Beleving en gastvrij

Wij zijn met onze vriendengroep naar de Wilgenwaerd geweest. Voordat we onze activiteiten reserveerden, werd er enthousiast meegedacht. Vriendelijke medewerkers, spannende activiteiten, goed eten en een mooi terras. Iedereen vond het een groot succes. Dank daarvoor!

En helemaal na mijn onfortuinlijke val op 28/2. Fietsen werden opgehaald met een busje zodat ik naar het ziekenhuis kon gaan. Top service van jullie. Na operatie en 2 dagen ziekenhuis kon ik naar huis. Doordat jullie hielpen met de fietsen en afzetten van mijn kinderen kon ik gauw geholpen worden. Dank! Mountainbiken was ondanks de val en het flinke letsel een topervaring.

Route was mooi, mountainbikes wat minder.

We hadden 4 mountainbikes gehuurd, 2 elektrische, 2 non elektrisch. De elektrische waren prima, behalve 1 waarvan op het laatste moment de ketting eraf ging (in het dorp, gewoon schakelen van 8 naar 9). De normale mountainbikes waren vanaf het begin al van mindere kwaliteit. 1 iemand heeft 3 verschillende geprobeerd voordat er een 'beter en nieuwer' model tevoorschijn werd gehaald. Maar ook deze trapte vaak door, vooral als je een bergje op moest fietsen. Van de andere mountainbike was van het grootste blad de middelste al helemaal versleten en stompjes geworden. Naast dat het irritant is dat een mountainbike telkens doortrapt is het soms ook nog erg gevaarlijk en daarom waren we niet helemaal happy. Na afloop hebben we dit dan ook direct doorgegeven aan de medewerkster die aanwezig was. De route zelf heeft veel goeds gemaakt omdat het een prachtig gebied is met een mooie route, maar de mountainbikes zullen we niet snel weer bij jullie huren helaas.. of we hebben net pech gehad..

De kinderen vond het fantastisch

We hebben voor de verjaardag van onze zoon (8) een kompastocht gedaan. Was echt super leuk en gezellig. Erg duidelijke uitleg en de kinderen lekker laten spelen met het kompas maar vooral in het bos. Ze waren dol enthousiast!

Zeer positief leuk en met fijne bediening

super leuk

we zijn te gast geweest, we werden goed ontvangen, duidelijke spelinstructie, leuke activiteit, kortom prima geregeld allemaal!

Goed geregeld allemaal Geweldige escaperoom "de bunker"

Leuke escape gedaan

Fijne en duidelijke begeleiding. Spannend en zeker niet eng. Leuke locatie voor outdoor activiteiten

Goede mountainbikes maar wat minder service

De mountainbikes waren goed in orde, maar we moesten toen we op tijd aanwezig waren, nog wachten op de mountainbikes. Verder hadden we 4 MTB's gehuurd, maar door quarantaine waren we met z'n drieën. We zouden geld van 1 MTB binnen 2 dagen terugkrijgen, maar nog niks terug gehad. Wel erg vriendelijk personeel!

Heel leuk

We waren met een groep van 18 man, en zouden escape the forest gaan doen. Helaas was het weer deze dag erg slecht, en na een telefoontje had de Wilgenweard ons als alternatief Beat the Matrix aangeboden. Dit was het perfecte alternatief en we hebben het ontzettend leuk gehad, bedankt!

Helemaal top!

Ontzettend enthousiast personeel die de tijd nemen voor je! Geweldige escaperoom.

Ik ben goed geholpen bij de verhuur van een aantal MTBs. Van 1 fiets bleek onderweg de trapper helaas kapot. Vervelend, maar netjes afgehandeld door de verhuur.

Superleuke activiteiten!!

Ontzettend leuk voor jong en oud

Moeilijk, Markelo afgesloten

Service verder prima!

Leuke rit

Leuke rit, zoekfoto's vonden wij te veel en jammer dat deze niet op 2 afzonderlijke blaadjes waren gedrukt.

Goed!

Leuke ervaring! Zonder hints waren we niet ontsnapt uit escaperoom Rijkshotel de Nor.

Rijkshotel de Nor. Ontzettend leuk spel

Net Rijkshotel de Nor gespeeld. (online escaperoom) erg leuk gemaakt en dus leuk om te spelen. Een aanrader

goede en plezierige organisatie van een geslaagde afdelings-middag

Voorbereiding en uitvoering van de middag die bestond uit spellen was goed georganiseerd. Kwaliteit van de BBQ na afloop was helemaal goed. De hele middag verliep in perfecte harmonie - ondanks de corona beperkingen.

Top geregeld daar!

Simpelweg gewoon goed :-) MTB gehuurd en dit werd netjes afgesteld en stond al klaar toen ik er was. Ga dit zeker nog een keer huren !

Beat the Matrix: leuk voor ons als gezin

Leuke game, diverse onderdelen, mooie afwisseling. Verhaallijn is wat minder aanwezig en daardoor minder het Escaperoom gevoel.

GEWELDIG!!!!

We hebben als team uitje genoten van de activiteit en het eten en drinken en jullie gastvrijheid.

Uitstekende prijs en personeel

Overnachting voor 2p geboekt. We kwamen door vertraging na sluitingstijd pas aan, maar was geen probleem. Kamers zijn top voor als je volgende dag vroeg aan de slag gaat met sport dag en prijs heel erg goed.

Het was niet makkelijk spel, we hebben het niet gehaald, maar wel leuk gehad.

Het was TOP geregeld, super locatie!

Ondanks corona, kon mijn feestje doorgaan. Het was goed geregeld. Vlot geholpen en heel vriendelijk, behulpzaam personeel. Ontzettend leuke escaperoom en heerlijk gegeten. Bedankt voor de geslaagde middag/avond.

Erg vriendelijke medewerkers, leuke locatie voor een actief weekend

Alles was prima in orde, enige wat ontbrak was shampoo in de douche. Prijs-kwaliteit verhouding is okay.

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal