Denken goed mee. Gastvrij
Leuke opdrachten waarbij communicatie, samenwerking en het leiding nemen in de praktijk werden gebracht. Dit gecombineerd met een wandeling door de mooie omgeving maakte het af.
Wij werden netjes ontvangen en optijd naar het spel gebracht "the matrix". Na zo'n 30min werd het spel stil gelegd, maar bleek al het einde spel te zijn, 75min, zo leuk was het dat tijdsbesef verging. Ook het vleesfondue was goed verzorgd, genoeg aangevuld, en zo voorbij in een gezellige ingericht restaurant. Topavond!
Al voor de 2 keer met een grote groep jongeren bij De Wilgenweard geweest. En het was weer top geregeld iedereen heeft het naar de zin gehad mede dankzij de inzet van de activiteiten begeleiders. Ook de horeca kant was top al met al weer een geslaagde dag gehad met de jongeren.
We hebben een leuke dag gehad met onze leerlingen. Iedereen was erg positief over de dag. Het leek wel of de groepen wat aan de grote kant waren, waardoor sommige leerlingen wat aan de zijlijn stonden. Maar dat vinden sommigen dan ook wel weer prettig.
Beste Rob, Leuk dat jullie met de klas bij ons een uitje hebben gedaan. Vaak zijn de subgroepjes bij Expeditie Robinson tot 32 personen, dus met 23 personen per subgroep is bij ons wel gebruikelijk. De volgende keer zullen we de leerlingen proberen beter te stimuleren ;)
Wij hebben ons team uitje hier gehouden. Het was een leuke middag en hebben daarna heerlijk gegeten. Van te voren goed contact gehad met Herman en onze wensen uitgelegd. We hebben erg genoten
Hi, Wat leuk dat jullie bij ons een teamuitje hebben georganiseerd. Fijn om te horen dat het contact goed verliep en jullie een leuke middag hebben gehad.
Leuke verschillende spellen. Niet heel moeilijk. Waren prima te doen
De escape room was super leuk en spannend en het eten was echt super lekker.
Wij hebben met ons team eerst een pizza jolly gedaan. Ons eigen pizza klaarmaken met verschillende ingrediënten. Daarna gingen wij de Saboteur spelen. Het overgrote deel was buiten. Helaas was het best koud dus misschien goed om de volgende keer te vermelden met kouder weer om jezelf goed aan te kleden. Het spel zelf was erg leuk om te doen. Veel gelachen en er is ook gesaboteerd, niet alleen door de saboteur!
We hebben een prachtige middag gehad. Sterrit was super voor elkaar met veel uitdagingen .mooie omgeving
Beste Dinie, Wat leuk dat jullie de sterrit van ons hebben gereden. Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad!
Onze groep heeft een hele leuke morgen gehad, Top, bedankt
Beste Ina, Fijn om te horen dat jullie dag geslaagd was! Hopelijk zien we jullie weer terug.
We hadden dit cadeau gekregen..echt heel leuk. En heerlijk gegeten Echt super
Beste Marja, Wat leuk om te horen dat jullie het Key of Life Escapediner bij ons hebben gespeeld! Fijn dat het eten en het spel geslaagd waren. Bedankt voor jullie komst en wie weet tot de volgende keer!
Het personeel was erg vriendelijk. High tea was geweldig lekker. Escape room was zeer interessant alleen duurde iets te lang zodat we 3 kwartier later bij de high tea aankwamen. 1 collega moest wat eerder weg omdat ze moest werken en heeft zodoende niet zoveel aan de high tea gehad.
Hi, Bedankt voor jullie bezoek aan De Wilgenweard. Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad. Het is inderdaad niet handig geweest dat de escaperoom langer duurde dan gepland, waardoor jullie collega niet lang kon genieten van de high tea. Dit zal te maken hebben gehad dat wij nieuwe personeelsleden moesten inwerken. Excuses voor het ongemak, maar gelukkig was jullie dag verder wel geslaagd.
Wij werden met een andere groep verwardt waardoor wij heel lang moesten wachten totdat wij werden geholpen. Waardoor wij ons dinner afspraak elders hebben moeten opschuiven. Tevens was jullie appeltaart ontzettend slecht. Er zaten hele klokhuizen en appelstokjes in. Bijna niemand van ons heeft het opgegeten. Maar de escape opzich zelf was heel erg leuk.
Beste Daniëlle, We hebben inderdaad gehoord dat jullie met een andere groep zijn verward, waardoor de andere groep op jullie starttijd werd opgehaald, en jullie een halfuur later pas konden beginnen. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren en was ook zeker niet de bedoeling vanuit onze kant. We vinden het vervelend dat dit zo is gegaan. Wel fijn om te horen dat de Escaperoom zelf goed is bevallen!
Het is een goed in elkaar gezette escape !! Erg leuk om te doen
Beste Jeanette, We vonden het leuk dat jullie The Evidence bij ons hebben gespeeld! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens!
prima ontvangst en een erg leuk spel
Beste Karin, Leuk dat jullie Beat The Matrix bij ons hebben gedaan met jullie team. We vonden het leuk dat jullie er waren en hopen jullie nog eens weer te zien!
De spelletjes zijn afwisselend, creëert een enthousiasme en speelse dynamiek in de teams maar ook in de groep!
Beste Gitta, Leuk dat jullie De Alleskunner hebben gedaan met jullie bedrijf! We willen jullie bedanken voor jullie komst en hopen jullie nog eens terug te zien!
Zeer spannend en je hoorde de hersens kraken
Beste Daniel, Wat fijn dat het teambuildingsprogramma geslaagd was! Bedankt voor jullie bezoek aan De Wilgenweard en wie weet tot ziens.
goede begeleiding, lekkere patat, kinderen hebben lekker kunnen klimmen
Hi, Fijn dat de kinderen een leuke middag hebben gehad tijdens het kinderfeestje! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard.
Leuke variatie, mooie locatie (een echt politiebureau) en leuke opdrachten. Een echte aanrader!
Beste Rene, Wat leuk dat je The Evidence bij ons hebt gespeeld! Bedankt voor je komst en hopelijk tot ziens bij een andere escaperoom ;)
Ik heb heerlijk bij jullie vertoefd. Daarnaast is het een hele schappelijke prijs.
Beste Martin, Fijn om te horen dat je bij ons goed hebt overnacht! Bedankt voor je komst en hopelijk tot ziens!
Ik vond alleen de kan melk voor €22 een beetje duur
Leuke gezellige dag met vrienden, waarin samenspel een verbinding is
Beste Lisa, Fijn om te horen dat jullie een gezellige dag hebben gehad! Onze collega vond het ook erg leuk! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard!
Helaas ging er bij ons veel mis, we werden met te weinig en verkeerde info op pad gestuurd. Daardoor kwamen we te vroeg aan waardoor er al wat zichtbaar werd van de escaperoom. In onze escaperoom kamer bleek een defect in te zitten waardoor we hulp nodig hadden om verder te kunnen. Maar al met al een mooi escaperoom en raad hem zeker aan als alles tenminste goed gaat
Beste Mariska, Wat jammer om te horen dat jullie met onduidelijke informatie op pad zijn gestuurd en dat er een technisch mankement was in de escaperoom. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We nemen dit serieus en gaan dit intern oppakken zodat het in de toekomst beter verloopt. Fijn dat jullie ondanks dit alles de escaperoom mooi vonden en hem aanraden. Bedankt voor jullie komst.
Ik heb hem voor de tweede keer gedaan. Ik vond hem toen zo leuk, dat ik mijn gezin mee heb genomen. Opvallend dat 3 dingen niet meer functioneerden. Dat maakte de beleving toch minder dan de eerste keer...
Beste Roland, Bedankt dat je de escaperoom nog een keer hebt bezocht en dat je je gezin hebt meegenomen. Jammer dat er deze keer enkele onderdelen niet goed functioneerden en dat dit de beleving minder maakte. Dat is zeker niet de bedoeling. We gaan dit direct oppakken zodat de ervaring weer helemaal compleet is.