Vanaf het moment dat ik een offerte opvroeg was er een fijne, snelle communicatie. Op de dag zelf van activiteit kunnen wisselen omdat eht weer echt slecht was dus dat was erg fijn.
Ontvangst en uitleg prima! Escaperoom prachtig, jong en oud hebben genoten. Vlees en kaasfondue, daar heb ik wel iets te vermelden. Logistiek haperde het nogal eens! In begin te weinig producten en aan eind werd er te veel aangevoerd. Een van de drie rechaud functioneerde niet goed. Enthousiaste bediening. De drankvoorziening kan sneller, maar dat zal te maken hebben met personeelstekort. Echter, wij komen zeker weer terug!
We hebben de escaperoom in het oude politiebureau gedaan. Leuke puzzels waar wij zonder een beetje hulp niet altijd uitkwamen en verrassende elementen. Kortom; aanrader! Vriendelijk personeel, volgens ons bleven ze zelf iets langer open voor ons! Wij hebben een heel geslaagde avond gehad.
Beste Petra, Wat leuk dat jullie The Evidence bij ons hebben gespeeld. Bedankt voor jullie bezoek aan De Wilgenweard en de mooie complimenten. We hopen jullie nog een keer te mogen ontvangen voor een andere activiteit!
Goed en leuk om te doen ook met jongeren. Elke kamer heeft zijn eigen puzzel/opdracht, van vragen tot aan behendigheid. Als je op zoek bent naar iets unieks en leuks dan is dit zeker een aanrader:)
Beste Maarten, Erg leuk dat jullie Beat the Matrix bij ons hebben gespeeld. Fijn dat jullie een positieve ervaring hebben gehad en we zien jullie graag nog eens terug!
Met collega's, partners en kinderen een BBQ + Desserbuffet gedaan. Prima ontvangst, goed en ruim voldoende vlees voor de BBQ. We hebben een aantal vegetariërs en daar hebben ze echt hun best voor gedaan om er iets lekkers van te maken. Geen standaard Vega Burger en stuk groente. Dessertbuffet was uitgebreid en erg lekker.
Beste Dennis, Fijn om te horen dat de Barbecue en Dessert naar wens waren! We hopen dat onze collega's jullie ontzorgd hebben! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard
Alles was goed geregeld. In overleg is er veel mogelijk. Het enige wat niet goed ging was de koffie die was met 5 minuten op. Ook zou het mooi zijn dat jullie dat zouden begeleiden koffie en gebak ipv neerzetten in de hoek.
Beste Patrick en Nanda, Fijn om te horen dat jullie feestavond geslaagd was. Excuses dat de koffie niet snel genoeg werd aangevuld. Voor de doorstroom werken we vaak met buffetten, maar in overleg is er natuurlijk veel mogelijk. We vonden het fijn jullie te mogen verwelkomen.
Met onze afdeling Escape The Forest en meerdere teambuildingsopdrachten gedaan bij De Wilgenweard. Was top voor elkaar!
Beste Justin, Leuk dat jullie met jullie afdeling bij ons zijn geweest voor een teamuitje! Fijn dat jullie het geslaagd was. Bedankt voor jullie komst en graag tot ziens!
Spannende en uitdagende escaperoom, der bunker.
Hi, Leuk om te horen dat jullie Der Bunker hebben gespeeld! We willen jullie bedanken voor jullie bezoek aan De Wilgenweard!
Strakke organisatie, fijne communicatie: Het was een relaxed begin van het schooljaar.
Beste Stef, Fijn dat jullie de introductiedag weer geslaagd vonden! We wensen jullie veel succes en tot de volgende keer!
Mooie startactiviteit om met collega’s te doen.
Beste Mirjam, Leuk dat jullie bij ons Escape The Forest hebben gedaan! Veel succes en plezier aankomend jaar.
