Leuke en gezellige teamactiviteit

We hebben samen een leuke middag gehad! Naast het escape the forest ook een zeer uitgebreide bbq gehad! Top! Enthousiaste begeleiding tijdens de activiteit en goede service terwijl we aan het eten waren!

Geslaagd teamuitje

Alles was top geregeld. Goede communicatie met het personeel van de Wilgenweard. Het was een geslaagd teamfeest!

Goed georganiseerd, vriendelijk personeel

Goed georganiseerd, vriendelijk personeel, we hebben een gezellig middag gehad met 13 vrouwen. Eind van de middag bbq, goed en veel vlees. Vlees had wel in porties kunnen komen i.p.v. een hele bult en zoek het uit. Graag hadden we ook een folietje over het vlees gezien dit ivm vliegen! Een hele schaal patat is ook zonde, liever hadden we dit ook aangevuld gezien wanneer er behoefte aan was. Voor de rest was het een geslaagde middag met de volgende dag, spierpijn en blauwe plekken🤣

keurig voor elkaar

Prima, nette service. Genoten.

Erg gaaf

Een Erg goed verzorgde avond met alles erop en aan. Lekker eten , spanning en een borrel na. Top

Ondanks de regen toch een gezellige middag met de familie gehad!

We hebben een hele leuke middag gehad met onze familie, tijdens Expeditie Robinson. Helaas regende het, maar de organisatie (Joyce) heeft de buienradar goed in de gaten gehouden, en naar alternatieven gezocht, fijn! Klein puntje voor verbetering: als je families uitnodigt, zijn daar vaak ook kleine kinderen bij. Het zou leuk zijn als er her en der wat dingen zijn voor de kinderen. Wij konden onze kinderen er aardig bij betrekken. Maar een trampoline in de hoek, wat (zand-)speelgoed her en der, en wat spelletjes of pen/papier in de zaal binnen, maakt het voor families met kinderen in de leeftijd van 1-14 jaar een nog leuker bezoek.

Uitstekende service, overal kon rekening mee gehouden worden.

Ondanks druilerig weer een leuke middag/avond gehad. De verteller deed erg z'n best om ons te vermaken met z'n grappige sagen. Ook het eten was keurig geregeld en de bediening was wat je mag verwachten. Al met al een zeer leuke familiedag gehad, met vermaak voor jong en oud.

Geweldig teamuitje gehad

Voor mijn team heb ik ‘wie is jullie mol’ geregeld om te spelen. Het was ontzettend leuk, alles was tot in de puntjes geregeld. De lunch was goed en we hebben zo’n lol gehad met elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top dag!

We hebben een ontzettende leuke middag/avond gehad. De BBQ was goed verzorgd, het spel de Matrix is echt heel erg leuk. personeel erg enthousiast en vriendelijk!

Supergeslaagd en compleet verzorgd

We werden gastvrij ontvangen en kregen korte uitleg over wat de bedoeling ging zijn, we konden eerst nog gezellig borrelen en daarna met onze superbegeleider Bas op naar expeditie Robinson, mooie gepaste activiteiten/spellen, uitdagend en intensief voor iedereen De enthousiaste en motiverende begeleiding van Bas bracht het beste in ons allen boven we hebben erg veel gelachen en gezamenlijk super leuke spellen gedaan, de dag afgesloten met een geweldig lekker en compleet buffet waarbij we ook weer door het enthousiaste barpersoneel van alles werden voorzien Wat we helemaal konden waarderen waas de interesse van het personeel naar onze ervaringen en de gastvrije en warme begeleiding

Goed verzorgd

Eten was voldoende en prima! Bediening was goed. Moordspel had ik meer van verwacht. Had verwacht dat dit meer een levend cluedo zou zijn.

Een uitdagende ervaring, maar wel inspannend

Goede en leuke accommodatie, leuk vlot personeel in voor een grapje. Beat the Matrix een heel leuk en spannend spel, iedereen zeer content over. Fort Boyard een zwaar maar wel uitdagend spel. Een SUPER goede en verzorgde lunch.

In één woord, fantastisch!

Goed eten en vriendelijk personeel. Beat the matrix was goed doordacht en leuk om te spelen.

Een goed geoliede machine!

De ligging is perfect! Het weer was een kanootje. Erg vriendelijke medewerkers

Het was een warm welkom bij De Wilgenweard met een prima verzorging

Prima accommodatie, lekker ontbijt en mooie plek om te zijn. Beat the matrix is echt leuk

Fantastische dag gehad

Het begon al bij het reserveren. Dit verliep vlekkeloos en er werd goed meegedacht. Op de dag zelf ook alleen maar lof voor hoe alles is verlopen. Super attent en vriendelijk personeel. We hebben als bedrijf een top dag gehad. Iedereen kijkt er met veel plezier op terug.

Wederom een feestje !

Totaalplaatje klopt ! Vanaf het eerste contact tot aan het vertrek na de activiteit is er contact en wordt er op de juiste manier meegedacht en wordt alles in het werk gesteld om het een feestje te laten worden ! Fijne wisselwerking. Aangekomen bij De Wilgenweard dompel je je onder in de feestvreugde en kun je alles aan hen overlaten. Vooral dat is fijn (zeker voor de organisatoren van het bedrijfsuitje e.d.) Het komt gewoon goed ! Als kers op de slagroom zorgen ze ook nog voor fantastisch weer. Waar maak je dat mee.....

Was erg leuk!

We hebben pizza bakken en beat the matrix gedaan beide waren erg leuk. Doordat alle groepen de zelfde kamers doen heb je de zelfde ervaringen wat het erg leuk maakt om achteraf over na te kletsen.

Een erg geslaagde dag.

Onze familiedag was erg geslaagd. De locatie is mooi, het spel erg leuk en de barbecue goed geregeld. In het bijzonder nog een pluim voor het personeel, zij zijn zeer vriendelijk, spontaan en behulpzaam! Daar mag de Wilgenwaerd blij mee zijn.

Leuke spellen en goede organisatie!

Met familiedag hebben we 'expeditie robinson' gedaan. Het was erg leuk! Leuke spellen waarbij altijd wel iemand uit je team mee kon doen, goede begeleiding, goede locatie. Enige minpunt achteraf vond ik dat er geen drinken/hapjes inbegrepen waren, voor de prijs had een kopje koffie o.i.d er wel bij gemoeten vind ik.

Leuke dag, goed geregeld en personeel heel erg betrokken, had van de bbq iets meer verwacht.

Zie bovenstaande

CORRECT IN DE afspraken voor de familiedag Ervaring zeer goed!

De ontvangst heel hartelijk en correct - begeleiding medewerksters/medewerkers heel goed. Niets was te veel en alles werd geregeld Lunch de luxe klasse! De activiteiten o.l.v de activiteiten leiders is als zeer goed ervaren ( ook veel gehoord van familie) Barbecue in de biergarten was goed verzorgd en in een ongedwongen zweer. De dames van de bediening waren zeer correct en toch ontspannen en vlot naar de gasten. Precies passend naar ons gezelschap.

leuke solexrit gehad.

We hebben een mooie solexrit gehad. Alles van te voren goed geregeld. Jammer dat we op 1 september niet bij jullie konden starten en dat er aan ons is doorgegeven dat het 200 meter lopen was naar de plek om te starten. Dit bleek later ongeveer 575 meter te zijn en was erg vervelend voor 3 van onze collega's omdat die niet zo ver konden lopen. 1 collega heeft de auto gehaald en ze toen naar de parkeerplaats gereden. Als we dit van tevoren hadden geweten hadden zij beter direct daar de auto kunnen parkeren.

super service en aandacht van het team, goede accommodatie.

Voor onze familiedag was alles goed geregeld. Eén klein onderdeel was men vergeten, maar dat is direct en heel goed opgelost. Zeer gastvrij team, goede accommodatie om een familiedag of feest te houden. Tip: verlaag de drempel bij de deur bovenaan de hellingbaan, dan kunnen rolstoelers écht zelf naar binnen.

Supergaaf!

Wij hebben zaterdag 31 augustus Fort Boyard gespeeld bij de Wilgenweard met begeleider Bram. Het was super leuk, ook erg leuk begeleid en goed geregeld!

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal