Met een groep van 15 kids ( 13 en 14 jarigen) geweest. Ontvangst goed en gezellig. De gehele activiteit 2 van de organisatie...die ontzettend leuk mee deden en de groep aanvoelen. De uren vlogen voorbij! 19 juni komen we weer terug nu met een andere groep jongeren, 14,15 en 16 jarigen! Nu al zin in.... Ook de communicatie verliep prima, mail, telefoon. Alles goed!

Fantastische ervaring, escaperoom "de Herenkamer"

Escaperoom "de Herenkamer"; 22 april 2022. Onze keuze was gevallen op deze escaperoom omdat de opdrachten etc. in het Engels zijn, perfect voor onze Engelse gast. Mooi ingerichte escaperoom, leuke gevarieerde opdrachten met soms erg verrassende oplossingen. De jongeman welke ons begeleide krijgt een dikke tien! Heel correct en super vriendelijk.

Geweldige middag en avond!

Goed georganiseerd, leuke activiteiten, gastvrije ontvangst en relaxte sfeer. Bedankt allemaal!

Super geschikte locatie voor een leuk feest of een reunie. Fort Boyard was leuk om te doen als team. Verder is het personeel is erg flexibel bij de organisatie. Ideaal dat je ook kunt blijven slapen en een eigen zaaltje kunt regelen (met beamer) om gezellig bij elkaar te zijn tot in de late uurtjes...... Wilgenwaerd, bedankt voor de onvergetelijke reunie die we bij jullie hebben gehad!

Mooie locatie en goed geregeld

Met name de BBQ en het personeel de bediening in de avond waren super.

perfecte locatie voor een teambuilingsuitje

Beat the Matrix was ronduit geweldig, voordat we het in de gaten hadden was de tijd al voorbij. super leuke activiteit die perfect in elkaar is gezet voor een regenachtige dag. geeindigd met het Wilgenweardbuffet wat ruim ruim ruim voldoende was en perfect voor elkaar. in 1 woord lof voor het team van de Wilgenweard.

Geweldig! Gezellig en goede begeleiding.

Leuke orginele ervaring

Orginele spellen. Het is een keer wat anders dan een normale escape room. Erg leuk! Min puntjes Het was er te druk, ik heb dit eerder gedaan en toen waren we alleen met onze 2 teams. Nu waren er ook 5 andere teams bezig, waardoor we veel moesten wachten voordat we kamers in konden. Of zelfs niet alle kamers konden doen. Als er 2 andere teams zijn is het prima, maar dit was teveel. Zonde, want de tijd tikt wel door. En er waren wat mankementen bij de kamers, de sleutels werkte niet altijd goed, bij de bom kamer was een cijfer doorgekrast, de zandtafel stond stil. Het zijn kleine dingen, maar wel belangrijk.

Heel erg leuk voor een kinderfeestje!!

Hartelijke ontvangst, goede uitleg, leuke route, eten goed verzorgd (bijgeboekte kinderplate), goed prijs/kwaliteit verhouding, erg leuk leuk voor een kinderfeestje!

Flexibel met verzetten datum ivm corona Leuke, niet alledaagse locatie voor teambuilding Vriendelijk personeel Als ik heel kritisch ben, was het lunchbuffet net iets te laat, maar het smaakte goed. Ook was de ruimte wat fris, maar hier werd direct iets aan gedaan.

super leuk, had nog wel wat langer mogen duren.

Erg leuk om zo met de groep verschillende kamers te betreden en spellen te spelen. Had voor ons nog wel wat langer mogen duren.

Gezellig, vriendelijk en behulpzaam

Gentlemens Room goed, maar tikkeltje moeilijk. Leuke middag gehad.

Super leuk

Met mijn collega's het spel Beat the Matrix gedaan. Erg leuk! Uitdagend en plezier. Barbecue prima voor elkaar. Contact vooraf en tijdens de middag met de Wilgenwaerd was erg fijn. Meedenkend, vriendelijk en goede service. Bediening met een lach. Ik heb geen minpunt ontdekt, alleen maar tops. Wel een tip: zet naambordjes bij de gerechten (salades, vlees/vis).

