Top geregeld!

Als teamuitje Beat The Matrix gespeeld. Top geregeld, mooie avond gehad! Zeker een aanrader.

Originele escaperoom!

Met ons team van 8 mensen zijn we in de escaperoom geweest. Je strijdt tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te behalen. De uitleg vooraf is duidelijk en je hebt ruim de tijd. Aanrader!

Top feest!!

Onze verjaardagen samen gevierd! Top locatie en swingo bingo was een groot succes! Bedankt! Alles was heel goed verzorgd!

...

Wij hebben hier het spel wie is de mol gedaan. Geweldige spelleider. Erg gezellig. Ook het eten was perfect. De prijs is misschien wat hoog maar ja je bent de hele middag zoet.

Geweldig leuke Escaperoom

De escaperoom was erg leuk. Ondanks dat velen niet binnen de tijd ontsnappen was het ons toch gelukt. Vooraf een prima hamburgermenu gehad (meer dan voldoende) en vriendelijk personeel die met je meedenkt.

Ontzettend leuk spel!

Beat the matrix gedaan met een groep collega's, heel erg leuk om te doen :-)

leuke, gezellige middag.

leuk enthousiast personeel, met veel verschillende mogelijkheden op een gezellige locatie

Top voor mekaar

Een zeer gezellige avond gehad

Goede begeleiding en niet op de huid gezeten

Prima ervaring gehad. We werden begeleid van activiteit naar activiteit, zonder echt op de huid gezeten te worden. Beat the Matrix was leuk, barbecue goed verzorgt en pubquiz actueel.

Leuk met kinderen

Leuke activiteit met kinderen. Onze kinderen van 8 en 10 jaar hebben genoten. Voor volwassenen (te) makkelijk. Verbeterpunt: geeft bij de 10 deuren aan welke activiteit binnen is (eventueel met kleur) zodat je niet elke keer de deur hoeft te openen om te zien of je deze nogmaals wilt doen.

Leuke activiteit met aansprekende en afwisselende opdrachten

Het was o.h.a. erg leuk, maar enkele groepjes moesten vaker wat langer wachten omdat er een kamer niet goed werkte. Dat haalde de dynamiek er wel wat uit.

Topbelevenis op toplocatie

Echt goede activteiten met professionele begeleiding. Eten en drinken waren ook meer dan perfect. Een aanrader voor elke gelegenheid.

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Het was een super gave escape room als het om de puzzels gaat. De kamer opzich mag wel een opknapbeurt gebruiken. Nieuwe kasten, verfje, nieuwe vloerbedekking, enz.

Een goed georganiseerd bedrijfsuitstapje!

Genoten van het spel Expeditie Robinson, goed uitgelegd door 2 enthousiaste begeleiders. Aansluitend genoten van lekker eten en drinken.

Goed voor elkaar, leuk uitje!

1 ding was niet ok leerlingen hebben bij expeditie Robinson het eind spel niet gedaan.

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, meedenkend en ontzettende leuke evenementen.

Super feest gehad, top medewerkers!

Werden bij binnenkomst verrast met een mooi cadeau en zo voelde de hele avond. Als een mooi cadeau!

Super leuke activiteit, professionele locatie

Met vrienden: wie is de mol en Beat the Matrix gespeeld. Goede begeleiding en leuke spellen. Lunchbuffet was ook goed verzorgd

Leuke ervaring voor elk wat wils

10 kamers met in elke kamer een andere "verrassing"

Wat was het een beregezellig en goed verzorgd personeelsfeest. Leuke spellen gedaan, lekker gegeten én een super samenwerking met het personeel, wat een gaaf team! Alleen maar positieve reacties gehad!

Goed geregeld en enthousiaste begeleiding

Ondanks het miezer weer was het een super gezellig en actief vrijgezellenfeest. De begeleiding werd enthousiast gedaan en goed uitgelegd.

Wij hebben alleen maar uitermate positieve reacties gehoord van onze medewerkers, het was allemaal p

Goede verzorgd, heel plezierige medewerkers, Een programma voor ieder wat wils. En het eten was ook prima en ruim voldoende.

Leuke escape room!

Prijs zou per kamer moeten zijn, bv 80 euro. Met 9 personen was het flink aan de prijs.

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal