Onze ervaring was prima de escaperoom was super leuk om te doen en het eten was heerlijk
Hi Amanda! Wat top dat jullie genoten hebben van Escape Room The Gentlemen's Room en een heerlijk diner. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Het was een geslaagde avond. * Lekker eten * Leuk personeel * Gezellige sfeer
Hoi Marieke, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat jullie een geslaagde party met thema 90's hebben gehad. We zien je graag binnenkort weer bij De Wilgenweard!
We hebben een leuke middag bij jullie beleefd en "Expeditie Robinson" gespeeld. Het waren leuke afwisselende opdrachten, waarin we elkaar flink uitgedaagd hebben.
Hi Rely, goed om te horen dat jullie je vermaakt hebben met Expeditie Robinson. Jullie zijn nu voorbereid op het onbewoond eiland-leven! Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard
Ik vond het personeel heel vriendelijk en de sfeer erg gezellig.
Hallo Ben, bedankt voor de mooie review en hopelijk zien we je gauw weer een keer bij De Wilgenweard!
Wij hebben escape the forest gedaan, maar er ging veel mis helaas. Met name veroorzaakt door de groepen die voor ons waren. Er waren spullen verwisseld, waardoor we het spel niet goed konden doen. Dus ik zou zeggen, vaker controleren of alles wel goed wordt teruggelegd. Verder een prachtige omgeving en vriendelijk personeel!
Hi Janina, bedankt voor de review! Helaas had de groep voor jullie wat spullen meegenomen die ze hadden moeten laten liggen op hun plek. Dat is erg balen, ook voor ons. Daarom zullen we de goeie tip zeker meenemen. We zien je graag weer een keer terug bij De Wilgenweard!
Beat the Matrix is een leuk en afwisselend escaperoom. Iedere kamer heeft een ander spel / puzzel die je moet oplossen. Het enige minpunt was dat onze tag voor de toegangsdeuren niet goed werkte waardoor we telkens lang moesten wachten voordat we naar binnen konden. Hierdoor hadden we direct al een achterstand tov het andere team. Ook hebben we 1 kamer niet kunnen doen omdat we daar helemaal niet binnen kwamen.
Hoi! Fijn om te horen dat jullie de Beat The Matrix leuk vonden. Jammer om te horen dat het niet allemaal goed verliep met de tag! Voor dit soort situaties is er altijd begeleider aanwezig die jullie kan helpen. Daarnaast wordt de Escape Game regelmatig onderhouden en hebben we het doorgeven, zodat er even goed naar gekeken wordt. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Fantastisch spel. Nadien gegeten, hier werden de nodige fouten gemaakt. Dat was wel jammer. mijn dochter had alleen friet + snack, daarvoor betaalde ik hoofdgerecht tarief van 19,95, dat vond ik wel raar.
Hallo Norbert, bedankt voor de review. Goed om te horen dat je genoten hebt van Beat The Matrix. Inmiddels hebben we contact gehad over het diner. Door een foutje had jij te veel betaald voor het gerecht van jouw dochter. Inmiddels is het bedrag dat jij te veel had betaald teruggestort. We zien je graag weer een keer terug bij De Wilgenweard!
Heel hartelijk welkom geheten op de Wilgenweard, een prachtplek in Nijverdal vol in het groen en aan het water. Super locatie met vriendelijk personeel. Activiteiten waren super leuk! Vooral de GPS-opdracht was voor mij een favoriet, vooral omdat hij wat langer duurde en wat intensiever was. Goede spellen overgenomen uit de echte Wie is de Mol?, zoals de veiling en het beslissen voor 100 euro of 1 joker. Ik denk wel dat bepaalde activiteiten nog wat meer uitgepakt mogen en kunnen worden. Daarbij vond ik het lichtelijk jammer dat we pas rond 1520-1530 startten, omdat we echt om 1445 al aanwezig moesten zijn en het dus eigenlijk een moment was voor een drankje. Die pauze tussendoor is zeker wel reëel. Goed georganiseerd, leuke begeleider, wist goed wat hij deed en gegarandeerd plezier! :) We hebben zeer genoten!
Hoi Mike! Wat super dat jullie genoten hebben van Wie is jullie Mol? De tips nemen we mee. We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze activiteiten en hebben inmiddels de ontvangsttijden lichtelijk aangepast. Ook goed om te horen dat jullie goed begeleid zijn! Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Een ontspannen en prettige begeleiding, duidelijke uitleg. Leuk om mee te hebben gemaakt, je klim- en klauter skills uitdagen.
Hoi Deidre. Fijn om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad en dat ons personeel jullie goed heeft begeleid! Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard
Leuke activiteiten, goed buffet, meer dan genoeg te drinken en een fantastisch terras aan het water. We hadden een zeer geslaagde familiedag.
Hoi Jan, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat jullie een geslaagde familiedag bij De Wilgenweard hebben gehad. We zien je graag weer een keer terug bij De Wilgenweard!
We hebben ontzettend genoten van de escaperoom, onze groep bestond uit de leeftijd van 8 tot 52 jaar en we vonden het super. Een ding vonden we jammer, de tijd ging veel te snel, maar lees dat als compliment
Hallo Frank! Goed om te horen dat jullie de Beat The Matrix top vonden. Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Erg goed opgezet
Bedankt voor de goede review, Marc! We zien je graag weer een keer bij De Wilgenweard
Goed ger geregeld en goede service!
Hi Natascha, bedankt voor de mooie review! Hopelijk zien we je binnenkort weer een keer bij De Wilgenweard :)
De activiteit, Beat the Matrix was erg leuk om als team zijnde te doen. Iedereen vond het geweldig en voelde de competitie met elkaar. Het eten vonden de meesten wel lekker maar niet bijzonder met name de curry/kip niet zo lekker. De locatie was perfect, aan het water mooi buffetje gehad.
Hi Coby, bedankt voor de review! Wat fijn dat jullie een leuke dag bij De Wilgenweard hebben beleefd. De tip nemen we mee. Hopelijk tot snel!
Escape the forest een leuke ervaring, de opdrachten waren wel lastig. Djemble workshop erg leuk, enthousiaste gegeven, echt een aanrader.
Hi Marcia. Fijn om te horen dat jullie een top teamuitje hebben gehad! Twee verschillende activiteiten die daardoor elkaar goed aanvullen. Bedankt voor de mooie review en we zien je graag weer een keer terug bij De Wilgenweard!
We hebben een hele leuke teammiddag gehad met 2 workshops. Alles wat goed geregeld en het was erg gezellig allemaal. 1 klein puntje is dat de lunch wat simpel/basic was voor de prijs, vond ik. Het 3-gangen diner was echter wel top! Goede service, leuke workshops!
Hallo Esther! Goed om te horen dat jullie een toffe teammiddag bij ons hebben beleefd. De feedback nemen we mee. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Met een groep meiden tussen de 12 en 14 jaar een super leuke middag gehad! Prettig personeel en leuke activiteiten. Wij komen zeker nog eens terug :)
Hi Isa, bedankt voor de mooie review! We zien je graag binnenkort weer bij De Wilgenweard.
Een heel leuk familie weekend gehad met als afsluiter, een escape room gedaan. De mensen waren daar echt heel aardig en behulpzaam. We zijn goed verzorgd en de escape room is een echte aanrader. Volgende keer een andere room doen, dus is voor herhaling vatbaar.. afz: de familie Botter uit Hoogeveen.
Hallo Rita en de hele familie Botter. Erg fijn dat jullie van de Escape Room hebben genoten. We zien je graag een keer terug bij De Wilgenweard voor één van onze andere Escape Rooms of activiteiten. :)
leuke locatie met super vriendelijk personeel mooie activiteiten met prima begeleiding , eten en drinken was prima geregeld. kortom een geslaagd weekend !
Hi Herman, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je een geslaagd weekend bij De Wilgenweard hebt gehad. We zien je graag terug!
Ongedwongen en relaxed
Hallo Alfred, bedankt voor deze top review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
De tocht was leuk, echter op de terugreis liep mijn sit on top vol waardoor het omsloeg en ik een nat pak overhield. Medewerkers heb ik gevraagd waar ik mij kon omkleden Mijn zoon had inmiddels droge kleren gehaald.
Hallo! De sit-on-top kano's zijn zeker een uitdaging. We beschikken gelukkig over kleedkamers waar je je kan omkleden. Bedankt voor de review en hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Super belevenis om op de Regge te gaan suppen. Prachtige natuur.
Hallo René, bedankt voor de review. We mogen van geluk spreken dat onze locatie in zo'n mooie natuuromgeving zit en zijn blij dat onze gasten hiervan kunnen genieten! We zien je graag gauw weer een keer terug bij De Wilgenweard!
Als bedrijfsuitje Fort Boyard gedaan. Zeer geslaagde dag!! Goede service en vriendelijk personeel.
Hoi! Bedankt voor de toffe review. Hopelijk tot snel bij De Wilgenweard!
Een leuke route met verrassende opdrachten. Leuk om met de klas te doen! We hebben de afsluiting (met goede antwoorden) en afronding wel gemist.
Hallo Charlotte! Fijn om te horen dat jullie de activiteit Kompasmysterie leuk vonden! De feedback gaan we zeker meenemen. Het is de bedoeling dat de antwoorden natuurlijk wel worden besproken, want je wilt natuurlijk wel weten of je het goed hebt gedaan! Daarom zullen we hier zeker goed opletten. Bedankt voor de review en tot ziens bij de Wilgenweard.
Met een groep van acht vrienden Wie is de mol gespeeld. Een enthousiaste begeleider en leuke opdrachten. Het was echt een topmiddag.
Hallo Tosca, bedankt voor de mooie review! We zien je graag gauw weer terug bij De Wilgenweard :)