Pluspunten
- Beat the Matrix, superleuk spel, personeel deed dit erg enthousiast. Tussendoor ook hulp geboden/tips gegeven. - Het eten was lekker! - Locatie/aankleding - Vriendelijk behulpzaam personeel
Verbeterpunten- De bediening kwam naar onze mening wat laat op gang. Na het spel hadden we wel dorst gekregen, hierbij duurde het lang voordat iedereen drinken had. Een kan kraanwater op tafel was niet mogelijk. Tussendoor duurde het vrij lang en het was niet mogelijk om aan de bar te bestelling. - De hoeveelheid salade vonden we wat weinig, in verhouding aantal personen.
Bedankt Ellen! De feedback nemen wij mee.
Bedankt Klaas.
Pluspunten
Wij hebben met ons bedrijf een zeer geslaagde teamdag gehouden bij de Wilgenweard. Naast vergaderen hebben we hier ook verschillende activiteiten gedaan. Door de Wilgenweard is goed meegedacht (en meegeholpen) over de invulling van deze dagen.
Verbeterpunten-
Top! Bedankt.
Pluspunten
Organisatie, eten, bereikbaarheid, parkeergelegenheid. De Wilgenweard maakt het allemaal persoonlijk en aandacht voor de klant
Bedankt Jaap
Pluspunten
Erg flexibel en snelle reactie op de mail. Vriendelijk personeel. Top!
VerbeterpuntenAls de prijs wijzigt ivm een wijziging in het aantal personen is het misschien goed dit te communieren en de nieuwe prijs p.p. kenbaar te maken bij de klant:)
Bedankt! Klopt, we hebben staffel prijzen. Dit wordt op de eerste informatie wel aangegeven, maar bij de bevestiging inderdaad niet meer. We gaan intern even kijken of we dit duidelijker kunnen maken.
Pluspunten
Open en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGa zo door
Top, bedankt.
dank je Niki
Dank je Christy
Pluspunten
Personeel
Bedankt.
Pluspunten
leuk en vriendelijk personeel, schone basic kamers en genoeg vermaak voor jong en oud.
Verbeterpuntenmisschien een paar nieuwe matrassen?
Pluspunten
goede organisatie
Verbeterpuntenwe vonden de navigatie challenge wel een beetje makkelijk, hadden ons op meer puzzelen ingesteld
Dank je Floor! Je kon met Beat The Matrix ook even goed inkomen met het puzzelen! ;)
Pluspunten
Leuk personeel en mee denkend
VerbeterpuntenKan me zo niet bedenken
Dank je Robin
Pluspunten
ziet er leuk uit! Het spel in de escaperoom is leuk, spannend, gevarieerde spellen om een code te kraken.
VerbeterpuntenGa zo door.
Bedankt Liesbeth!
Pluspunten
snelle reactie en overleg
Top Manessa!
Pluspunten
Een erg ontspannen en informele sfeer, waarbij de crew erg aan de juiste stemming heeft bijgedragen. Leuke locatie voor een feestje. Niet te stijf, geen lange tafels. Dansvloertje, muziek. De aanpassingen voor de rolstoeler waren al gedaan. Alles top!
VerbeterpuntenGeen!
Bedankt Marlies!
Pluspunten
Gastvrij en goede service.
Bedankt Maaike
Pluspunten
prachtige locatie en super activiteit
VerbeterpuntenHet bestellen van drank liep in het begin stroef.
Bedankt Cogas!
Bedankt Carmen!
Top Bedankt!
Pluspunten
Prachtige ligging, hebben lekker buiten gezeten en het zag er gezellig uit.ga zo door.
VerbeterpuntenGa zo door.
Bedankt Betty
Pluspunten
alles was goed verzorgd
Bedankt!
Pluspunten
Beat the Matrix was echt superleuk! Een interessante en onconventionele escape room.
VerbeterpuntenMeer vegan opties op de kaart
Bedankt Robert! Vegan hebben wij inderdaad niet zoveel op de kaart, in overleg is wel alles mogelijk :D.
Pluspunten
Welkome ontvangst
VerbeterpuntenDe friet was te droog/te hard. Voor ons zelf vind ik dit niet erg, maar onze gasten hebben dit ook zo ervaren en dat vinden wij jammer.
Bedankt Christa! De opmerking van de patat nemen wij zeker mee.
Pluspunten
Het zag er heel goed uit, alle spellen waren voor alle leeftijden, van jong tot oud. De ruimtes waren leuk aangekleed. Alles was heel duidelijk.
VerbeterpuntenHet was jammer dat 1 ruimte het niet deed, waardoor we deze niet konden spelen. Het zou leuk zijn dat er in iedere kamer ook echt iets te vinden is dat verstopt is en waar je in andere kamers weer gebruik van zou kunnen maken.
Bedankt Anne en Ellen.
Pluspunten
Veel activiteiten worden er georganiseerd
VerbeterpuntenFort Boyart gedaan maar sommige spellen waren niet compleet en ook een beetje kinderachtig.
Bedankt Arno, wij nemen de opmerkingen mee.