Hi Desiree, Erg leuk dat we jullie mochten ontvangen bij alle activiteiten. Zoals je het zelf ook beschrijft was het voor ons een geslaagde dag. Hopelijk kunnen jullie er nog lang van genieten!
Hi Sabine, Bedankt voor je review! Leuk dat jullie bij ons hebben gemountainbiked met een overnachting. Zien we jullie nog eens terug voor een andere activiteit?
Hoi Gerben, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat jullie de escaperoom uitdagend vonden. We zien jullie graag nog eens terug bij De Wilgenweard!
Hi Patricia, Leuk dat we jullie mochten ontvangen voor onze escaperoom. Jullie waren erg fanatiek bezig. Goed om te horen dat jullie het leuk hebben gehad!
Hallo, Wat leuk dat jullie bij ons de escaperooms hebben gespeeld. Jullie waren erg fanatiek met elkaar! Wie weet dat jullie de volgende keer wel één van onze escaperooms zullen halen ;)
Hi Natascha, Fijn dat jullie het eten en de Beat The Matrix leuk vonden! Erg vervelend dat jullie het spel zo hebben ervaren, dat is zeker niet de bedoeling geweest. Wij hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen bij een andere Escaperoom of activiteit!
Hallo Madelon, Bedankt voor jullie bezoek aan De Wilgenweard! Wat vervelend om te horen dat sommige kamers niet goed werkten, hier zijn we mee bezig. Gelukkig hebben jullie het wel leuk gehad en jullie waren erg fanatiek! We hopen jullie nog eens te mogen ontvangen bij een andere activiteit!
Hoi Marlies, Het escapediner is inderdaad mysterieus ingericht, maar fijn om te horen dat de rondes goed geregeld waren en jullie een leuke dag hebben gehad met de Key of Life! We zien jullie graag weer terug bij De Wilgenweard!
Hi Melvin, Leuk dat jullie het unieke escape diner 'Key of Life' hebben gespeeld. Het escapespel is inderdaad uitdagend, zodat het voor iedereen een raadsel is. Fijn om te horen dat jullie de rondes leuk vonden en het aanbevelen! We zien jullie graag nog eens terug bij één van onze andere escapegames.
Hoi Mark, gaaf dat jullie onze escaperoom Der Bunker hebben gespeeld! Wisten jullie alle raadsels binnen een uur op te lossen en optijd uit de bunker te komen? Hopelijk mogen we jullie nog eens verwelkomen bij één van onze andere escape spellen.
Hoi Jan, Wat zijn jullie sportief geweest. Goed om te horen dat jullie het diner ook lekker hebben gevonden. We zien jullie graag nog eens terug bij De Wilgenweard!
Hallo Dineke, Wat leuk om te horen dat Fort Boyard zo goed is bevallen! Onze medewerkers doen er alles aan om jullie een leuke dag te bezorgen. Zien we jullie nog eens terug bij De Wilgenweard?
Hi Shelly, bedankt voor je review. Wij kunnen alles op maat maken dus dat is zeker mogelijk! Hopelijk mogen wij jullie nog eens ontvangen voor een vergadering!
Hoi Daniel, Super om te horen dat de uitleg en de fietservaring zo goed is bevallen! Hopelijk zien we je nog eens terug bij De Wilgenweard voor een fietstocht of een andere activiteit!
Hoi Janneke, Bedankt voor je review! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad! Hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard
Hi Cristel, jammer om te horen dat jullie Beat The Matrix leuk vonden maar niet in verhouding met de prijs vinden staan. De prijs van de escaperooms staat voor het hele jaar vast en met alles erbij zit je op 90 minuten speeltijd. Bedankt voor je review en jullie bezoek.
Hi Arne, wat leuk om te horen dat de Sterrit zo goed is bevallen! Geweldig om te horen dat jullie er een wedstrijd van hebben gemaakt. Hopelijk mogen we jullie nog eens verwelkomen bij een andere activiteit!
Hoi Natascha, Leuk om te horen dat iedereen zich heeft vermaakt in onze escaperoom. Ook zonder ervaring is het inderdaad zeker leuk! Bedankt voor je review en hopelijk tot ziens!
Hi, leuk dat jullie bij ons zijn gekomen voor Beat the Matrix. Erg vervelend dat een kamer niet goed werkte. Inmiddels is hier aan gewerkt. Hopelijk zien we jullie nog eens terug voor een andere activiteit!
Hoi Albert, leuk dat jullie met het personeelsfeest bij ons hebben gegeten en de alleskunner hebben gedaan. Jullie waren erg fanatiek! Zien we jullie nog eens terug bij De Wilgenweard?
Hi Henriëtte, Goed om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad. Een activiteit na een training is natuurlijk altijd verfrissend! Fort Boyard is inderdaad best een uitdaging maar wat hebben jullie je best gedaan! Bedankt voor je review en hopelijk zien we jullie nog eens terug voor een andere sportieve activiteit of een vergadering!
Hallo Caro, we betreuren het dat je dit hebt zo hebt ervaren. Onze sportherberg is vooral gericht op groepen en is inderdaad erg basic, met per 2 kamers een douche en toilet. Wij bieden altijd een ruim ontbijtbuffet aan, maar de hoeveelheid eten bij het ontbijt is natuurlijk een persoonlijke keuze. Bedankt voor je feedback en je bezoek!
Hoi Roland, erg vervelend om te horen dat jullie het zo hebben ervaren. Hier zit van uit onze kant zeker verbetering in en we willen nogmaals onze excuses hiervoor aanbieden. Inmiddels hebben we een goed gesprek gehad en zullen we de feedback oppakken. Wij hopen jullie nog eens te mogen ontvangen voor één van onze andere escapegames.
Hi Carolien, Leuk dat jullie bij ons Beat the Matrix hebben gedaan gevolgd door een Barbecue, jullie waren erg fanatiek! De tip over de barbecue zullen wij meenemen en intern bespreken. Hopelijk zien wij jullie nog eens terug bij De Wilgenweard voor een andere activiteit!
Hallo Marjolein, Goed om te horen dat jullie je hebben vermaakt! We ontvangen jullie graag nog eens bij De Wilgenweard!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.