Goed verzorgd, leuke activiteiten, goede begeleiding en veel humor
De navigatie challenge is als een onderhoudende leuke wandeling ervaren, waarbij je ook nog tal van wetenswaardigheden opdoet rondom communicatieve ontwikkelingen en geschiedenis. Heel leuk! Varen op de Regge was een rustige mooie kanotocht, maar als je de Ourthe gewend bent is het vergelijk niet reëel. We hebben genoten van het IJsvogeltje, het schitterende landschap en prachtige lissedotten en andere waterplanten. Met kinderen samen zeker een aanrader en voor een romantische kanotochtje zeker ook de moeite waard. Heen en terug ( stroomopwaarts ) was goed te peddelen.
Beste Hendrik-Jan, Fijn om te horen dat de Navigatie Challenge en het kanovaren goed is bevallen. Bedankt voor jullie bezoek aan De Wilgenweard.
Vriendelijk geholpen met opstarten! Super ervaring!
Beste Letty, Fijn dat het suppen goed is gegaan! We vonden het leuk dat jullie er waren! Wie weet tot de volgende keer.
Kanoen met de zonsondergang, top!
Hi Charlotte, Gaaf dat jullie bij ons de Kano By Night hebben gedaan! Bedankt voor jullie bezoek en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard.
Een hele mooie locatie om een kano te huren, tevens kun je er fijn op het terras zitten. De medewerkers zijn allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Hi Ellen, Leuk dat jullie bij ons hebben gekanood. Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard!
iedereen was zeer positief, het was een hele leuke avond
Beste Erik, Fijn om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard
We hebben genoten van ons teamuitje bij de Wilgenweard: vlot bouwen en afsluitende BBQ. Door het wedstrijdelement kwam het fanatisme bij iedereen naar boven. We vonden het zelfs jammer dat het vlot varen 'vlot' ging. Leuke heldere uitleg. Toegankelijke activiteit! Voldoende en gevarieerd eten na de tijd!
Een topdag! Spannende escaperoom met inventieve opdrachten. En een middag vol spanning en opdrachten rond de Saboteur. De hele ploeg heeft genoten.
Beste Joos en familie, Fijn dat jullie er dit jaar weer waren! Wij hebben er ook van genoten. Tot volgend jaar!
Opzich goed, Maar bij ons deden meerdere dingen het niet in de cel. Dat was erg jammer. Je betaald er best veel voor.
Wij hebben ons 12.5 jarig jubileum hier gevierd. Wat een feest!
Beste Janine, Wat fijn dat jullie 12,5 jarig jubileumfeest geslaagd was! Heel erg bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens.
Het was een fijne dag voor leerlingen en docenten. We kijken er met veel plezier op terug. Goede organisatie en prettige begeleiders!
Beste Peter, Leuk dat jullie met de klas bij De Wilgenweard zijn geweest! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot volgend jaar!
Het was een superleuk arrangement. De Bbq was lekker en het personeel vriendelijk.
Beste Harriët, Fijn om te horen dat jullie familiedag geslaagd was! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard
We hebben 2 leuke activiteiten gehad met ons personeel. Alles was vooraf besproken en goed geregeld. Een vaste prijs per persoon voor 2 activiteiten en onbeperkt drinken. Kortom; helder verhaal bij een fijn bedrijf. Aanrader dus!
Beste Rinke, Bedankt voor jullie bezoek aan De Wilgenweard. Erg fijn dat jullie het leuk hebben gehad! Hopelijk tot ziens!
Ook dit jaar hebben wij weer enkele keren gebruik gemaakt van de zalen van De Wilgenweard en het is ons wederom goed bevallen.
Beste Frits, Fijn dat jullie dit jaar weer bij ons zijn gekomen en dat het goed is bevallen! Bedankt en tot de volgende keer!
Heb samen met de buurvrouwen een super leuke middag/ avond gehad! We hebben nog wel een tip, we hadden misschien iets eerder geholpen mogen worden in het begin om op gang te komen. Eenmaal bezig wees het wel bijna vanzelf. Maar we hebben ontzettend veel gelachen en 't was een leuke ervaring om in een cel te zitten.
Beste Ilse, Gaaf dat jullie The Evidence hebben gespeeld! We zullen je tip meenemen. Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard