Een leuke gezellige locatie, goede service en vriendelijk personeel. Iedereen heeft daarbij ook nog genoten van de heerlijke hapjes, hoorde hier veel complimenten over.
Beste Chantal, Fijn om te horen dat iedereen heeft genoten! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens bij De Wilgenweard!
We hebben met 7 personen The Evidence gespeeld. Bij aankomst hebben we eerst wat gedronken op deze leuke locatie, en na de intro alhier konden we op weg. We mochten onze telefoon gebruiken voor het maken van foto's. De plattegrond was echter ergens onder geschoven dus uiteindelijk wisten we de route niet. Gelukkig zijn we bekend in de omgeving en konden we het pand vinden. Het eerste deel van de escaperoom was leuk gedaan. We kwamen in onze rol. Het eerste gedeelte binnen was op zich leuk, maar met 7 personen al wat krapjes, laat staan als je met zn 12en bent. Jammer ook dat er aan het begin hier geen mogelijkheid is om je jas en persoonlijke bezittingen op te bergen. Het gedeelte hierna was ook erg tof, en hier blijkt uit waarom je deze room met minimaal 6 moet spelen en het ook met een grotere groep kan. Maar uiteindelijk speel je allemaal je eigen spel, hoef je niet veel te communiceren om samen verder te komen maar moet je aan het bijna-eind wel wachten tot iedereen klaar is. Wat me het meest bevreemd is dat je je telefoon de hele tijd mee mag nemen en gebruiken, dat is niet echt gebruikelijk in een escaperoom en zo kom je niet heel erg in het verhaal en de beleving. De puzzels waren erg leuk en geheel in stijl en er zaten wat leuke elementen in. Na afloop hebben we het stuk weer teruggewandeld en konden we napraten. Maar terug bij de Wilgenwaerd kon de medewerkster onze vragen over de room niet beantwoorden en hadden we het geluk dat de gamehost ook terug kwam, zodat hij onze vragen wel kon beantwoorden. Al met al een leuk personeelsuitje maar ik ben blij dat we maar met ons 7en waren en niet met meer.
Beste Carola, Bedankt voor jullie bezoek aan De Wilgenweard. Fijn dat jullie een leuk personeelsuitje hebben gehad. Jammer dat de route naar het startpunt wat onduidelijk was. Wat betreft het opbergen van jassen en persoonlijke spullen: in onze huisregels staat vermeld dat deze op onze locatie kunnen worden achtergelaten, aangezien daar in de escaperoom zelf helaas geen mogelijkheid voor is. Wij hebben ervoor gekozen dat gasten de telefoon op zak mogen houden, omdat we jullie over de openbare weg heen sturen. De telefoon is uiteraard niet nodig tijdens het spel en dat is dan ook de eigen verantwoordelijkheid. Onze escaperoom is zeker geschikt voor groepen tot 12 personen en beschikt over twee afzonderlijke kanten. Eén kant kan gespeeld worden tot 9 personen en de andere kant voor groepen tot 12 personen. We vinden het jammer dat niet al jullie vragen direct beantwoord konden worden bij terugkomst. Onze horecamedewerkers richten zich voornamelijk op de ontvangst en service, maar gelukkig was de spelbegeleider snel weer beschikbaar om jullie te woord te staan. Nogmaals bedankt voor jullie komst en jullie terugkoppeling.
Leuke escaperoom, goed te doen met grotere groep.
Hoi Ellis, Bedankt voor jullie bezoek aan De Wilgenweard. Leuk dat jullie onze escaperoom hebben gespeeld!
Goed eten en een superleuke escape toom
Beste Ellen, Dankjewel voor jullie bezoek aan De Wilgenweard. Fijn om te horen dat alles naar wens was.
Was een leuke, spannende ervaring. Als je in de kamer komt weet je niet gelijk wat je moet doen, vond ik zelf lastig, maar de jeugd was daar wel wat sneller in.
Hi Jolanda, Fijn om te horen dat jullie de escaperoom leuk vonden! Bedankt voor jullie komst!
Bedrijfsuitje: MTB Clinic met tour tocht en achteraf een BBQ Alles was fantastisch geregeld. Top locatie en top personeel!
Hoi Eni, Wat fijn dat de MTB clinic en de barbecue goed is bevallen. Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens.
We hebben, mede dankzij het team, een super gezellige avond gehad. Alles is soepel verlopen en was goed verzorgd. De medewerkers van de Wilgenwaerd hadden er duidelijk ook plezier in. Voor herhaling vatbaar
Hoi Shaula, Wat fijn om te horen dat dankzij ons team alles goed verlopen is. Bedankt voor jullie komst en wie weet tot ziens
We hadden de escaperoom eten geregeld en dit was super georganiseerd! Leuke bediening, goed eten en de escaperoom was leuk maar uitdagend.
Hoi Sabine, Wat fijn om te horen dat The Evidence en het diner goedzijn bevallen. Leuk dat we jullie mochten verwelkomen!
Kinderfeestje van onze zoon gevierd bij de wilgenweard, beat the matrix. Duidelijke uitleg. Enthousiaste medewerkers. En spannende uitdagende opdrachten. En fijne plek om wat te eten en drinken. Op de terug weg alleen maar enthousiaste geluiden!
