Fijne kanotocht op de Regge!

Heel plezierige ontvangst en genoten van een fijne kanotocht in de prachtige natuur rondom de Regge.

Leuke escaperoom met vriendelijk personeel

We hebben met de kinderen een leuke middag gehad met Beat the Matrix. Uitdagende en afwisselende spellen voor kinderen (en volwassenen), die grotendeels nieuw zijn, om samenwerking vragen en ook om creatief denken. De sfeer is spannend maar niet eng, waardoor ook onze jongste dochter (11 jaar) met wat ondersteuning van de begeleider toch mee durfde te doen. Een aanrader!

Leuke activiteiten, materiaal in prima conditie, vriendelijke mensen

We hebben 'Beat the Matrix' gespeeld, kano gevaren en e-mtb's gehuurd. Drie verschillende activiteiten op drie verschillende dagen dus. Alles werd keurig uitgelegd en met geduld begeleid. Dankzij jullie hebben we een paar topdagen beleefd. Bedankt!

Leuk en goed verzorgd.

Een leuke ervaring rijker. Het suppen was leuk om te doen en de Regge is prachtig. Vriendelijk personeel dat duidelijk uitlegt wat je moet doen.

Waanzinnig goed

Alles, zoals de 1e kennismaking, de vervolgafspraak en de uiteindelijke bruiloft was PERFECT. Ze doen alles om je het maar na de zin te maken. Het is een droom locatie. Een fantastische bediening. Super lief personeel. Alles klopt gewoon! We zijn heel blij dat we voor de Wilgenweard hebben gekozen.

Helemaal zoals gehoopt!

De mountainbiketocht was prachtig qua route en fysiek en qua durf uitdagend. We werden erg prettig geholpen; banden nog even opgepompt, zadel versteld,helm meegegeven, veel plezier gewenst e.d.

Super leuk om vanuit de kano van de prachtige natuur te genieten!

Genoten van de Regge en de prachtige natuur en veel gelachen tijdens het kano varen. Gezellig om daarna wat te drinken en te eten in het restaurant. Aanrader!!

Goed bevallen

Een overnachting gehad na een bruiloft. Gemoedelijk bedrijf, aardig en vriendelijk jong personeel, prima bedden, wel gehorig maar dat hadden we wel verwacht. Oordopjes liggen voor de liefhebber klaar! Ontbijt simpel maar meer dan voldoende, meer heb je echt niet nodig, lekker vers brood! Jus'orange erg lekker en prima koffie. Wat wil je nog meer.

Leuke gezellige locatie, vriendelijk personeel

Het suppen en de entourage er omheen was heel leuk. Alleen de route was minder doordat er op veel plekken algen en planten in het water zaten. Daardoor moest je te veel daarmee bezig zijn en was er minder aandacht voor het suppen en de natuur om je heen.

We hebben een super avond gehad

We hebben de escape room als fantastisch ervaren, eigenlijk nog tijd te kort. De BBQ was goed geregeld, ook voor onze Halal collega, enige minpuntje van de avond was dat we erg lang op drinken moesten wachten.

Mooie locatie,gave escaperoom

Wij hebben er een escaperoom gedaan maar wat een toffe locatie! Nog genoeg andere dingen te ontdekken. De escaperoom was uitdagend, een totale beleving en mooi opgebouwd. Aanrader!

Goede fietsen, mooie route!

Prima service en een schitterend gebied om in te mountainbiken.

Escaperoom met onduidelijke opdrachten

Het verhaal van de Engelse kamer is leuk bedacht, maar komt niet terug in de vele sloten en sleutels en opdrachten. Het blijft een trial and error waarbij onduidelijk is wat de volgorde is in de wijze waarop welk slot bij welke code hoort. Dat is jammer omdat het uiteindelijk om de oplossing gaat. Als slechts 30% de oplossing haalt is het in 70% van trial te moeilijk. Of geef meer hints als iets wel klopt of maak de tijd langer, zodat er meer succes ervaren kan worden. De sensoren en posities zijn leuke vondsten, maar passen niet in de tijdgeest van het verhaal. Ook word je van te voren veel gewezen op niet te hard ergens aan trekken e d. Echter hiermee krijg je sommige sloten dan niet open, terwijl de code achteraf juist blijkt. We hebben wel plezier gehad met elkaar. Vond het een van de mindere escaperooms tot nu toe van alle rooms tot nu toe, maar goed dat is ook persoonlijk.

Prachtige dag en leuke activiteiten met expeditie robinson

Wij hebben met een vriendengroep van 15 personen een erg leuke middag gehad bij jullie. Ik zou expeditie bij jullie zeker aan anderen aanraden. Ook de drankjes op het vlonder met het mooie weer viel bij iedereen goed. De begeleiding voelde prima aan hoe hij met onze extreem fanatieke groep om moest gaan. Kortom zeer geslaagde dag bij jullie gehad.

Lekker pilsje gehad en niet te moeilijk als er wat is onze wilt wat..

suppen is super

mooie omgeving en veel mogelijkheden

Erg leuke Escape Room

Het was een gave en spannende ervaring met een aantal inventieve puzzels. Jammer dat het ijzerdraad aan de ketting niet goed loskwam. Verder enorm genoten!

Top.

Top geregeld, leuke en vlotte bediening, komen zeker weer terug.

Goed geholpen en vriendelijk

Vriendelijk ontvangen. Snel geholpen en goed geholpen. Kids heerlijk gesuppt en wij lekker op de vlonder wat gedronken

Het was een hele leuke ervaring.

Contact met de medewerkers van De Wilgenweard was goed, gezellig en ongedwongen.

Super leuk uitje met het gezin

Samen met man en kinderen wezen suppen. Voor twee van ons was het de eerste keer. Anderhalf uur is zo voorbij, zou de volgende keer denk ik wel 2 uur boeken. Moet wel zeggen dat het lekker weer was dus de kinderen sprongen regelmatig even van de plank af het water in.

Relax en mooi

Ik was samen Met mijn dochter Van 14 jaar. Water is heerlijk rustig, en natuur is mooi. Echt mooie tocht

Erg vriendelijk personeel, de Kids hebben genoten en de ouders ook ;), aanrader

Mooie natuur en heerlijk in een rustgevende omgeving kunnen varen!

Erg goed geregeld! We zaten binnen 5 minuten in de boot! Verder konden we dicht langs koeien en paarden (en veulentjes) varen. Prachtig gezicht en heerlijk op ons eigen tempo kunnen kanoën.

Super gezellig personeelsuitje gehad

Wij hadden Ford Boyard geboekt. Erg leuk om te doen als personeelsuitje. Wel strijd onderling maar bijna continue de hele club bij elkaar. Aanrader!

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal