Leuke activiteit met meer denkwerk dan fysieke inspanning. Goed om waar te nemen hoe de betreffende groep daarmee om gaat.
Bedankt!
We hadden ontzetten veel In in deze escape. De vorige escaperoom hadden we met vlag en wimpel gehaald. Maar in het begin liet de telefoon waar je mee werkt, ons al in de steek. Niet erg, gewoon herpakt, en op weg naar het bos! Waar we werden vastgeketend aan een boom. Het 1e spel heeft een bepaalde kennis nodig, die nog weinig mensen uit hun hoofd kunnen opnoemen. Maar met het groepje kwamen we al wel een eindje... toen we er echt niet uitkwamen, een hint gevraagd, die ons niet verder hielp... helaas... dus niet gehaald... het 2e spel was leuk, maar omdat we niet op een bepaald knopje hadden gedrukt, ging deze opdracht ook niet goed... bij het 3e spel werden we ingehaald door een andere groep en werd ons spel zo stop gezet, en bij het 4e spel konden we door de zon het spel niet goed spelen... helaas hebben we zogeen onderdeel gehaald, en het meisje wat daar bij stond was ook niet erg gemotiveerd...( de jong en die bij ons stond wel!) Maar al met al een teleurstellende ervaring... en veel te prijzig voor die 4 spelletjes. (Daar had wel een drankje van af gekund)...als laatste, je bent veel te afhankelijk van de persoon met de telefoon
Bedankt voor de reactie Marleen. Wat jammer dat het spel niet naar jullie verwachting is geweest en dat jullie het spel niet hebben gehaald. Escape The Forest is inderdaad niet een erg makkelijke escape spel, waardoor er altijd groepen zijn die het niet halen. Het spel is ontwikkeld om gemiddeld wel 10 tot 15 minuten per opdracht bezig te zijn. Bij 15 minuten is de tijd om en ga je naar een volgende opdracht. We horen eigenlijk alleen maar enthousiaste berichten over escape the forest, ik denk dat dit dan ook een mismatch qua activiteit voor jullie is geweest.
Alles was perfect geregeld zowel de koffie met gebak alsook de escaperoom ook de bediening was perfect
Bedankt Fons
Alles was tot in de puntjes verzorgd!
Leuk spel, goede begeleiding.
Bedankt Marjolein!
Het spel was leuk en met voldoende uitdaging voor iedereen. Erg geschikt voor een personeelsuitjes, zoals in ons geval. Wij hebben een leuke middag gehad met als afsluiter een gezellige BBQ.
Bedankt Boudien! Leuk om te lezen.
Escape the forest was een leuke activiteit om zo samen te doen. Het was een beetje jammer dat we wat te dicht op de vorige groep zaten, maar dit is uiteindelijk goed opgelost. De begeleiding bij het pizza bakken was dik voor elkaar. Al met al hebben we het zeer naar ons zin gehad.
Bedankt Luc! Fijn dat het op de dag zelf goed is opgelost.
Een fijn op maat gemaakte jaarafsluiting van de hondenschool met een prettig afgezet gedeelte waar zowel mens als dier heerlijk kon vertoeven. Onder het genot van een drankje kijken naar degeen die wilden suppen of met de kano het water op wilden , wel of niet met hond. Aansluitend een super verzorgde BBQ. Iedereen heeft genoten en vond het zeker voor herhaling vatbaar. Wat ons betreft heel graag tot volgend jaar.
Bedankt Mirjam! Leuk om te lezen.
Vriendelijk, enthousiast en gastvrij personeel. Prima gelegenheid voor een sportieve uitdaging & bourgondische invulling met overnachtingsmogelijkheid. Het ontbijt was geweldig. Relaxte sfeer! We komen zeker eens terug
Bedankt familie Groenen, Son en Breugel!
Prachtige locatie, waar je goede fietsen kunt huren voor een prima prijs... Wij als onervaren mountenbikers hebben een top dag gehad op de paarse route. Mooi technisch parcour met een aantal klimmetjes erin. Wij komen zeker nog een keer terug.
Leuk om te lezen Alex!
Mooie locatie om met een groep van 80 man te gaan barbecueën.
Bedankt Steven!
Mooi bedrijf met enthousiaste medewerkers, zowel in de afspraak en voorbereiding als op de dag zelf. Verschillende activiteiten gedaan, escape rooms heel gaaf en wie is de mol ook zeker een aanrader.
Heel leuk om te lezen Nicole!
Beat the matrix vonden wij geweldig. Leuke spellen. Lekker competitief. Maar we vonden dat er te veel groepen rond liepen zodat we moeite hadden om de ruimtes te doen die we nog nodig hadden of wilden herhalen. Misschien 2 groepen minder?
Bedankt voor de reactie Katharina. We zorgen ervoor dat er altijd 2 kamers beschikbaar zijn. Daarnaast is er in onze beleving genoeg tijd om bepaalde kamers te herhalen. We nemen je feedback iig mee en gaan kijken of we dit eventueel moeten aanpassen.
Erg leuk om te doen! zeker geschikt om met tieners te doen, interactief en uitdagend.
Bedankt Jannie.
Mooie locatie, goede escape room qua sfeer en puzzels. Zeker een aanrader. Enige jammere was dat een puzzel niet goed was klaargezet, wat voor verwarring zorgde.
Dat is vervelend om te lezen, we nemen het op met de begeleider.
Iedereen vond het erg geslaagd.
Bedankt Herman.
Superleuke en goed georganiseerde activiteiten. Het eten was ruimschoots voldoende en zeer gevarieerd en lekker (BBQ). Top! De medewerkers waren gedreven, behulpzaam en enthousiast. Een dikke 10!
LEUK!! Bedankt Jorie!
De ontvangst was gastvrij en het diner na Escape Room sloot mooi aan en was lekker. Leuke avond gehad zeker nog voor herhaling vatbaar.
Dank je Netty!
Wij hebben erg genoten. Voor ieder wat wils!
Bedankt!
Super activiteit en de uitleg was ook goed
Top, bedankt Anne.
We hebben de escaperoom met 7 man gedaan, het was leuk dat iedereen de hele tijd iets te doen had. De escaperoom was erg leuk om te doen en de kamer was mooi ingericht en sfeervol. Al met al een hele positieve ervaring, we zouden hem zeker aanraden! Enige minpuntje is dat we soms iets te snel een hint kregen, terwijl we liever zelf nog iets langer wilden puzzelen.
Bedankt, we hebben de feedback doorgegeven aan de begeleider.
We hebben een prima dag gehad op de Wilgenwaerd, er was een klein misverstand met wat er besteld was en dat werd ter plekke prima opgelost. We hebben met de hele familie de Matrix gespeeld en zelfs onze moeder van 78 heeft enthousiast mee gedaan. Kan het iedereen aanraden!
Bedankt Riëtte!
Leuke activiteit, voor iedereen te doen, leuke samenwerking tussen de personen. hilarisch te water gaan van het vlot.
Bedankt Ellen.
Leuk personeel, leuke activiteiten, goed eten. 1 nadeel: de audio tijdens de Escape haperde.
Bedankt Jolande, de audio wordt nagekeken.
Een zeer leuke activiteit, the Matrix. Al staat er bij dat het vanaf 8 jaar te doen is en dat is naar mijn mening toch nog wel te jong. Ik zou gezien de tijd die ontbreekt om elk spel/ elke puzzel uit te leggen de leeftijd opschroeven naar 10. Ondanks dit hebben wij ons hele erg vermaakt en veel lol gehad.
Bedankt Jolanda, we gaan kijken naar je advies.