Everything was on the top level.

I’m happy with the service, everything went smooth. Will definitely come back!

Geweldig er was wel erg weinig plek precies nog een voor ons dus dat is wel niptb

Staat hier boven vermeld

prima - lekker dichtbij

Het is vlak naast de ingang van de grote parkeergarage voor lang parkeren. Mijn routeplanner had aanvankelijk wat moeite dat te vinden, maar nu weet ik het voor de volgende keer. In- en uitrijden zeer eenvoudig.

Was wat lastig te vinden maar al Met al prima locatie en service

Alles prima geregeld

Fijn om als je geland bent dat je direct naar huis kunt omdat je auto goed bewaard is gebleven

Heel goed!

Site werkt praktisch en snel, betalen idem dito, locaties zijn goed, techniek ter plekke ook, en prijs redelijk. Ik boek altijd bij Park&Fly!!

Keurig, erg netjes en zeer dichtbij AirPort

Keurig terrein, alles digitaal erg netjes en zeer dichtbij AirPort. Beter dan parkeerlocaties van de AirPort zelf.

Prima, werkt makkelijk

Boeken en plaatsen van de auto gaat makkelijk Helemaal met nummerplaat herkenning. Auto staat netjes achter een omheining , echter is de toegangspoort tot het terrein gewoon open en niet beveiligd met bijv. Een code, waardoor toch iedereen ( ook die met kwade bedoelingen) het terrein op kan komen.

Gemakkelijk en dichtbij vliegveld

Aanrijden poort open en parkeren. Wegrijden poort open en rijden maar.

Duidelijk, makkelijk en betaalbaar.

Het reserveren was snel gedaan. Duidelijke uitleg. En in en uitrijden was makkelijk. Afstand tot terminal ideaal. En alles tegen een schappelijke prijs. Het was wel Januari natuurlijk, dus ik weet niet wat de prijzen doen naar mate de maanden vorderen.

Alles verliep vlot!

Vlot bereikbaar. Op wandelafstand van Eindhoven Airport. Makkelijk in en uit.

Geweldig!

Goede ervaring ermee

Heel erg goed

Prima parkeerplek, dichtbij de terminal. Slagboom opent automatisch bij in en uitrijden. Volgende keer zeker weer daar parkeren. Enig minpuntje was dat er op een bord staat aangegeven dat je in de blauwe vakken moet parkeren, maar die zijn er helemaal niet. (Ik heb ze niet gezien)

Makkelijk in en uit vanwege kenteken herkenning.

Het is even zoeken waar je wil parkeren als je vliegt vanaf Eindhoven. Maar verder zeer oke. Wel lijkt het een inbraak gevoelig terrein, gelukkig niets gebeurt.

Eenvoudig, snel en goed geprijsd !

Werkt snel en goed

Goed aanggegeven

Prima parkeerplaats

Wij hebben daar prima gestaan voor een redelijke prijs enige is bij inrijden ging de boom lastig open maar uiteindelijk gelukt, afrijden ging gemakkelijk

Handig

Goede ervaring

Nog nooit problemen gehad

Wijziging en bijboeken goed verlopen

Makkelijk en goedkoop

Snelle en makkelijke manier om je auto te parkeren

Helaas ging de slagboom niet omhoog, keurige parkeerplaats.

Bij aanrijden geen reactie van de slagboom, bij in èn uit rijden. Telefoontje beide keren was helaas nodig , wel vlot opgelost

Heb al vaker bij jullie geparkeerd gestaan in 2022 en 2023 . Mvg Richard

Makkelijk toegang en dichtbij

Prima te vinden en poort geopend met qr code. Uitrijden ging wel met kentekenregistratie

Geweldig.

Alles gaat zoals afgesproken. Slagboom wat open bij aankomen. En bij vertrek ook. 1 minuut lopen vanaf de vertrekhal. Perfect

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven