Helemaal top!

Ontzettend enthousiast personeel die de tijd nemen voor je! Geweldige escaperoom.

Ik ben goed geholpen bij de verhuur van een aantal MTBs. Van 1 fiets bleek onderweg de trapper helaas kapot. Vervelend, maar netjes afgehandeld door de verhuur.

Superleuke activiteiten!!

Ontzettend leuk voor jong en oud

Moeilijk, Markelo afgesloten

Service verder prima!

Leuke rit

Leuke rit, zoekfoto's vonden wij te veel en jammer dat deze niet op 2 afzonderlijke blaadjes waren gedrukt.

Goed!

Leuke ervaring! Zonder hints waren we niet ontsnapt uit escaperoom Rijkshotel de Nor.

Rijkshotel de Nor. Ontzettend leuk spel

Net Rijkshotel de Nor gespeeld. (online escaperoom) erg leuk gemaakt en dus leuk om te spelen. Een aanrader

goede en plezierige organisatie van een geslaagde afdelings-middag

Voorbereiding en uitvoering van de middag die bestond uit spellen was goed georganiseerd. Kwaliteit van de BBQ na afloop was helemaal goed. De hele middag verliep in perfecte harmonie - ondanks de corona beperkingen.

Top geregeld daar!

Simpelweg gewoon goed :-) MTB gehuurd en dit werd netjes afgesteld en stond al klaar toen ik er was. Ga dit zeker nog een keer huren !

Beat the Matrix: leuk voor ons als gezin

Leuke game, diverse onderdelen, mooie afwisseling. Verhaallijn is wat minder aanwezig en daardoor minder het Escaperoom gevoel.

GEWELDIG!!!!

We hebben als team uitje genoten van de activiteit en het eten en drinken en jullie gastvrijheid.

Uitstekende prijs en personeel

Overnachting voor 2p geboekt. We kwamen door vertraging na sluitingstijd pas aan, maar was geen probleem. Kamers zijn top voor als je volgende dag vroeg aan de slag gaat met sport dag en prijs heel erg goed.

Het was niet makkelijk spel, we hebben het niet gehaald, maar wel leuk gehad.

Het was TOP geregeld, super locatie!

Ondanks corona, kon mijn feestje doorgaan. Het was goed geregeld. Vlot geholpen en heel vriendelijk, behulpzaam personeel. Ontzettend leuke escaperoom en heerlijk gegeten. Bedankt voor de geslaagde middag/avond.

Erg vriendelijke medewerkers, leuke locatie voor een actief weekend

Alles was prima in orde, enige wat ontbrak was shampoo in de douche. Prijs-kwaliteit verhouding is okay.

Weekend verbleven in de Wilgenweard met onze hardloopgroep. Fantastisch gelegen, zeer vriendelijk personeel en overal wordt over meegedacht. Komen zeker nog eens terug!

Leuke escape room

Wij hebben beat the matrix gedaan. Erg leuke ervaring! Het was met name leuk dat je in elke kamer punten kon verdienen wat een leuk spelelement gaf

Fantastische Escape room (Gentlemen's Room) en mooie locatie om een hapje te eten en drinken.

Gezellige en uitdagende ervaring voor ons hele team

Wij hebben met collega's de beat the Matrix gespeeld én de Pubquiz. Beide waren erg leuk om te spelen door de variatie en de manier van aanbieden. Top gedaan, want wij hebben oprecht een hele leuke avond gehad. Klein kritiek puntje; we vonden het buffet niet heel speciaal, maar er was meer dan voldoende. Ook onze complimenten naar de begeleidende collega's die erg hun best deden om ons verblijf nog leuker te maken. Goed gedaan en tot de volgende keer!

Super leuke dag gehad!

We hebben een fantastische dag gehad bij De Wilgenweard. Alles was goed geregeld. Ook ter plekke konden we nog dingen overleggen en aanpassen, zoals een extra ronde bij de pub quiz. De begeleiding was lekker enthousiast en maakte er een feestje van, complimenten voor deze mensen! Zeker voor herhaling vatbaar!

Leuk bedrijf, met uitstekende begeleiding.

Gezellig geborreld na wat sportieve activiteiten. Daarnaast een goed verzorgde BBQ. Wij hebben ons uitstekend vermaakt, zeker voor herhaling vatbaar.

geweldig leuke ervaring!

Met onze afdelingsteam zijn we als escape room 'newbies' de uitdaging aangegaan. Soms ging het makkelijk , soms niet maar uiteindelijk een super leuke avond gehad!

Heel gezellig uitje gehad!

Leuk spel gespeeld, beat the matrix en vriendelijk personeel!

Geweldig leuke avond gehad, activiteit en eten was perfect

We hebben een hele leuke avond gehad. Beat the matrix gedaan en de tijd vloog voorbij. Erg leuke opdrachten / puzzels waarbij teamwork vereist is. Stamppot buffet was heerlijk en meer dan genoeg.

Geweldige service

We hebben een ontzettende leuke middag gehad. Perfect alles coronaproof gemaakt. Kernwoorden : Meedenken, creatieve oplossingen en enthousiast en correct personeel.

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal