Filters

9

Top activiteit!

Namens de groep waarmee ik deelnam kan ik zeggen dat iedereen erg enthousiast was over deze activiteit. Zit goed in elkaar en tot het eind was het spannend wie de saboteur was. Spellen werden helder uitgelegd, waren afwisselend en iedere deelnemer had een even grote rol. Echte aanrader

 • Aanbevelen? Ja
9

heel erg leuk!!

Hele leuke escape room. Het enige minpuntje was dat de hints die via de speaker gegeven werden echt heel slecht te verstaan waren. Dat is vooral lastig voor de mensen die niet zo goed engels kunnen. Verder echt geen op of aanmerkingen!!

 • Aanbevelen? Ja
6

Leuk!!, maar wel enkele tips voor als we nog een keer komen.

In eerste instantie wilde de begeleidster het laten plaatsvinden in twee groepen. Dat is veel te weinig. De begeleidster kan aan de gehele groep uitleg geven en vervolgens groepjes 'extra' instructie geven daar waar nodig. Fijn dat we van de kleedkamers gebruik mochten maken, toiletten waren niet fris.

 • Aanbevelen? Ja
3

Voldeed niet aan de verwachting

Vooraf telefonisch groepsgrootte gevraagd. Dit zouden 3 groepen moeten zijn, dus dat heb ik voorbereid,. Dit bleken bij aankomst 2 groepen te zijn. Geen probleem want dit kon ter plekke aangepast worden. Papiertje ingeleverd maar dat bleek in de prullenbak beland te zijn. Dus uit mijn hoofd 2 groepen gemaakt. Daarna begon de tocht met opdrachten. bij 1 van de opdrachten moest groep 2, 20 minuten wachten met als gevolg dat groep 1 een opdracht helemaal niet heeft kunnen doen. Bij terugkomst zouden we om 19:00 gaan BBQén. Dit is uiteindelijk, na heel veel 5 en zessen, 20:00 geworden. In de tussentijd hebben we dus moeten wachten, maar niet alleen op de BBQ. ook de drankjes lieten 45 minuten op zich wachten, waarbij de wijn glazen ook nog eens vol met lippenstift zaten. Na een uur wachten dus eindelijk de BBQ. Kwaliteit van het eten liet erg te wensen over. Jullie hebben een prachtige locatie maar de totale beleving is zwaar onvoldoende.

 • Aanbevelen? Nee
9

Prima spel

We hebben dit prima kunnen spelen. 2/3 groepjes hebben wel verkeerd gelopen, maar of dat aan de beschrijving lag? Wel constateerden we meerdere bijgezette “houten palen/hekken” waardoor volgens ons de beschrijving niet helemaal kloppend meer was. Maar met logisch verstand kwamen we ook een heel eind. Goed te doen voor alle leeftijden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Lisanne, Bedankt voor je beoordeling. Gelukkig is het voor alle leeftijden te doen en is het jullie gelukt! Verkeerd lopen kan inderdaad door vele scenario's komen, maar uiteraard kan een bijgezette paal of hek voor veel verwarring zorgen. Maar fijn om te horen dat het jullie goed is bevallen. Hopelijk zien wij jullie snel weer bij De Wilgenweard!

10

Gezellige locatie

We waren met een fam die al behoorlijk op leeftijd zijn en waar je niet alles meer mee kunt doen, maar jullie zochten naar een oplossing en dat werd een pubquiz. We hebben het allemaal erg naar onze zin gehad, tot ongeveer half acht

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Trudy, Wat fijn om te horen dat de Pubquiz voor zowel jong als oud goed heeft uitgepakt. Wie weet tot snel weer bij De wilgenweard!

9

Goed verzorgde originele activiteit

We hebben genoten van de goed verzorgde activiteit. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, fijne sfeer.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Paulien, Bedankt voor uw mooie beoordeling en wie weet zien wij u snel weer bij de Wilgenweard!