Hoi, Wat fijn om te horen dat de kinderen het leuk hebben gehad! We willen jullie erg bedanken voor jullie komst!
We hebben een gezellige middag/ avond gehad met ons personeel. Leuke activiteit en eten en drinken was goed verzorgd
Hoi Gerard, Leuk dat jullie bij ons Beat The Matrix hebben gespeeld met jullie bedrijf! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens!
Het was een hele leuke ervaring om met een groep van 8 personen te doen. We hebben er ontzettend van genoten!
Hi Hilde, Leuk dat jullie The Gentlemensroom bij De Wilgenweard hebben gedaan! Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens.
Prima en nejtes geregeld. Heldere en duidelijke communicatie.
Bedankt voor je review Inge! Hopelijk tot een volgende keer!
Reservering 50 personen pannenkoekenbuffet werd zonder meer aangenomen. Direct bleek dat er constant een rij van ongeveer 20 gasten stond te wachter daar er slechts twee pannenkoeken per keer gebakken konden worden. Dat er naturel pannenkoeken, pancakes en poffertjes klaar stonden hielp de lange rij niet korter te maken. Advies, bij een grotere groep direct met meer “pannen” bakken.
Leuke escaperoom gehad in het oude politiebureau, daarna lekker speciaalbiertjes gedronken
Hoi Rutger, Fijn om te horen dat The Evidence goed is bevallen! We willen jullie bedanken voor jullie komst en wie weet tot ziens!
Het diner was goed, bediening vriendelijk en de activiteit was uitdagend voor iedereen. Groep bestond uit 12 man, leeftijd variërend van 22 tot 60.
Hoi Ronald, Leuk dat jullie bij De Wilgenweard zijn geweest! Bedankt en wie weet tot ziens!
Het was fijn dat je in groepjes werd verdeeld zodat je ook iets kon doen. Wel had ik nog iets meer samen verwacht.
De activiteit vond ik het concept heel leuk en mooi door het bos. De opdrachten te ingewikkeld. Maar het buffet maakte veel goed. Eten was lekker en genoeg. Personeel was ook vriendelijk en behulpzaam.
Hoi Magda, Leuk dat jullie Escape the Forest bij ons hebben gedaan. Het is inderdaad een uitdagend spel. Fijn dat het eten goed is bevallen! Bedankt voor jullie bezoek en hopelijk tot een volgende keer!
We zijn ongelofelijk goed geholpen, er is goed mee gedacht en de slaapplek was dikke prima! Met een grote groep hebben wij het zeker naar ons zin gehad!
Hi Laurens, Bedankt voor je review! Fijn dat jullie een goed weekend hebben gehad bij ons!
Aardige mensen en we hebben heerlijk op het terras geluncht. Erg leuk spel beat the matrix.
Hallo Miranda, Wat fijn om te horen dat de paasbrunch lekker was! Hopelijk tot een volgende keer!
Leuke activiteiten gedaan, wel vind ik de consumpties aan de dure kant.
Voor een mountainbike-clinic en wandeltocht met collega's hebben we De Wilgenwaerd als uitvalsbasis gekozen – en dat voor de tweede keer, met een goede reden! De communicatie vooraf verliep bijzonder soepel en prettig. Op de dag zelf werden we warm ontvangen met koffie, thee en echte Twentse krentenwegge. Na onze sportieve ochtend stond er een heerlijk en verzorgd lunchbuffet klaar, precies wat we nodig hadden. De gastvrijheid, de fijne sfeer en de goede organisatie maken De Wilgenwaerd tot een absolute aanrader voor elk bedrijf of groep die op zoek is naar een mooie locatie voor een actief én ontspannen uitje. Wij komen zeker terug!
Hoi Maaike, Wat een mooi compliment! Fijn dat de mountainbike-clinic en wandeltocht goed is bevallen. We vonden het fijn dat jullie er waren en zien jullie graag nog eens terug!
We hebben hier een personeelsuitje gehouden. Het organiseren verliep heel gemoedelijk en ook de avond zelf was uiterst gezellig. Ik heb vrijwel alleen maar positieve reacties gehoord van de collega's. Was een prima uitje dus.
Hoi Richard, Fijn om te horen dat jullie personeelsuitje geslaagd is. Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens!
Mooie locatie, goede ontvangst. Leuke puzzels
Hi Evelyn, Leuk dat jullie De Bunker hebben gespeeld en óók nog eens hebben gehaald! Bedankt voor jullie komst en wie weet tot ziens!
Verrassende escaperoom! Geweldige organisatie en heerlijke fondue!
Hoi Angelique, Wat mooi om te horen dat The Evidence en Fondue goed in de smaak zijn gevallen! We willen jullie bedanken voor jullie komst en hopelijk tot ziens!
Een hele leuke ervaring in het oude politiebureau van Nijverdal. Verassend hoe mooi de escape room in elkaar zat. We hebben genoten.
Hoi Anita, Wat fijn om te horen! Hopelijk tot een volgende keer!