn rond middernacht aangekomen en hadden een probleem om de parking op te rijden ( de poort ging niet open) Ik heb het telefoonnummer gebeld dat op het infobord stond maar kreeg geen gehoor!

Top parkeerplaats voor een goede prijs

Makkelijk te vinden, goed beveiligd via kentekenregistratie. Loopafstand van de airport

Prima parkeerplaats op loopafstand

Netjes en makkelijk bereikbaar. Werkt heel eenvoudig.

Stipt en makkelijk

Ik maak altijd gebruik van Park en Fly, en het verloopt altijd zonder problemen. Ook goede communicatie als er iets veranderd in vlucht tijden of vertraging e.d. Top!

Dichtbij het vliegveld en heel eenvoudig met in en uitrijden.

Probleemloos parkeren

Dicht bij de luchthaven, goed bereikbaar en zorgeloos parkeren

Makkelijk te boeken

Locatie is uitstekend. In 3 minuten arriveer je in de vertrekhal Eindhoven

praktisch, netjes, veilig

Over het algemeen kan ik zeggen dat ik de luchthaven van Eindhoven en nette en veilige omgeving vind; mijn ervaring met P26 was zeer positief. ik kwam aan rond 22h - het is superhandig dat je de parking kan oprijden met nummerplaatherkenning. De wagen staat op een veilige, afgesloten parking op wandelafstand van de vertrekhal van de luchthaven. ook bij terugkomst en verlaten van de parking is alles vlot verlopen. een aanrader!

Snelle perfecte afhandeling.

Zowel bij het afgeven en halen van auto alles super afgehandeld.

efficient en gemakkelijk

Snel online parkeerplaats geregeld. in en uit rijden zonder problemen met kenteken. Prima plek om te parkeren enkele minuten lopen naar het vliegveld.

Werkt top

Klein stukje lopen naar vliegveld

Goede dienstverlening en communicatie

Goede parking op korte afstand van luchthaven, enkel de parking had een andere naam op de bevestiging dan op de gps waardoor het moeilijk te vinden was.

Hele duidelijke uitleg en communicatie

Top parkeren vlakbij de terminal

Uiteindelijk weer prima ervaring; op een punt zeer negatief

Regelmatig parkeren we op P26 Eindhoven. Hoewel naar onze mening duur, “gemak dient de mens”. Deze keer werd onze reservering zonder erom te hebben gevraagd op een volgens ons ongepast dwingende wijze zogenaamd ‘ge-upgrade’ naar Valet park op de Freddy van Riemsdijkweg. Mijn keuze: “ik laat mijn auto NOOIT achter bij een Valet park adres”. Twee telefoontjes en een - toch wel - boze mail, kregen niet meteen gewenst gevolg. Na 4e keer aandringen tot vlak voor parkeerdatum accepteerde Park & Fly mijn kritiek en leverde de parkeerplaats zoals bij boeking contractueel waren overgekomen. Advies: Als Park & Fly een zogenaamde upgrade in petto denkt te hebben, dan stel je dat voor (en dicteer je niet).

Alles verliep zoals het hoorde.

Alles verliep goed. Ik heb geen idee waar mijn auto precies gestaan heeft, maar alles was uiteindelijk in orde en stipt geregeld!

Handig aan rijden aan de parking geen probleem uit rijden geen probleem top geweldig , is de 2de keer dat we deze parking gebruiken

Prima voor elkaar.

Alles klopte zoals afgesproken.

Begrijpvol meewerkend, vlot te boeken , nu al 4 jaar na elkaar

Vlotte boeking, meewerkend personeel, aanrader

Goede service en klantvriendelijk personeel

Ondanks een gaslek bij Eindhoven waardoor we op onze heenreis de vlucht helaas hebben gemist,zijn we keurig en netjes geholpen.Zelfs op de terugweg na een gecancelde vlucht van Transavia een dag later terug op Eindhoven airport was er net na middernacht zelfs iemandl om ons op te vangen zodat we alsnog terug naar huis konden rijden.

Makkelijk te vinden en te gebruiken, kleine plaatsen

Alles prima maar parkeerplaatsen erg krap

Makkelijk en dichtbij

Was mijn eerste keer bij Eindhoven AirPort en park en Fly. Het was makkelijk te regelen, goede route omschrijving, ruime plek, loopafstand. Kon alleen niet effe snel de weg een wegbewijzering naar het vliegveld vinden. (Wellicht over het hoofd gezien) Maar dat loste zich snel op, Want het ligt om de hoek.

Top geregeld!

Top geregeld!