Hallo Nico. Fijn om te horen dat jullie Beat The Matrix en de Escape Rooms leuk vonden. Jammer om te horen dat bij het eten niet alles naar wens was! Jullie hadden gekozen voor Plate Service in buffetvorm, waarbij je dan kiest voor één stuk vlees/vis/vegetarisch per persoon, aangevuld met patat en salades. Hierdoor zit er minder bij in dan onze normale buffetten, echter zie je dit ook zeker terug in de prijs. Dit is in ieder geval een goeie tip voor ons en zullen het ook zeker meenemen, bedankt!
Hoi! Wat mooi om te lezen dat jullie De Bunker leuk vonden. Bedankt voor de review en tot de volgende keer!
Hey, bedankt voor de review. Wat goed om te horen dat jullie een leuke dag bij De Wilgenweard hebben gehad. Hebben jullie de Mol weten te ontmaskeren? Bedankt voor de feedback, we zullen er opletten dat dit goed uitgelegd wordt! We zien je graag weer een keer terug, Colette!
Hallo Franci, bedankt voor de review. We zijn al aan de slag gegaan met de feedback! Fijn om te horen dat je de Escape Game leuk vond en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard.
Hi Evelien, bedankt voor de review! Super om te horen dat jullie Fort Boyard leuk vonden met goeie begeleiding. Hopelijk zien we je gauw weer eens bij De Wilgenweard.
Hallo A., bedankt voor de review. Goed om te horen dat jullie de opzet van Beat The Matrix leuk vinden. Verder bedankt voor de feedback, dit zullen we intern bespreken. Wellicht tot een volgende keer bij De Wilgenweard!
Hallo Jeroen, bedankt voor de review. Fijn dat de mountainbike beviel. We hopen dat je ook genoten hebt van de mountainbiketocht en zien je graag nog eens terug bij de Wilgenweard!
Dag Freek! Mooi om te lezen dat jullie een geslaagd bedrijfsuitje hebben gehad bij De Wilgenweard. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel.
Hi Emma, bedankt voor de review! Heel fijn om te horen dat jullie een top Glitter & Glamour feest hebben gehad. Wat een gezellig avond was het! Hopelijk tot snel bij De Wilgenweard.
Hallo Joke, het kompasmysterie is wel écht nog een uitdaging hoor. Maar als je het eenmaal door hebt kun je lekker van de mooie route genieten en dat is jullie gelukt! Fijn om te horen dat jullie een top middag hebben gehad. Bedankt voor de review en we zien je graag weer een keer bij De Wilgenweard!
Hallo Diny, mooi om te lezen dat jullie een leuke familiedag hebben gehad! Wat fijn dat jullie zo positief zijn over onze collega's. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Hi Jan-Jaap, bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Hallo Jan. Wat jammer dat je de escape game als niet goed hebt ervaren. Daarom zouden we graag in wat meer detail willen weten wat jij ervan vond, omdat we ons graag altijd willen verbeteren. We willen immers dat al onze gasten een goede ervaring hebben bij onze activiteiten. Daarom willen we graag contact met je opnemen, maar kunnen aan de hand van deze gegevens jou niet terugvinden in ons systeem. Om deze reden wil ik je vragen om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!
Hallo Rudie. We zijn blij dat onze unieke activiteit zo goed is bevallen en dat jullie daarna hebben genoten van een lekker diner. Bedankt voor de review en hopelijk zien we je gauw weer eens bij De Wilgenweard!
Hey Saskia, bedankt voor de review! Top dat de Expeditie Robinson een succes was en heel leuk dat jullie terugkomen. We kijken uit om jullie weer te mogen ontvangen bij De Wilgenweard.
Hallo! Bedankt voor deze super review. Goed om te horen dat jullie hebben genoten van onze escape room The Gentlemen's Room en dat de collega jullie top heeft begeleid! Tot de volgende keer bij De Wilgenweard
Hi Inge, bedankt voor de review. Fijn om te horen dat jullie je vermaakt hebben bij De Wilgenweard. Hopelijk zien we je gauw terug!
Bedankt voor de review, Minke! Goed om te horen dat jullie een fijn verblijf bij De Wilgenweard hebben gehad. Hopelijk tot snel!
Hoi Bert, goed om te horen dat jullie een fijn verblijf bij De Wilgenweard hebben gehad. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel!
Hi Annet, goed om te horen dat jullie een geslaagd teambuildingsuitje hebben beleefd! Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard.
Hoi Geertje, bedankt voor de review en we zien je graag gauw weer een keer terug bij De Wilgenweard.
Hallo Maaike, bedankt voor de review! We vinden het fijn om te horen dat je de Beat the Matrix leuk vond. We zullen de punten intern bespreken, want het is zeker belangrijk. Door alle technische snufjes in de escape game kan er soms wat misgaan, maar we zullen het genoemde (extra) goed controleren bij de onderhoud. Hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Hallo Suzanne, goed om te horen dat het kinderfeestje een succes was! Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard. :)
Hallo Hilco, bedankt voor de review! :)