8

Gezellig en goede verzorging

Het was gezellig en een goede bediening maar wat ik hoorde is dat een collega die tijdens de navigatiechallenge in de ruimte bleef geen drankje werd aangeboden. Het drankje had later met een munt afgerekend kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Nelly, Bedankt voor uw review. Fijn dat het gezellig was en dat de bediening goed is bevallen. Inderdaad jammer dat er niks in aangeboden aan uw collega dat achter bleef. Ik zal dit intern bespreekbaar maken. Hopelijk zien wij jullie snel weer bij De Wilgenweard.

6

Fietsen waren niet allemaal in orde !

Prima afspraken kunnen maken. Fietsen waren mooi op tijd, maar door een tekort aan fietsen waren er een paar elders in gehuurd. Zou geen probleem zijn, maar ze waren gewoonweg niet goed. Ketting ging er af. Accu kon door medewerkster niet geplaatst worden. Zadels moeilijk te verstellen. Enfin , bij het ophalen melding gemaakt, maar antwoord was iets te eenvoudig : het zijn niet onze fietsen. Als je iets huurt moet je erop kunnen vertrouwen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hoi Max, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen, dit zou natuurlijk niet zo moeten gebeuren. Excuses daarvoor. Dat de fietsen van anderen zijn is natuurlijk geen excuus voor slechte kwaliteit. We zullen dit intern oppakken.

8

Prima verzorgd, persoonlijk contact.

Mooie locatie. Aankomst verliep wat rommelig door de aanwezigheid van verschillende (soorten) groepen. Werd echter goed opgepakt en het persoonlijke contact zorgde al snel voor duidelijkheid en rust. Eten was meer dan prima (bbq). Barpersoneel heeft nog een leercurve te doorlopen maar ik weet uit persoonlijke ervaring dat "goed" en kwalitatief personeel moeilijk te vinden is dus alle begrip en geduld in deze. Die meiden komen er wel ;) Overall een prima middag en goed verzorgd. Zeker een aanrader om nog eens te bezoeken plus de ambiance is prachtig. Vooral het overdekte terras is erg sfeervol.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Mireille, Wat leuk om te horen dat de locatie en het eten zo goed is bevallen! Het kan inderdaad voorkomen dat er tegelijk erg veel groepen komen. Gelukkig wist het personeel jullie daar gerust in te stellen. Wij zijn onze nieuwe horecamedewerkers hard aan het inwerken om deze drukke dagen in goede banen te leiden, zodat de gasten hier zo min mogelijk last van zullen ervaren. Fijn om te horen dat hier begrip voor is! We zien jullie graag nog eens terug bij De Wilgenweard!

8

Aanrader

Met een groep Beat the Matrix gedaan. Erg leuk, de tijd vliegt voorbij. Allemaal verschillende uitdagingen en de strijd tussen de teams maakt het erg leuk. Na de tijd nog een drankje, gezellig. Alleen een hapje was eigenlijk niet meer mogelijk. Na meerdere malen vragen konden er toch nog wat nootjes, kaas en worst op tafel komen. Dit vonden wij wat bijzonder, en niet gastvrij.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Carine, Bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn dat jullie de Beat the Matrix leuk vonden! Begrijpelijk dat de einde van de avond als bijzonder is ervaren, onze excuses daarvoor. Hopelijk zien we jullie snel weer. Tot dan!

8

Heerlijk middagje mountainbiken zonder sores.

Online boeken en betalen verloopt vlot. Vriendelijke ontvangst en no-nonsense benadering. Korte en heldere instructie, men werkt vanuit vertrouwen in de klant. En dat werkt!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo André, Erg fijn om te horen dat alles vlot en makkelijk is verlopen. Onze collega's staan altijd klaar voor de gast. Hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard!

8

Fijne mountainbike

Het was een prima mountainbike voor een redelijke prijs. Heerlijke toch mee gefietst

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Teun, Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je hier de omgeving hebt verkend. Graag tot ziens bij De Wilgenweard

6

Mountainbike verhuur is bijzaak

Ik en mijn 10 jarige dochter huurden 2 mountainbikes. En ondanks dat ik aan de telefoon heb gemeld dat mijn dochter 10 jaar is en 1.60m stond er toch een te grote fiets en helm klaar. Gelukkig was het een rustige dag en was er nog een kleinere beschikbaar. Na 2 uur fietsen waren we echt wel klaar en een andere beginners route is er niet. Daarom vond ik €40 best duur. Maar de groene route is zeker een aanrader! Pas wel op met de steilere heuvels, die zag mijn dochter niet aankomen en vloog uit de bocht. De eerste helft is echt goed te doen met kinderen, de 2e helft van de groene route is erg uitdagend voor deze leeftijd. Wat zeker gemeld mag worden.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Manon, Erg vervelend dat jullie de mountainbikeverhuur negatief hebben ervaren en beoordeeld. Zoals op onze website vermeld staat krijg je een maat S bij een lengte van 1,60m. Wij zijn erg flexibel om dit aan te passen zolang de voorraad strekt en wat betreft de grootte van een helm verschilt dat natuurlijk ook per persoon en kan je gerust een andere helm vragen. De groene route van 19,7 km is de makkelijkste route hier in de buurt en duurt ook ongeveer 1,5 tot 2 uur, het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een route uit te stippelen. Alsnog bedankt voor jullie komst!

9

We hebben het ontzettend leuk gehad.

De spelen waren hartstikke leuk en het personeel was echt vriendelijk. De locatie is uitstekend en gastvrij. Jammer vonden we dat het ongeveer 4 uur durende programma begon met ontvangst, waarna je een half uur moest wachten. We hebben natuurlijk wel wat gedronken, maar dat was voor eigen rekening. Dus voor de volgende keer slaan we het ontvangst over. En de eindpauze was voor ons ook 3 kwartier. Geen probleem, we hebben ons goed vermaakt maar voor onze groep van 10 personen is het dus echt geen 4 uur durend program geweest. Nogmaals, we hebben het ontzettend leuk en gezellig gehad.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Angelique, Bedankt voor je beoordeling dat jullie de spellen en de locatie als goed hebt ervaren. Jammer om te horen dat het programma van Fort Boyard voor jullie wat korter was. Het kan inderdaad zo zijn dat de groep wat sneller is en jullie een kwartier eerder klaar zijn. Wij plannen inderdaad altijd een halfuur ontvangst en eindpauze in, zodat de begeleider jullie optijd welkom kan heten en ook optijd kan beginnen. De eindpauze is ingepland voor mogelijke uitloop of voor ruimte voor een drankje op het terras. Geen probleem als jullie daar geen gebruik van willen maken. Bedankt voor jullie komst!

10

Aanrader

Hele mooie locatie en erg vriendelijk en bekwaam personeel. We hebben met wat jongens van het werk de "beat the matrix" escaperoom gedaan en dat was super. We zijn heel goed begeleid en daarna wat drankjes op het terras gehad.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Rolf, Goed om te horen dat jullie met de collega's Beat The Matrix hebben gespeeld. Hopelijk hebben jullie nog even van het mooie weer kunnen genieten op ons terras. We zien jullie graag nog eens terug!

9

Super gezellig en uitdagend!

Als teamuitje op werk hebben wij bij de WilgenWaerd een Dinner Escape gedaan. Dit was voor ons allen nog onbekend, maar het concept was erg leuk! De afwisselingen tussen lekker tafelen en het Escape spel, was voor de dynamiek erg leuk. Daarnaast viel het eten ook erg in de smaak! Het Escape spel was ook erg leuk en zat goed in elkaar. Doordat we in 2 teams tegen elkaar speelde, leverde dit een gezond competitiegevoel op :) Al met al hebben wij een hele leuke avond ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Lars, Leuk om te horen dat jullie bij ons 'Key of Life' escape diner hebben gespeeld! Zo zat er ook nog een beetje teambuilding in ;) We verwelkomen jullie graag nog eens bij De Wilgenweard!

