Voldoet aan de verwachtingen

Denken goed mee. Gastvrij

goede teambuildingsactiviteit

Leuke opdrachten waarbij communicatie, samenwerking en het leiding nemen in de praktijk werden gebracht. Dit gecombineerd met een wandeling door de mooie omgeving maakte het af.

Flitsend

Wij werden netjes ontvangen en optijd naar het spel gebracht "the matrix". Na zo'n 30min werd het spel stil gelegd, maar bleek al het einde spel te zijn, 75min, zo leuk was het dat tijdsbesef verging. Ook het vleesfondue was goed verzorgd, genoeg aangevuld, en zo voorbij in een gezellige ingericht restaurant. Topavond!

Een fantastische activiteiten locatie

Al voor de 2 keer met een grote groep jongeren bij De Wilgenweard geweest. En het was weer top geregeld iedereen heeft het naar de zin gehad mede dankzij de inzet van de activiteiten begeleiders. Ook de horeca kant was top al met al weer een geslaagde dag gehad met de jongeren.

Mooie dag!

We hebben een leuke dag gehad met onze leerlingen. Iedereen was erg positief over de dag. Het leek wel of de groepen wat aan de grote kant waren, waardoor sommige leerlingen wat aan de zijlijn stonden. Maar dat vinden sommigen dan ook wel weer prettig.

Leuke middag + lekker eten voor een goed eprijs

Wij hebben ons team uitje hier gehouden. Het was een leuke middag en hebben daarna heerlijk gegeten. Van te voren goed contact gehad met Herman en onze wensen uitgelegd. We hebben erg genoten

Leuke spellen. Super gezellig

Leuke verschillende spellen. Niet heel moeilijk. Waren prima te doen

Super gezellig

De escape room was super leuk en spannend en het eten was echt super lekker.

Geweldig!

Wij hebben met ons team eerst een pizza jolly gedaan. Ons eigen pizza klaarmaken met verschillende ingrediënten. Daarna gingen wij de Saboteur spelen. Het overgrote deel was buiten. Helaas was het best koud dus misschien goed om de volgende keer te vermelden met kouder weer om jezelf goed aan te kleden. Het spel zelf was erg leuk om te doen. Veel gelachen en er is ook gesaboteerd, niet alleen door de saboteur!

Het was een prachtige sterrit met veel uitdaging

We hebben een prachtige middag gehad. Sterrit was super voor elkaar met veel uitdagingen .mooie omgeving

Onze groep heeft een hele leuke morgen gehad, Top, bedankt

Top avond gehad

We hadden dit cadeau gekregen..echt heel leuk. En heerlijk gegeten Echt super

Het personeel was erg vriendelijk. High tea was geweldig lekker. Escape room was zeer interessant alleen duurde iets te lang zodat we 3 kwartier later bij de high tea aankwamen. 1 collega moest wat eerder weg omdat ze moest werken en heeft zodoende niet zoveel aan de high tea gehad.

Escape geweldig, organisatie eromheen slecht

Wij werden met een andere groep verwardt waardoor wij heel lang moesten wachten totdat wij werden geholpen. Waardoor wij ons dinner afspraak elders hebben moeten opschuiven. Tevens was jullie appeltaart ontzettend slecht. Er zaten hele klokhuizen en appelstokjes in. Bijna niemand van ons heeft het opgegeten. Maar de escape opzich zelf was heel erg leuk.

Leuke ervaring en gezelligheid

Het is een goed in elkaar gezette escape !! Erg leuk om te doen

prima ontvangst en een erg leuk spel

Erg leuke spelletjes binnen het spel de Alleskunner!

De spelletjes zijn afwisselend, creëert een enthousiasme en speelse dynamiek in de teams maar ook in de groep!

Top teambuildingsprogramma

Zeer spannend en je hoorde de hersens kraken

de kinderen hebben een hele leuke middag gehad

goede begeleiding, lekkere patat, kinderen hebben lekker kunnen klimmen

Verrassend leuke escape room!

Leuke variatie, mooie locatie (een echt politiebureau) en leuke opdrachten. Een echte aanrader!

Perfecte slaapgelegenheid met ontbijt.

Ik heb heerlijk bij jullie vertoefd. Daarnaast is het een hele schappelijke prijs.

Alles was super goed geregeld!

Ik vond alleen de kan melk voor €22 een beetje duur

Top activiteit

Leuke gezellige dag met vrienden, waarin samenspel een verbinding is

Mooie escaperoom

Helaas ging er bij ons veel mis, we werden met te weinig en verkeerde info op pad gestuurd. Daardoor kwamen we te vroeg aan waardoor er al wat zichtbaar werd van de escaperoom. In onze escaperoom kamer bleek een defect in te zitten waardoor we hulp nodig hadden om verder te kunnen. Maar al met al een mooi escaperoom en raad hem zeker aan als alles tenminste goed gaat

Leuke, tijdelijke escaperoom

Ik heb hem voor de tweede keer gedaan. Ik vond hem toen zo leuk, dat ik mijn gezin mee heb genomen. Opvallend dat 3 dingen niet meer functioneerden. Dat maakte de beleving toch minder dan de eerste keer...

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal