Het was een super ervaring. Door het personeel werden we goed in de sfeer gebracht Gave escaperoom
Hi Monique! Tof dat jullie de Escape Room leuk vonden. Dat is goed om te horen! Bedankt voor de review en wellicht tot een volgende keer bij De Wilgenweard.
Een super leuk he zo ruitje gehad!! Veel afwisseling!!
Hoi Agnes, bedankt voor de review! Fijn dat jullie hebben genoten van jullie uitje. We hopen je snel weer te verwelkomen bij De Wilgenweard :)
Jullie geven aan dat er mogelijkheid tot douchen is. Echter hebben jullie deze faciliteiten gesloten. En of we gebruik willen maken van de horeca, hebben we ja aangevinkt. Er zou contact met ons opgenomen worden, dit is niet gebeurt. Komen we na het mountainbike bij jullie om een hapje te eten, krijgen we dood leuk de mededeling dat er geen kok aanwezig is dus de keuken gesloten. Erg bijzonder
Hallo Annemiek, bedankt voor de review. Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van het mountainbiken. We betreuren om te horen dat de communicatie niet goed is verlopen. We beschikken namelijk wel over kleedkamers met werkende douches en ze zijn gewoon open voor gebruik! We zullen dit intern oppakken. Omdat we op dit moment in ons laagseizoen zitten is er inderdaad niet altijd een kok aanwezig. Vandaar dat het ook de bedoeling is contact met jullie op te nemen wanneer jullie graag gebruik van horeca willen maken. Helaas is dit misgegaan. Excuses voor de miscommunicatie. Ook dit zullen we intern bespreken en is een goed leerpunt voor ons. We hechten veel waarde aan jouw feedback en gaan hiermee aan de slag. Nogmaals bedankt voor de review en wellicht tot een volgende keer!
Als gezin erg genoten in een huisje met hot-tub! Wandelen, spelletjes dansen: het kon er prima . Boven slapen in opgemaakte bedden bij aankomst, Huiskamer en keuken direct gezellig en prima ingericht en voorzien van spullen. En zondag de hot-tub gestookt tot heerlijk familie -bad met wijntje erbij, Weer een nieuwe foto op onze familie-whatsapp! Waardoor we nog vaak zullen terugdenken aan dit weekend!
Escape room niet gelukt maar een super ervaring komen beslist terug voor een nieuwe poging
Hallo, bedankt voor de review. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de Escape Room en wat waren jullie fanatiek! We kijken ernaar uit om jullie nog eens te mogen ontvangen bij De Wilgenweard :)
Na een heerlijk buffet, waarbij met allerlei dieetwensen rekening werd gehouden, hebben we beat the matrix gespeeld. Een leuk spel waarbij iedereen bloedfanatiek werd en er zelfs een team the matrix versloeg!
Hey Ellen, wat tof om te horen dat jullie een leuk teamuitje hebben gehad! Wat goed dat één van de groepjes de Matrix heeft verslagen, want dat is zeker geen makkie. Bedankt voor de mooie review en wellicht tot een volgende keer bij De Wilgenweard :)
We hebben met een vrijgezellenfeest ‘Wie is de Saboteur?‘ gedaan.. Het was super goed in elkaar gezet. We hebben enorm gelachen en het was gewoon leuk en het zat goed in elkaar.
Hoi Johanneke, bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat jullie een geweldig vrijgezellenfeest hebben beleefd. Wij kijken ernaar uit om jullie nog eens te ontvangen bij De Wilgenweard :)
Prima lunch. Daarna het spel, waarbij iedereen enthousiast mee deed en sommigen alvast plannen maakten om dit ook een keeret eigen familie te doen.
Hallo Rita! Super dat jullie lekker hebben geluncht en genoten hebben van Beat The Matrix. Leuk om te horen dat we (een aantal van) jullie nog terug gaan zien :). Bedankt voor de review en tot de volgende keer bij De Wilgenweard
Mooie ervaring en zeker geen escaproom maar meer dan dat. Puzzelen, snelheid en samenspel. Alles zit erin.
Hoi Richard, bedankt voor de review! Top om te horen dat jullie genoten hebben van Beat The Matrix. We zien je graag nog eens terug bij De Wilgenweard!
Het team van de Wilgenwaerd heeft ons een superleuke, goed verzorgde avond gegeven.
Hey Susanne, bedankt voor de review! Top dat jullie genoten hebben van jullie avond bij De Wilgenweard! We zien je graag een volgende keer terug :).
Vriendelijke personeel Gezellige ontspannen sfeer Beat the matrix iedereen van onze groep vond het geweldig om te doen Lekker gegeten
Hoi! Bedankt voor review. Fijn om te horen dat jullie Beat The Matrix leuk vonden en hebben genoten van jullie tijd bij De Wilgenweard. We ontvangen je graag binnenkort weer!
Met ons groepje van vier gingen we vol goede moed deze kamer tegemoed. Het ontvangst was prima, en de intro tot de kamer ook. Helaas was het geluid dat door de speakers kwam amper te verstaan, ook was het prettig geweest om wat tips te ontvangen voordat we de puzzel al (bijna) hadden opgelost. Naast de kleine verbeterpunten was het een super toffe escape-ervaring. Helaas niet gered om te ontsnappen, ondanks redelijk wat escape-ervaring. Gelukkig werd er nog de tijd genomen om de ontbrekende puzzels uit te leggen. Kortom, zeer complete maar ingewikkelde room!
Hoi Maik, bedankt voor de review! Goed om te horen dat jullie The Gentlemen's Room leuk vonden! Wel vervelend dat de speakers niet goed werkten, we gaan het controleren. De tips nemen we zeker mee. Wellicht tot een volgende keer bij de Wilgenweard!
Beat the Matrix is een leuke variant op de gebruikelijke escape room die ook nog eens met een grote groep tegelijk gespeeld kan worden. We waren met 16 personen tegelijk bezig wat zorgde voor de nodige competitiviteit. Achter iedere deur zat weer een andere uitdaging waardoor je snel moest schakelen. Iedereen gaf achteraf aan dat ze het erg leuk hebben gehad.
Hallo Julia, bedankt voor de review. Dit is waarvoor we het spel hebben ontworpen, dus erg fijn om te horen dat jullie het ook zo hebben ervaren! We ontvangen jullie graag nog eens bij De Wilgenweard.
Een gezellige ambiance, goed eten, flexibel personeel en een prachtige omgeving. Gewoon een top locatie om te sporten en veel plezier te hebben
Hallo Michel. Wat top dat jullie een een goed trainingskamp hebben gehad! Bedankt voor de review en we zien jullie graag nog eens terug bij De Wilgenweard.
Goede service en uitstekende medewerkers!
Hoi Stoffel, bedankt voor de review. Goed om te horen dat jullie een goed trainingsweekend hebben gehad! We zien je graag terug bij De Wilgenweard!
Kreeg een supergoede fiets mee. Daarna nog even lekker borrel en hapje gedaan. Prima geregeld
Hi Peter, wat fijn om te horen dat je een heerlijk mountainbiketochtje hebt gehad! Bedankt voor de review en wellicht tot snel bij de Wilgenweard.
Deze escape room met z’n vieren gedaan. Erg leuk en verassend!!!
Hoi Liesbeth, bedankt voor de review! Goed om te horen dat jullie der Bunker leuk vonden. Tot een volgende keer bij De Wilgenweard :)
Het was onze eerste ER ervaring, maar het smaakt naar meer. Super leuke ER en we komen zeker nog een keer voor "de bunker"
Hallo Wenny, bedankt voor de review. Top om te horen dat jullie genoten hebben van The Gentlemen's Room en er een nieuwe hobby bij hebben haha! We zien jullie graag terug voor onze andere escape room of natuurlijk één van onze andere activiteiten. :)
We hebben zeer genoten en zullen zeker terug komen voor de andere ascaperoom.
Hallo Maroesja, bedankt voor de review! Top dat jullie de Escape Room leuk vonden. We ontvangen je graag nog een keer voor The Gentlemen's Room bij De Wilgenweard :).
Samen met mijn vrouw, dochters en hond hebben wij het kompasmysterie gedaan. In 1 woord GEWELDIG! Heerlijk buiten, schitterende natuur, leuke en uitdagende opdrachten en de kids vonden het super leuk om met het kompas aan de slag te gaan. Leuk EN leerzaam dus!
Hallo Jeroen! Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben van het Kompasmysterie. Bedankt voor de mooie woorden en we zien je graag terug bij De Wilgenweard!
Goed geregeld
Hoi Henk, bedankt voor de mooie review!
De tijd vloog voorbij en iedereen kon meedoen met de opdrachten. We waren met 2 gezinnen (de jongste 6 jaar en oudste 46 jaar)
Hey Yvonne, bedankt voor je review. Super dat jullie genoten hebben van jullie tijd bij De Wilgenweard. We ontvangen je graag weer! :)
Alles was goed geregeld. Het ontvangst was goed en de escape room bevatte leuke spelletjes. Zoals afgesproken kwam het eten meteen nadat wij de escape room hadden gespeeld. Dit was erg prettig.
Hallo Valerie, bedankt voor de review! Top om te horen dat jullie hebben genoten van Beat The Matrix. We zien je graag weer terug bij De Wilgenweard!
De sterrit Markelo duurde echt wel veel langer dan de 2 1/2 die wordt aangegeven. Wanneer je op de weg moet letten, de route moet volgen en de foto's moet zoeken kost dit veel meer tijd dan berekend. Voor 25 euro had ik wat meer verwacht. Het formulier met de route is het enige wat je krijgt en moet nadien weer worden ingeleverd. De route was op sommige punten ook erg lastig te vinden. Ik zou dit bedrag er niet nog een keer voor uitgeven.
Hallo Ester. Wat fijn dat jullie de route mooi vonden! We betreuren dat je ervaring met het puzzelboekje minder goed is. Tijdens één van onze sterritten krijg je een boekje met de route op een puzzelende wijze en een formulier met foto's van alle objecten die je onderweg kan vinden. In onze ervaring is dit binnen 2,5 à 3 uur te doen. We waarderen echter jouw feedback enorm en zullen dit intern ook zeker bespreken! Bedankt voor de review en wellicht tot een volgende keer bij De Wilgenweard.
Wij hebben met ons team Beat the Matrix gedaan. Dit was super leuk en gezellig om te doen, een keer iets anders dan de gewone escape rooms. Personeel die de uitleg gaf was erg enthousiast. Naderhand hebben we daar nog een hapje gegeten, het was WK dus geen mensen die daar gingen eten wat wel de sfeer weg haalt vonden we zelf. Verder hele leuke avond gehad.
Hoi Esmé, bedankt voor de review! We zijn blij om te vernemen dat jullie een leuk uitje bij De Wilgenweard hebben gehad. Iedereen was in de ban van het WK, wij zelf ook. Leuk dat jullie er waren en hopelijk tot een volgende keer bij De Wilgenweard!