9

Leuk concept en enthousiaste begeleiding

Leuke activiteit gehad. Goed voorbereid en de activiteit werd leuk begeleid.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Judith, Bedankt voor je beoordeling. Hopelijk tot snel weer bij de Wilgenweard!

10

Wij hebben een heerlijke middag even avond gehad!

Wij waren met alle collega's van het zorgkantoor Salland te gast. Wij hebben een heerlijke dag en avond gehad op een top locatie. Alles was goed geregeld! Leuke begeleiding tijdens de activiteiten en eten was ook goed en verzorgd geregeld. Wij komen graag nog eens terug!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Cindy, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie een fijne dag hebben gehad. Hopelijk tot snel weer bij De Wilgenweard.

9

Super!

Met heel groep 8 Beat the Matrix gespeeld in 7 groepjes (gelijktijdig). Iedereen vond het ontzettend leuk. Leuke spellen, leuke thema's. Ook handig dat het niveau van het spel wordt aangepast aan de groep! Het scorebord op de gang geeft steeds de tussenstand weer, zodat je met je groepje kunt zien waar je staat.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Hopelijk tot snel weer bij De Wilgenweard!

10

Erg leuk spel om te doen!

Fijn ontvangst, leuke spellen met fijne begeleiding. Genoeg tijd tussendoor maar wel actief genoeg de hele middag.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jasper, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wie weet tot snel weer bij De Wilgenweard!

8

Top middag met vriendelijk personeel

Beat de matrix gedaan met kinderen van 8-9 jaar. Sommige kamers waren toch iets te moeilijk voor hun,maar met een beetje hulp prima. Ze vonden het leuk om te doen. Na een misverstand werd ons klimmen aangeboden. Werd snel op touw gezet. En de kinderen vonden dit prachtig. Super oplossing en heel fijn dat er mee gedacht werd. Genoeg patat en drinken erbij. Kortom top geregeld.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jantine, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat jullie een leuke middag hebben gehad en dat de oplossing succesvol is geweest bij de kinderen. Hopelijk tot snel weer bij de Wilgenweard!

8

Was leuk om te doen

Ontvangst was prima maar het ontbrak wel aan een routekaart , was vooraf wel vermeld dat we route zouden krijgen maar nu werd verteld dat er geen routes waren en je een app kon downloaden Later ook 2 scooters met defect ( dat is pech en netjes verrekend maar wel vervelend) . Maar al met al wel superleuk gehad

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste John, Bedankt voor uw beoordeling. Nogmaals excuses voor de defecte scooters, maar gelukkig is het opgelost. Fijn om te horen dat jullie het wel superleuk hebben gehad! Wie weet tot snel weer bij De Wilgenweard!

9

Wij hebben een gezellige avond gehad!

Het eten smaakte erg lekker. Daarna het spel de Alleskunner gedaan .......was ook super om te doen. Tussendoor werden we voorzien van onze drankjes. Kortom genoten als vriendengroep.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Marieke, Geweldig om te horen dat het eten en de Alleskunner goed is bevallen. Jullie waren ook een erg enthousiaste groep! Erg bedankt voor jullie komst en hopelijk zien we jullie nog eens terug.

8

Prima voor elkaar

Vond het heel goed voor elkaar, het enige wat ik miste in het eetbuffet was iets van roerbakgroenten. Maar verder was het allemaal goed voor elkaar, vriendelijk personeel en het drankbuffet was ook top! Groetjes Daniëlle Jansen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Daniëlle, Bedankt voor je tip en fijn om te horen dat alles goed voor elkaar was en het personeel zorgde voor een geslaagde avond. Wie weet tot snel bij De Wilgenweard!

Bedrijfsgegevens

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal

0548-681338

[email protected]

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.