CSI Moordspel

Leuke 2,5 uur gehad. Je krijgt verschillende proefjes om te doen om verdachten uit te sluiten, leuke opzet. De eindconclusie dat er geen bewijs is om de dader te veroordelen, klopt niet natuurlijk. Want je moet wel iemand veroordelen...

Super dag!

Wij hebben met een groep van 23 personen de activiteit Expeditie Robinson gedaan en hebben hier erg van genoten. Leuke en diverse opdrachten en top begeleiding. Echt een aanrader!

Beleving en gastvrij

Wij zijn met onze vriendengroep naar de Wilgenwaerd geweest. Voordat we onze activiteiten reserveerden, werd er enthousiast meegedacht. Vriendelijke medewerkers, spannende activiteiten, goed eten en een mooi terras. Iedereen vond het een groot succes. Dank daarvoor!

En helemaal na mijn onfortuinlijke val op 28/2. Fietsen werden opgehaald met een busje zodat ik naar het ziekenhuis kon gaan. Top service van jullie. Na operatie en 2 dagen ziekenhuis kon ik naar huis. Doordat jullie hielpen met de fietsen en afzetten van mijn kinderen kon ik gauw geholpen worden. Dank! Mountainbiken was ondanks de val en het flinke letsel een topervaring.

Route was mooi, mountainbikes wat minder.

We hadden 4 mountainbikes gehuurd, 2 elektrische, 2 non elektrisch. De elektrische waren prima, behalve 1 waarvan op het laatste moment de ketting eraf ging (in het dorp, gewoon schakelen van 8 naar 9). De normale mountainbikes waren vanaf het begin al van mindere kwaliteit. 1 iemand heeft 3 verschillende geprobeerd voordat er een 'beter en nieuwer' model tevoorschijn werd gehaald. Maar ook deze trapte vaak door, vooral als je een bergje op moest fietsen. Van de andere mountainbike was van het grootste blad de middelste al helemaal versleten en stompjes geworden. Naast dat het irritant is dat een mountainbike telkens doortrapt is het soms ook nog erg gevaarlijk en daarom waren we niet helemaal happy. Na afloop hebben we dit dan ook direct doorgegeven aan de medewerkster die aanwezig was. De route zelf heeft veel goeds gemaakt omdat het een prachtig gebied is met een mooie route, maar de mountainbikes zullen we niet snel weer bij jullie huren helaas.. of we hebben net pech gehad..

De kinderen vond het fantastisch

We hebben voor de verjaardag van onze zoon (8) een kompastocht gedaan. Was echt super leuk en gezellig. Erg duidelijke uitleg en de kinderen lekker laten spelen met het kompas maar vooral in het bos. Ze waren dol enthousiast!

Zeer positief leuk en met fijne bediening

super leuk

we zijn te gast geweest, we werden goed ontvangen, duidelijke spelinstructie, leuke activiteit, kortom prima geregeld allemaal!

Goed geregeld allemaal Geweldige escaperoom "de bunker"

Leuke escape gedaan

Fijne en duidelijke begeleiding. Spannend en zeker niet eng. Leuke locatie voor outdoor activiteiten

Goede mountainbikes maar wat minder service

De mountainbikes waren goed in orde, maar we moesten toen we op tijd aanwezig waren, nog wachten op de mountainbikes. Verder hadden we 4 MTB's gehuurd, maar door quarantaine waren we met z'n drieën. We zouden geld van 1 MTB binnen 2 dagen terugkrijgen, maar nog niks terug gehad. Wel erg vriendelijk personeel!

Heel leuk

We waren met een groep van 18 man, en zouden escape the forest gaan doen. Helaas was het weer deze dag erg slecht, en na een telefoontje had de Wilgenweard ons als alternatief Beat the Matrix aangeboden. Dit was het perfecte alternatief en we hebben het ontzettend leuk gehad, bedankt!

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal